Kysymys:
Miksi OS X: n ohjelmistopäivityksen tarkistus kestää niin kauan?
Trieu
2011-11-17 08:17:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Miksi kestää niin kauan, että OS X: n ohjelmistopäivitys kertoo minulle, että olen ajan tasalla? Käytän tällä hetkellä 10.7.2-versiota, mutta näin on ollut kaikissa käyttämissäni OS X -versioissa. Suoritin juuri tarkistuksen, ja paluulle kesti kolme minuuttia.

En voi ajatella mitään syytä, miksi sen pitäisi kestää niin kauan. Eikö se ole melko nopea sovellusten ja versioiden haku?

Sitä vastoin sama toiminto iOS / iTunes Storessa ja Mac App Storessa vie melkein aikaa.

+1 sama täällä. Ja tämä ei ole leijonan asia, se on ollut niin myös Snow Leopardissa. Ehdotan verkko-ongelmia (hitaat palvelimet), mutta toivottavasti joku tietää mitä täällä on.
@Thilo Ei vain, mutta tarkastukset kestävät ikuisesti myös iOS-järjestelmissä
Kaksi vastused:
MikelR
2011-11-18 22:44:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mac OS X pitää luetteloa kaikista asennetuista paketeista kohdassa /var/log/receipts.

Kun ohjelmistopäivitys suoritetaan, se etsii päivityksiä jokaiselle (tai ehkä vain Apple) paketti erikseen lähettämällä HTTP-pyyntö ja paketin allekirjoitus Applen palvelimille ja odottamalla vastausta. Tämä on tarpeen minkä tahansa järjestelmän mahdollisten monipuolisten kokoonpanojen vuoksi.

Snow Leopard -järjestelmässäni ohjelmistopäivitys lähetti ~ 322 HTTP-pyyntöä Applen palvelimille.

Joten periaatteessa se on vain etsiminen, jos päivityksiä on, mutta erillisten ja joskus valinnaisten (Java, X11, tulostinohjaimet jne.) pakettien suuren määrän vuoksi yhdistettynä siihen, että se lähettää jokaisen pyynnön erikseen, se voi viedä jonkin aikaa.

Tällä ei ole minulle paljon järkeä. Ohjelmistopäivitys imee CPU-aikaa hulluna jonkin aikaa, ja muutama sata HTTP-pyyntöä ei voi selittää sitä. Itse olen suorittamassa ohjelmistopäivitystä juuri nyt, ja se on avannut vain neljä TCP-yhteyttä. Mutta se käyttää niin paljon suorittimia, että tietokone on todella hidas käytössä. Se on jatkunut kahdeksan minuuttia tähän mennessä.
@HaraldHanche-Olsen TCP -yhteydet eivät ole HTTP-pyyntöjä. Siellä on suuri ero. Http://en.wikipedia.org/wiki/Hypertext_Transfer_Protocol#HTTP_session_state
Hm. Se on mielenkiintoinen teoria, mutta kun suoritin ohjelmistopäivityksen HTTPScoopilla, näin vain kolme pyyntöä (kaksi isoa, ~ 2mb ja ~ 3mb). Joten tämän kokeen tulokset eivät vastaa "satojen HTTP-pyyntöjen" teoriaasi. Katso tämä [kuvakaappaus] (http://cl.ly/441e000J1o1P151b3K0n/Screen%20Shot%202011-11-18%20at%2011.39.00%20PM.png).
Matias Vad
2011-11-19 04:25:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole koskaan kokenut tätä ongelmaa, koska en koskaan tee "ohjelmistopäivitystä" manuaalisesti. Lion kertoo minulle "Ohjelmistopäivitys" -ponnahdusikkunalla aina, kun päivitys on valmis minulle. Ja sitten tarkista, kun päivitys kestää vain minuutin.

Tämä on valtava parannus heidän puolestaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...