Kysymys:
Kuinka saan selville videotiedoston koon iPhone 6 -kamerarullassani?
Eerikkibak
2015-09-10 18:23:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka voin selvittää videotiedoston koon iPhone 6 -kamerarullassani kytkemättä sitä tietokoneeseen.

Seitsemän vastused:
nohillside
2019-01-06 02:44:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pikanäppäimet -sovellus teki tämän nykyään melko helpoksi.Määritä se jakolomakkeen laajennukseksi ja aktivoi se sitten missä tahansa Valokuvat-videossa (tai valokuvassa).

enter image description here

PS: Pikakuvakkeet ovat osa iOS: n uusimpia versioita.Ensimmäistä kertaa käyttäjille voi olla hyödyllistä tutustua pikakuvakäsikirjaan.

Erittäin mukava ratkaisu
Tein tämän.'Valitse' -näytössä sanotaan pakkaamista edistymispalkilla \ noin 1 minuutin ajan ennen koon ilmoittamista.Oletan siis, että se raportoi pakatun koon, ei levyn kokoa.Ja niille (kuten minä), jotka eivät tienneet, 'Pikanäppäimet' on Applen sovellus, joka on saatavana sovelluskaupasta.
Etkö tarvitse kolmannen osapuolen sovellusta tähän?Ei kovin hyödyllinen vastaus, jos et selitä kaikkia mukana olevia vaiheita.
@GarfieldKlon Hyvää lisätä tietoja.Mitä sinulta puuttuu?
Conrad Meyer
2019-01-06 02:13:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen kolmannen osapuolen sovellusvaihtoehto on Google Kuvat -sovellus.Voit napsauttaa valokuvaa tai videota ja valita 'tiedot'.Se ei vaadi lataamisen aloittamista ja peruuttamista.

Toivon, että tämä olisi sisällytetty alkuperäiseen iOS Photos -sovellukseen, mutta ainakin Google Photos on ilmainen ja se tulee maineikkaalta myyjältä.

Tibor_Ku
2016-02-17 02:25:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sekä OneDrive että Dropbox jne. osoittavat tiedoston koon heti, kun aloitat videon lataamisen. Kun olet vilkaissut videon kokoa, mikään ei estä sinua peruuttamasta latausta heti, joten et kuluta tarpeetonta tietoa.

Vaihtoehto, jota ei tarvitse ladata, on Näytä Exif-sovelluksen laajennus - se käsittelee videotiedoston puhelimellasi / iPadissasi ja kertoo videon koon eikä sinun tarvitse käyttää muuta palvelua.

ViewExif ei toimi videoiden kanssa.
Sizzle
2015-09-10 20:30:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

voit lisätä sen sähköpostiviestiin tarkistaaksesi likimääräisen koon. kun yrität lähettää sähköpostia, luulen, että se näyttää liitteenä olevan kuvan / videon koon

iOS [pakkaa videoita] usein (http://apple.stackexchange.com/questions/39105/does-the-iphone-compress-emailed-videos) jonkin verran ennen kuin kirjoitin sähköpostiikkunaa.Tämän seurauksena tämä ratkaisu voi tuottaa jonkin verran odottamattomia tuloksia.
iArmvn
2018-06-23 14:44:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lataa Photo Investigator -sovellus iOS App Storesta ja valitse valokuva ja katso sitten Tiedoston koko näytön alareunassa.

Fernando Assis
2019-03-03 06:03:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit torjua järjetöntä videotiedostojen ominaisuuksien puuttumista iPhonessa etsimällä tätä sovellusta App Storesta: "Video Info Viewer" Rory Hoolilta.Se on ilmainen.

Iphone ipod site
2017-05-17 15:22:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

yritä jakaa videota utubessa, ja se näyttää videon koon ennen lataamista utubeen. Voit myös ladata icloudiin lähettämällä videon koon.jakamalla sen airdropille saat myös jakamasi tiedoston koon.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...