Kysymys:
Voinko käyttää Apple Mini -kuulokkeita mikrofonin kanssa Mac Minissä?
vikmalhotra
2010-12-28 21:49:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luin Applen verkkosivustolta, että Mac mini -portti tukee Apple-kuulokkeita, joissa on mikrofoni. Tukeeko se myös mikrofonia? Voinko käyttää mikrofonia äänituloon esimerkiksi Skype-sovelluksissa?

Yritin liittää sen, mutta äänitulo ei toiminut ...

Päivitä : Tässä on Applen verkkosivusto, jossa on kirjoitettu, että tuki mikrofonilla varustetuille Apple iPhone -kuulokkeille on. Mac Mini -tietosivu

Päivitys : Minusta on mielestäni ongelma. Edellä mainitsemani tekniset tiedot -sivu koskee uusinta Mac Miniä. Minulla on Mac Mini vuoden 2007 puolivälissä. Tarkistin sen tekniset tiedot, eikä mikään ole Applen kuulokkeiden ja mikrofonin tuesta. Mielestäni tämä on syy, miksi se ei toimi.

Terveisin

Missä Apple-sivustossa näit tämän lausunnon? Tarkistin, mutta en löytänyt sitä. En löytänyt tätä myös Mac Mini -käyttöoppaasta.
@LudoMC - Katso päivitys kysymyksessäni.
Neljä vastused:
Jason Salaz
2010-12-28 23:53:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Et voi kytkeä kuulokkeitasi suoraan äänituloliittimeen ja saada sen toimimaan, koska mikrofoni / painike -signaali kulkee kolmannella renkaalla ja äänituloliitäntä yhdistää vain kaksi ensimmäistä. Sinulla on oltava erityisesti suunniteltu laitteisto yhteyden muodostamiseksi kyseiseen kolmanteen renkaaseen. Tämä saavutetaan tällä hetkellä laitteiden kuuloke- / äänilähtöporttien kautta.

Vain iPhone / iPod Touch / iPad, 2010 MacBook Pro ja moderni runko (pienempi korkeus) Mac Minis ovat ainoat laitteistot. Olen tietoinen siitä. Vanhemmat eivät tue mikrofonin / painikkeen / äänenvoimakkuuden painikkeita lainkaan.

Miksi he sitten seisoivat nimenomaisesti '' Tuki Apple iPhone -kuulokkeille, joissa on mikrofoni ''? Melko outo :-/
Okei, saamme siis oikean vastauksen, jonka haluat ehkä antaa Dorille. Älä kytke sitä Audio Input -liittimeen, kytke se Audio Output Jack -liitäntään ja suorita sitten ohjelma, joka mahdollistaa painikkeiden hallinnan. Sanotaanko, iTunes (mielestäni?), Keynote (esitystilassa) tai jotain muuta ... Front Row? Napsauta painiketta tai käytä äänenvoimakkuuden säätimiä ja kerro, toimiiko se. Jos se toimii, voin antaa paljon yksityiskohtaista tietoa siitä, miksi, jos se ei toimi, voin hypoteesoida jotain sinulle.
@VxJasonV - Se ei toimi iTunesissa. Yritin liittää sen äänilähtöliittimeen.
@VxJasonV - Äänilähtöliittimen kytkeminen ei toimi myöskään FrontRow'lla.
Joten olin melkein siellä. Vain moderni (lyhyempi) runko MacMini tukee sitä. Muistan vastaukseni vastaamaan tätä.
Minulla on myöhäinen 08 MacBook 13 ", joka tukee sitä. Olen nähnyt 4-nastaiset 3 mm: n - 2 mm: n liittimet, jotka kytketään kuulokkeisiin ja mikrofoniin erikseen
Dori
2010-12-29 07:41:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko yrittänyt liittää sen kuulokeliitäntään?

Kuulostaa mutkattomalta, tiedän, mutta mielestäni se on vastaus.

Se ei toiminut.
@ShiVik - No, se * olisi toiminut, jos mini tukisi tätä ominaisuutta. Katso [Voinko käyttää iPhone-nappikuulokkeita mikrofonina MacBookissani?] (Http://apple.stackexchange.com/questions/3855/can-i-use-iphone-earbuds-as-a-microphone-on-my- MacBook) toiselle esimerkille.
Ali
2010-12-28 23:36:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos verkkosivustolla tai asiakirjoissa todetaan nimenomaisesti, että se tukee Apple-kuulokkeita mikrofonilla tai jotain vastaavaa mainitsemalla silti mikrofonia, niin kyllä, sinun pitäisi pystyä käyttämään sitä samalla tavalla kuin iPhonessa, Skypessä tai Skypessä. aivan sama. Kuitenkin, jos ne eivät toimi tuloportissa, ne eivät toimi ollenkaan. En usko, että muut laitteet paitsi MBP ja iOS-laitteet toimivat heidän kanssaan. Anteeksi.

LudoMC
2010-12-29 05:24:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli sama ongelma ja minun piti käyttää adapateria. Olen löytänyt tämän.
(vain tiedoksi, en ole millään tavalla sidoksissa sivustoon).

Oletan, että löydät muita merkkejä ja kaupat, jotka tarjoavat samantyyppisiä sovittimia.

Muokkaa: Vaikuttaa siltä, ​​että se ei ole mahdollista "tavallisen" kuulokemikrofonin kanssa, mutta ne ilmoittavat selvästi, että Applen kuulokkeet ovat yhteensopivia. Kuinka se vahvistettaisiin?

Outoa mikrofonillemme, minun on tarkistettava toimistosta, kuinka käytämme tätä silloin. Olen nyt hämmentynyt: - / Tiedän, että meillä on myös vahvistettu mikrofoni ja menimme luultavasti tällä tavalla ... Anteeksi vääristä tiedoista.

Tämä muuntaa iPhone-kuulokkeet toimimaan tietokoneen kanssa - sen lähtö ei toimi Mac-mikrofonitulon kanssa.
@Dori Olet oikeassa. Muokkasin vastaustani. Minun on sekoitettava erilaista kokoonpanoa, jonka teimme. Anteeksi.
Vaikuttaa siltä, ​​että se on yhteensopiva iPhone-kuulokkeiden kanssa. Mitä se ei voi tehdä, on muodostaa yhteys onnistuneesti Maciin (ei sama asia).


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...