Kysymys:
MacBook pro loppuvuodesta 2016 USB-C Lopeta toiminta unen jälkeen
edgarstack
2017-11-12 17:39:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Melkein joka kerta, kun laitoin MacBook Pron loppuvuodesta 2016 (kosketuspalkki) nukkumaan USB-C-sovittimien ollessa kytkettynä, ne lakkaavat vastaamasta, kun herätän kannettavan tietokoneen.

Kaikilla sovittimillani on useita portteja (eli USB, HDMI, Ethernet).Jos irrotan ne ja liitän ne uudelleen eri portteihin, vain hdmi toimii uudelleen, ja ainoa tapa, jonka löysin toistaiseksi saamaan USB ja Ethernet toimimaan uudelleen, on kannettavan tietokoneen uudelleenkäynnistys.

PS: Minulla on Sierra (10.12.6 (16G29))

Minulla on samanlainen ongelma - kun jätän Macbookini kytkettynä toimistoon viikonloppuna ja tulen sisään maanantaina, herätän kannettavan tietokoneen (ei vielä ongelmaa) - useita tunteja myöhemmin se kuolee ilman varoitusta, koska se on lopettanut lataamisen,Oletan, kun heräsin sen.Olen oppinut tarkistamaan akun tilan herätessä, mutta se vaatii USB-C-pistokkeen uudelleensiemisen, mikä on eräänlainen ärsyttävä ja, IMHO: n, pitäisi olla tarpeetonta.Oletko löytänyt jotain muuta asiasta muualla?Olen samaa mieltä siitä, että NVRAM / SMC: n nollaamisella ei pitäisi olla mitään tekemistä latauskyvyn kanssa.Kaipaan MagSafea.
Minulle lataus toimii aina.Mutta ei mitään muuta ... Ainoa tapa, jolla huomasin ongelman, on irrottamalla kaikki pistorasiasta ennen kannettavan tietokoneen nukkumista. Jos teen niin, kaikki on kunnossa, kun herätän sen.
Kannettavan tietokoneen nukuttaminen sammuttaa melkein kaikki toiminnot, kunnes se herää uudelleen.Miksi sinun on käytettävä portteja kannettavan tietokoneen ollessa nukkumassa?Jos yrität telakoida MacBookia, sulje sitten kannettava tietokone (älä laita sitä nukkumaan, vaan sulje vain kansi), kytke sitten virtalähde ja anna se muutaman sekunnin ajan, ja sen pitäisi näkyä ulkoisella näytöllä ja oheislaitteiden tulisi ollamyös työtä.
Kolme vastused:
Monomeeth
2017-11-12 17:50:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäiseksi yritin palauttaa sekä NVRAM- että SMC-asetukset.

Varmista ennen alla olevien vaiheiden suorittamista, että ulkoista laitteistoa ei ole kytketty ja että käytät -sisäänrakennettua näppäimistöä .

R NVRAM-muistin palauttaminen vuoden 2016 loppupuolella olevissa MacBook Pro -malleissa

Vanhemmissa Mac-tietokoneissa oli ns. parametri-RAM (PRAM), uudemmissa Mac-tietokoneissa käytetään NVRAM-muistia (Non-Volatile Random-Access Memory). Nollaa NVRAM kaikissa Late-2016 MacBook Pro -malleissa (kosketuspalkilla ja ilman) seuraavasti:

  1. SSammuta koneesi. Kyllä, täydellinen sammutus, ei vain uloskirjautuminen.
  2. Paina virtapainiketta ja sitten paina heti komentovaihtoehto p r -näppäimet.
  3. Pidä näitä näppäimiä painettuna at vähintään 20 sekuntia!
  4. Päästä irti näppäimistä ja anna Macin käynnistää uudestaan ​​normaalisti.

Note 1: Kun kirjaudut sisään uudelleen, saattaa täytyy säätää joitain järjestelmäasetuksiasi (esim. kaiuttimien äänenvoimakkuus, näytön tarkkuus, käynnistyslevyn valinta, aikavyöhyketiedot jne.).

Note 2: Nämä vaiheet toimivat myös palauttamaan NVRAM (tai PRAM) kaikille Mac-tietokoneille. Vuoden 2016 lopun ja 2017 MBP-mallit edellyttivät kuitenkin, että komentooptionp r -näppäimiä pidettiin alhaalla 20 sekunnin ajan, kun taas aikaisemmat Macit eivät vaatineet tätä, mutta niin tekeminen ei myöskään aiheuta ongelmia.

Rmäärittää SMC

On olemassa muutama tapa, jolla voit nollata SMC: n MBP: lläsi, mutta mieluummin seuraavat vaiheet:

  1. Sammuta MBP
  2. Pidä virtajohto plugged : ssä
  3. Paina samanaikaisesti shiftoption -ohjaus (näppäimistön left-puolella) ja virtapainike
  4. Päästä irti
  5. Käynnistä tietokone uudelleen virtapainikkeella

Kun olet palauttanut sekä NVRAM-muistin että SMC: n, selvitä MBP: lläsi, esiintyykö ongelma edelleen.Kerro minulle, miten menee.

Kiitos nopeasta vastauksesta. Kun sanot, että menetän järjestelmäasetukset, menetänkö kaikki tai vain osan niistä?
Ei, ei kaikkea, mutta sinä * saatat * menettää osan.NVRAM tallentaa useita asetuksia, ja sen palauttaminen voi johtaa siihen, että osa näistä menetetään.
Ongelma on edelleen.
xxyxxyxyx1
2019-05-22 17:59:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MBP: llä ei ole väärinkäyttäytymistä;SMC: n jne. nollaus ei ratkaise tätä ongelmaa.

Kun MBP siirtyy lepotilaan, portit kytketään pois päältä ja tiedonsiirto lopetetaan tarkoitetulla tavalla.Kun tietokone herää, RealTek-Ethernet-sirut käynnistetään uudelleen, mutta ne eivät jatka yhteydenpitoa.Työni antoi minulle merkitsemättömän usb-c-Ethernet-sovittimen, joka käyttää RealTek-sirua Järjestelmätiedot> USB mukaan.Jos tietokone nukkuu, en voi saada yhteyttä takaisin irrottamatta sovitinta, kuten kuvailit.

Kun kuitenkin käytän Lindy # 43164 -sovitinta (joka käyttää ASIX-sirua), yhteys on kunnossa nukkumisen jälkeen.Jos tämä ongelma on melko ärsyttänyt, suosittelen tämän tai muun sovittimen ostamista, joka ei käytä RealTek-sirua.(Valitettavasti RealTek-pelimerkit ovat hyvin yleisiä.) Lindyn yksi haittapuoli on, että se vaatii ohjaimen.

Tämä on ollut kokemukseni 2017 ja 2018 15 "MBP: istä, joissa käytetään High Sierraa ja Mojavea.

Onko RealTekille jokin ohjain korjaamaan tämän ongelman?
Sama täällä, moniporttinen USB-C-sovitin ("Adam Casa Hub A01") RealTek-sirulla.Lepotilan jälkeen HDMI toimii, mutta minun on irrotettava ja liitettävä takaisin, jotta Ethernet muodostaa yhteyden uudelleen.
Melvin Jefferson
2018-01-19 00:57:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Macbookin USB-asemat eivät tue "Lataa lepotilassa" -ominaisuutta.Olen testannut tämän jättämällä iPhoneni latautumaan, kun Mac on käynnissä, ja sitten kun laitan sen nukkumaan, se sammuttaa virran.

Jotkut Windows-kannettavat tukevat tätä, mutta Apple ei ole vielä tukenut sitä.Ehkä tulevaisuudessa.Siksi sinulla on ongelmia sovittimiesi kanssa.Et voi pakottaa USB-C-portteja latautumaan lepotilassa, se on BIOS-ominaisuus, joka on usein sisäänrakennettu emolevyyn.

Se ei ole tarkalleen mitä valitukseni on.Valitukseni on, että kun herätän kannettavan tietokoneen, USB-C ei koskaan * ala * latautua uudelleen.Joten akku loppuu päivän loppuun mennessä, vaikka asia on kytketty verkkovirtaan koko päivän.Joten en ole huolissani lataamisesta * nukkuessani, mutta varmasti kun kannettava tietokone herää, myös USB-C: n tulisi herätä, ilman että minun tarvitsee irrottaa sitä ja kytkeä se takaisin.Ja virran pitäisi pystyä lataamaan akku käyttöjärjestelmän tilasta riippumatta (lepotilassa tai sammutettuna kokonaan).Kaikki muut MacBookit ovat toimineet tällä tavalla.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...