Kysymys:
Ottaako USB-C - HDMI enemmän prosessointitehoa kuin suora USB-C DisplayPort -porttiin?
Lluis Gerard
2017-04-05 17:17:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on MacBook Pro (13-tuumainen, 2016, kaksi USB-C-porttia). Yritykseni osti USB-C - HDMI -sovittimen yhdistämään näytön, jossa on sekä HDMI että DisplayPort.

Minulla on joitain kysymyksiä, jotka eivät liity kysymykseen (minun on irrotettava ja kytkettävä HDMI-kaapeli takaisin toimiakseen). Joten mietin ... Pitäisikö USB-C to DisplayPort -laitteella toimia paremmin? ei pelkästään siinä mielessä, että HDMI-kaapeli on irrotettu / kytketty, vaan myös inin yleisestä suorituskyvystä?

Kuinka USB-C - HDMI toimii vs USB-C - DisplayPort?

Tiedän esimerkiksi, että jos liität tämän HDMI-sovittimen 4K-näyttöön, se toimii 30 Hz: n taajuudella. Toisaalta, kun käytetään suoraa USB-C - DisplayPort-kaapelia, sama näyttö toimisi 60 Hz: n taajuudella. Johtuuko tämä itse HDMI: n rajoituksista? vai johtuuko se siitä, että HDMI-sovittimen käyttäminen vaatii huomattavasti enemmän virtaa?

(Olen kiinnostunut enemmän suorituskykyosasta ja siitä, miten Displayport- ja HDMI-liitännät eroavat, jos sellaisia ​​on, kuin ongelmasta, joka minulla on nykyisen sovittimen kanssa.)

üks vastaus:
Allan
2017-04-05 19:14:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teknisesti MacBookissasi on kaksi Thunderbolt 3 -porttia.Lähettäjä Apple.com:

Kaksi Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia, jotka tukevat:

  • Lataus
  • DisplayPort
  • Thunderbolt (jopa 40 Gbps)
  • USB 3.1 Gen 2 (enintään 10 Gbps)

enter image description here

Joten, sinulla olevat sovittimet ovat itse asiassa Display Port to HDMI ;USB-C on vain fyysinen porttityyppi .

S Joten, kysymys on oikeastaan: "Mikä toimisi paremmin? Näyttöportti HDMI: hen vai Näyttöportti näyttöporttiin?"

Henkilökohtaisesti en pidä signaalien muuntamisesta yhdestä seuraavaan - menisin Display Port -sovittimen kanssa ja pidän kaiken samalla tavalla päästä päähän.Mitä vähemmän sinun on muunnettava, sitä vähemmän yleiskustannuksia ja vähemmän yhteensopivuusongelmia.

Kiitos, luulen, että naulasit sen, kun määritit, että "USB-C on vain fyysinen porttityyppi".Se oli hämmennykseni juuri.Haluaisin tietää enemmän siitä, miten hdmi muunnetaan, mutta nyt voin etsiä DisplayPortista HDMI: ksi, joka on tarkempi.
[Microsoftilla] (https://blogs.msdn.microsoft.com/danchar/2014/10/07/displayport-hdmi-dongles-active-vs-passive-re-visited/) on itse asiassa hyvä selitys aktiivisesta / passiivisestanäyttöporttisovittimet.Periaatteessa passiivinen DP-HDMI vain "järjestää" pinoutit, jolloin aktiivinen luo uuden signaalin.
Tarkoittaessasi luetteloasi siellä, se ei tue ollenkaan DisplayPort - HDMI-kaapeleita?Vai onko se vain, että se ymmärtää DisplayPortia, eikä välitä kaapelin toisesta päästä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...