Kysymys:
Poista muistutusten eräpäivä käytöstä
intcreator
2016-01-27 11:53:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muistutukselle ei yleensä ole mahdollista asettaa eräpäivää ja -aikaa, vaan vain "muistuta" -päivämäärä ja -aika. Kuitenkin usein, kun minulla on muistutus ja vaihdan "muistuta minua" -aikaa, "erääntymisaika" tulee näkyviin:

due date

"Eräpäivällä" ja -aikalla ei ole valintaruutua, kuten "muistuta minua". Kuinka pääsen eroon eräpäivästä? Eräpäivä näyttää liittyvän virheeseen, jossa muistutus ilmoittaa minulle jatkuvasti ja näkyy näytölläni, ennen kuin sen pitäisi muistuttaa minua ("muistuta minua" -päivän mukaan). Kuinka voin korjata tämän ja yleensä estää sen tapahtumisen?

Oletko yrittänyt tarkistaa `` Päivänä`` ja poistaa sen valinnan?Olen nähnyt "eräpäivän" aiemmin, ja se johtui yleensä toistuvan muistutuksen siirtämisestä, joka oli erääntynyt, vaikka sitä on vaikea toistaa.
@Phong: n toistaminen on vaikeaa.Nykyinen ratkaisu on yksinkertaisesti poistaa muistutus ja luoda se uudelleen.Olen ehkä kokeillut ratkaisuasi, mutta tarkistan uudelleen, kun se tapahtuu uudelleen, nähdäksesi, toimiiko se.
@Phong tämä tapahtui uudelleen ja yritin tarkistaa * päivässä * ja poistaa sen valinnan useita kertoja turhaan.Yritin jopa tarkistaa valintaruudun ja napsauttaa * Valmis *, mutta se ei myöskään tehnyt mitään, samoin kuin molempien päivämäärien ("muistuta minua" ja "eräpäivää") muuttaminen.
Sattuu niin, että se tapahtui minulle myös tänään.Lähetän kiertotapani vastauksena.
Kaksi vastused:
user11633
2016-02-16 08:30:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pikavastaus
Voit poistaa Erääntyvä -kentän päivittämällä sen vastaamaan Hälytystä (sekä päivä että aika).

Kopiointi
Lisää uusi ajoitettu muistutus napauttamalla nykyistä Ajoitetut -luettelon alaosassa olevaa tyhjää riviä (iOS). Napauta sitten Valmis napauttamisen sijaan ⓘ ja muuta Hälytys . Huonolla yhteydellä Due -kenttä ilmestyi joka kerta.

Kuinka estää tämä tapahtumasta
Napauta Valmis (oikeassa yläkulmassa, herätyskellokuvan alla) uuden muistutuksen luomisen jälkeen. Odota sitten, että verkkotoiminnon osoitin (verkkosymbolisi vieressä) lopettaa pyörimisen, ennen kuin asetat uuden hälytys . Muistutuksen olisi pitänyt siirtyä oikeaan, lajiteltuun sijaintiin siihen mennessä.

Minun on mietittävä, mikä on tämän Erääntyvä -kentän tarkoitus, koska käyttäjän asettaa se suoraan. Näyttää siltä, ​​että jotain, jota iOS ja macOS käyttävät sisäisesti ja jota ei koskaan pidä altistaa käyttäjälle.

On syytä huomata, että iCloud.com-verkkosovelluksessa oli aiemmin valintaruutu Eräpäivä -kenttä. Se on sittemmin eläkkeellä, vaikka siihen pääsee edelleen AppleScriptin kautta.

Vahvistin tämän käyttäytymisen omalla laitteellani.Tätä kiertotapaa * pyysin *, vaikka uuden päivämäärän asettaminen onkin niin vaivalloista, että voin vain palata muistutusten poistamiseen ja lisäämiseen.Voi olla.Kiitos.
Olen huomannut joitain sovelluksia, jotka synkronoivat Muistutusten kanssa, lisää tarkoituksellisesti Eräpäivä-kentän luomiinsa muistutuksiin, mikä viittaa siihen, että Eräpäivä-kenttä ei ole sisäinen muistutusten pala, joka altistetaan vahingossa.Se näyttää pikemminkin Reminders-sovellusliittymän unohdetulta (tai vain Applen käyttämättömältä) kappaleelta.
Guillermo Velasco Navarro
2018-09-04 05:21:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ongelma saattaa liittyä vain Maciin, koska piilotettu tai unohdettu TARKISTUSLAATIKKO johtuu tekstin Due date jälkeen ja ennen Date: tä.

Eräpäivän lisääminen Macissa:

  1. Voit luoda eräpäivän Automatorilla. Tee työnkulku Luo muistutus -toiminnolla, suorita se ja aseta Due date -asetukseksi Alert date.
  2. Remind Me -sovellus (ilmainen Mac App Storessa) voi tehdä niin.
  3. Muut kuin Applen sovellukset, jotka luovat muistutuksiin muita kuin Apple-standardin mukaisia ​​tietoja, tässä tapauksessa eräpäivä erilainen kuin Muistuta minulle päivässä -päivä. Esimerkiksi testaamalla sitä GoodTaskilla, jos asetan eräpäivän, GoodTask aktivoi myös Alert-valintaruudun. Apple Reminders -sovelluksessa näkyy tavalliseen tapaan: 'Remind me on date: ...' Jos poistan Goodtask-valikossa eräpäivän valintaruudun, myös Alert-kenttä sammuu. Mutta jos poistan vain Hälytys-valintaruudun valinnan ja annan eräpäivän aktivoitua, sama muistutus Apple-muistutuksissa muuttui Eräpäivä-valinnaksi ilman, että Muistuta minulle päivässä -valintaruutu on valittu.

iOS-muistutukset:

Voit lisätä sekä Rmuistuta minua päivämääränä että Due Date iOS-muistutuksissa - Tämä on Macin puuttuva ominaisuus (Mac OS 11.12.6, en tiedä onko tämä korjattu High Sierralla).

Eräpäivän poistaminen Macissa:

Puuttuva valintaruutu voi poistaa eräpäivän käytöstä, mutta se ei ole mahdollista ilman tätä valintaruutua.

  1. Kun päiväys ja aika vastaavat (kuten @ user11633 sanoi), voit päästä eroon Due date: stä.
  2. Voit katsoa, ​​oletko luonut muistutuksen toisessa sovelluksessa (BusyCal, GoodTask, Fantastical ...) Jos teet niin, voit poistaa eräpäivän kyseisestä sovelluksesta.
  3. Mac App muistutukset on vika, koska jos olet Remind minua on date ja Due date, tarkista Remind minulle on location, valitse mikä tahansa vaihtoehto (When I Arrive tai When I Leave), sitten, poista valinta poistettavien Remind minä päivä: llä se poistaa Due Date: n pitäen hälytyksen päällä. Se on hullua.

Muuten olen huomannut, että voit muuttaa Macissa sekä eräpäivää että muistutuspäivämäärää vetämällä muistutuksen vasemman alakulman kalenteriin tai pudottamalla sen Ajoitettu '-kentässä (Listat-sivupalkin yläosassa) päivämäärän asettamiseksi Tänään.

Jos valitset eräpäivän napsauttamalla numeroita tai sarkainnäppäimellä, voit muuttaa päivämäärää ja aikaa kohdistimella ylös / alas. Muutokset voivat (joskus eivät) vaikuttaa sekä eräpäivään että muistutukseen (pitää aikaero).

Muokkaa-valikossa se näyttää: Kumoa muutokset eräpäivä -kohdassa, mutta ei ole näkyvää tapaa erottaa eräpäivä-kentän. Tämä on osoitus ominaisuuden olemassaolosta, mutta valintaruutu puuttuu.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...