Kysymys:
Liittäminen lakkaa toimimasta ("CFPasteboardRef: Lukitse aikakatkaisu")
forthrin
2016-04-10 13:16:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Liittäminen leikepöydältä lakkasi toimimasta Macissa.Mitään ei ole liitetty, ja seuraava rivi näkyy monta kertaa sloglog.

  5. huhtikuuta **: **: ** *** com.apple.WebKit.WebContent [6583] <Warning>: CFPasteboardRef CFPasteboardCreate (CFAllocatorRef, CFStringRef): Lock timeout  

Tämä näyttää liittyvän asentamastani leikepöydän työkalusta ("FlyCut"), mutta olen poistanut asennuksen.En näe työkaluun liittyvää käynnissä olevaa prosessia (käyttäen ps -ef ).

Uudelleenkäynnistys ratkaisee ongelman väliaikaisesti.Onko tämä virus?Joka tapauksessa, miten pääsen eroon ongelmasta?Ei löytänyt mitään arvokasta etsimällä lokiviestiä.Malwarebytes ei ilmoita mitään.

Päivitys : Ilmoitti ongelmasta Applelle, ja heidän mukaansa se johtui Aikakatkaisu-sovelluksesta.He työskentelevät edelleen ongelman ratkaisemiseksi.Poista tällä välin tämä sovellus.

Aiheeseen liittyvä GitHub-ongelma: https://github.com/TermiT/Flycut/issues/103
Onko sama ongelma :(
Neljä vastused:
Gezim
2016-05-03 18:33:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei näytä olevan haittaohjelma minulle.

Kiertotapa (tosin täysin röyhkeä) on:

  1. Käynnistä Activity Monitor
  2. Etsi pboard -prosessi ja sulje prosessi.
  3. Käynnistä sovellukset uudelleen, mistä haluat kopioida tai liittää niihin.
Dejal
2016-07-18 22:36:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kirjoittanut Dejal Time Out -lehden.Tämä ongelma näyttää olevan Apple-vika;Olen ottanut heihin yhteyttä, ja he kertoivat minulle, että se on tunnettu asia, eikä ongelmaa voida kiertää.Katso lisätietoja tästä usein kysytyistä kysymyksistä.

Usein kysytyissä kysymyksissä ja virheraportissa ilmoitat, että Aikakatkaisu ei ole vuorovaikutuksessa leikepöydän / kartongin kanssa.Jos näin on, miten sovelluksesi häiritsee sitä?Koska sinulla on suljetun lähdekoodin sovellus, mistä tiedämme, ettet katsele / kirjaa kopioitua / liitettyä sisältöä?Pääsen sinut irti hiukan, kun käytän verkkomonitoria, enkä näe sinua sovelluspuhelin-koti.
Aikakatkaisun ei tarvitse tehdä mitään leikepöydälle.Hämärä kirjaaminen on aina riski ohjelmistoille, mutta voin vakuuttaa teille, että Time Out ei tee sitä.Voit valita luotatko minuun vai ei, mutta minulla ei ole syytä tehdä niin;En myy käyttäjätietoja, ja olen myynyt ohjelmistoja vuosikymmenien ajan, joten en halua vierailla asiakkaani.Toivon, että voisin selvittää, mikä aiheuttaa tämän virheen, koska se on ärsyttävää useille ihmisille.
PÄIVITTELY: Applen insinöörin kanssa tehtyjen pitkien tutkimusten jälkeen tämä ongelma näyttää johtuvan siitä, että taukoverkkonäkymää ei puhdistettu kunnolla Apple-virheen takia.Aikakatkaisu ei tee mitään leikepöydälle, mutta Safari WebKit -pohjainen verkkonäkymä jätti sen virheelliseen tilaan (teknisesti lukko, joka jätettiin paikalleen). Aikakatkaisun versio 2.1 ja uudemmat sisältävät kiertotavan tähän ongelmaan.Jos koet sen käyttäessäsi versiota 2.1 tai uudempaa, ota yhteyttä minuun.
Iloinen kuulla, että asia ratkaistiin.Mystinen
forthrin
2016-06-26 16:36:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Apple ilmoitti minulle takaisin ja Time Out oli syyllinen.

varepsilon
2016-07-24 20:19:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on asennettuna Dejal Time Out -sovellus, suosittelen kokeilemaan seuraavia minulle sopivia vaiheita:

  1. Sulje Aikakatkaisu-sovellus.
  2. Paina, Cmd + Alt + Esc , etsi Finder ja paina Käynnistä uudelleen.
  3. Käynnistä sovellus uudelleen, jos kopiointi / liittäminen ei toimi, ja yritä sitä uudelleen.

Jos tämä ei auta, pelkään, sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen.Minulle se joskus toimii ja joskus ei.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...