Kysymys:
Avaa kaikki iCloud-välilehdet iPhonesta Macilla
Modestos Kaffes
2016-12-27 06:15:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TLDR;Onko olemassa tapa avata kaikki iCloud-välilehdet, jotka on tallennettu iPhoneen tai Maciin?

Käytän iPhoneani selaamiseen ja "luken sen myöhemmin" -välineenä jätän avoimet välilehdet vain avaamaan ne kaikki myöhemmin Mac-tietokoneellani.Onko mahdollista avata ne kaikki (aivan kuten Chrome sallii Historia-sivun Välilehdet muilta laitteilta)?

Kaksi vastused:
Timothy Mueller-Harder
2016-12-29 02:00:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olettaen, ettet vaadi heidän avaavansa kirjaimellisesti samanaikaisesti, vaan yksinkertaisesti nopeasti, tämä on melko toteutettavissa.

Lisää ensin iCloud-välilehtien kuvake (iCloud Tabs icon) Safari-työkalupalkkiin, jos sitä ei vielä ole. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella työkaluriviä, valitsemalla Mukauta työkaluriviä… ja vetämällä kuvakkeen haluamaasi paikkaan.

add the icon to the toolbar

Kun kuvake on työkalurivillä, napsauta sitä. Näkyviin tulee luettelo muilla laitteillasi avoimista välilehdistä. Voit avata paljon tai kaikki nämä sivut nopeasti Safarissa pitämällä komentonäppäintä () painettuna, kun napsautat kutakin avattavaa sivustoa.

Komennolla napsauttamalla linkkiä, kirjanmerkkiä tai muuta viittausta sivulle, oletuksena se avataan taustavälilehdessä. Jos huomaat komento-napsauttamalla yhtä luettelon kohteista, että se avautuu etualalla ja sulkee iCloud-välilehdet-valikon, joko shift -komento-napsauta tai poista valinta "Kun uusi välilehti tai ikkuna avautuu, tee siitä aktiivinen "Safarin välilehden asetuksissa (Safari> Asetukset ...> Välilehdet).

Muokkaa: Kolmannen osapuolen työkalu CloudyTabs on valikkorivisovellus, joka sisältää mahdollisuuden avata kaikki iCloud-välilehdet kerralla. (h / t Matt Sephton löytämisestä!)

Vaikka niiden käyttö ei ole niin helppoa, koska iPhonessa avatut Chrome-ratkaisut ja välilehdet vievät jonkin aikaa, ennen kuin ne näkyvät työpöydällä, ne sopivat laskuun.Kiitos!
Mietin, voisiko tämän automatisoida AppleScriptillä?
@MattSephton Hyvä idea!Minulla ei ole leikkauksia, mutta jos se auttaa .db-tiedostoa on osoitteessa ~ / Library / Application Support / Safari / CloudTabs.db, jonka oletan sisältävän asiaankuuluvat tiedot.En kuitenkaan voinut avata sitä SQLite-selaimella ...
@TimothyMueller-Harder Yritän pian, koska olen tällä hetkellä tilanteessa
Käytin CloudyTabsia avaamalla ne kaikki Macilla.
Tiedoston sijainti on myös `~ / Library / Safari / CloudTabs.db '
@MattSephton Hyvä löytö, olen lisännyt vastaukseeni CloudyTabsin!
@MattSephton LOL!Anteeksi!
Ei huolia.Tapaa niin usein, jopa hääpäiväni!
Michael Liquori
2018-12-15 01:08:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi vaihtoehto, joka voi toimia epäsuorasti, jos voit helposti löytää segmentin ajoissa, jolloin selaat toisella laitteella, on käyttää Historia-näkymää. Sitten voit valita välilehtien alueen käyttämällä shift kbd> + napsauta ja / tai cmd + napsauta ja pidä sitten cmd -painiketta painettuna ja kaksoisnapsauta avataksesi kaikki välilehdet.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...