Kysymys:
Muunna jo nauhoitettu stereoraita monoksi Garagebandissa
jsheffers
2014-02-05 09:58:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kitararaita, jonka nauhoitin vahingossa stereona. En löydä mistä tahansa autotallin kaistasta, jotta voisin vaihtaa sen monoksi tosiasian jälkeen. Onko tämä mahdollista?

Kitararaidan siirtäminen oikealle vaimentaa raidan, mutta jos se pannaan kokonaan vasemmalle, se on täynnä.

Onko sinulla ideoita?

Yhdeksän vastused:
theQuestingBeast
2016-09-14 01:29:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ajoi minut hulluksi, mutta käytän nyt hyvin sujuvasti JHerranin vastauksen perusteella.Sen tarkoitus on vaatia vain Garagebandia ja se on nopea.

N.B.Oletan, että raidallasi on yksi alue: jos ei, sinun on vaihdettava-napsauttamalla valittava kaikki muunnettavat raidan alueet.

 1. Napsauta kappaletta, jonka haluat muuntaa.Yksittäinen alue on korostettava automaattisesti.
 2. Command-D tai> Track> New Track with duplicate settings to create a new track
 3. Command-V liittää alkuperäiset alueet uudelle raidalle
 4. Shift-Click alkuperäisillä alueilla korostaaksesi sen uudelleen
 5. Command-J liittyäksesi alueisiin, valitse sekoitettavaksi "Mono"
 6. Sekoitus korvaa alkuperäisen stereoraidan - voit nyt napsauttaa väliaikaista raitaa ja Delete sitä.
Luulen, että tämä menetelmä yhdistää L- ja R-raidat, mikä voi johtaa leikkaamiseen.
Ian C.
2014-05-18 11:04:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tähän on komentorivinen lähestymistapa, joka kun kaikki on määritetty, on hieman suoraviivaisempi.

Ensin sinun on asennettava Homebrew, paras paketti. pääkäyttäjä OS X: lle. Avaa pääte ja kirjoita:

 ruby ​​-e "$ (curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install)"

Kun Homebrew on asennettu, voit asentaa kaikenlaisia ​​hienoja komentorivityökaluja komennolla brew . Aiomme käyttää sitä asentamaan sox, "Sveitsin armeijan äänenkäsittelyohjelmien veitsi":

 brew install sox 

Kun sox on asennettu, voimme jakaa äänitiedostomme kahteen monoraitaan yhdellä yksinkertaisella komentokutsulla. Vie ensin stereoraidasi GarageBandista levylle wav-tiedostona. Kun tiedosto on levyllä, avaa pääteohjelma ja vaihda sijaintiin:

 cd ~ / Music / GarageBand / bounces / 

Ja suorita sitten tämä sox -komento, jolla tiedosto jaetaan kahteen monoraitaan, yksi vasemmalle ja toinen oikealle kanavalle:

 sox My \ Song.wav My \ Song.L.wav remix 1sox Oma \ Song.wav Oma \ Song.R.wav remix 2 

sox pitää WAV asetukset ovat samat kuin lähdemateriaalilla, joten sinun pitäisi pystyä vetämään ja pudottamaan nämä jaetut tiedostot melko helposti takaisin GarageBandiin monoraidoina.

+1 uber-geeky-ratkaisulle. Mutta vakavasti, eikö 99%: lla tietokoneen käyttäjistä olisi äärettömän yksinkertaisempaa (ja vähemmän hauskaa) vain avata stereotiedosto QuickTimessa tai iTunesissa tai missä tahansa yksinkertaisessa äänisovelluksessa ja viedä se sen sijaan monotiedostona? Luulen, että he eivät * oppisi mitään *, vaikka ...
@BenjaminR, mutta ajattele kaikkia, mitä he oppivat tällä tavalla. :) `sox` on erittäin hyödyllinen työkalu, jos olet äänituotannossa.
Jacob Earl
2017-12-29 03:15:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

2017: se on Seurannan säätimissä (missä lähetykset, kaiku ja muut asiat, kaksoisnapsauta raidan otsikkoa) sen vieressä, jossa lukee "Ei syötettä" (tai mahdollisesti syöttö, riippuen siitä, mitä olet määrittänyt).Risteäviä ympyröitä on kaksi.Napsauta sitä ja siitä tulee yksi ympyrä.Tämä toimii jopa tallennuksen jälkeen, tarkistan juuri.Toivottavasti tämä auttaa! Tein pienen kuvituksen, koska se kesti WAY liian kauan löytää juuri nyt, jopa tämän säikeen avulla.Autokorjaamossa on liikaa asioita, jotka ovat painikkeita, jotka eivät näytä painikkeita.

enter image description here

enter image description here

enter image description here

jsheffers
2014-02-05 19:28:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysi vastauksen täältä

Panage GarageBand-raita toiselle puolelle ja vie iTunesiin Jaa-valikon kautta. Määritä seuraavaksi iTunesissa iTunesin tuontiasetus haluamallesi muodolle ja yksivärinen, Valitse kappale iTunesissa ja valitse "Luo [muoto] versio" -valikkokohta lisävalikosta. Toista vaiheet toisella tavalla, jos haluat myös toisen kanavan monotiedostona.

KevGetsNoHoes
2015-05-18 04:58:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitse raita. Mene muokkaamaan (avaa kaikki tehosteet ja vastaavat napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa i). Vaihda alaosassa, jossa lukee "Syöttölähde", mustavalkoiseksi.

Kuulostaa siltä, että kuvailit uuden kappaleen nauhoittamista yksinäisenä, mutta OP kysyi, kuinka muuntaa olemassa oleva stereorata monoksi.
Voitko käydä läpi miten se tehdään?Jos valitsen Muokkaa yläosasta, en näe mitään "i" -kuvaketta.Missä oikeassa alakulmassa?
@JoshRachlis Se on melko vanha vastaus, juliste ei ehkä ole enää aktiivinen sivustolla.Jos et saa sitä toimimaan, käytä Kysy kysymys -painiketta ja kysy uusi kysymys ja lisää linkki tähän viestiin viitteeksi.
user310737
2018-11-17 05:48:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on nopea tapa GarageBandissa. Erityisesti minun piti luoda stereo- kappale mono- / videoraidasta. Kappaleen vetäminen tai tuominen GarageBandiin ei salli raidan panorointia.Mutta luomalla ääni- / lauluraidan gigatavuina ja vetämällä sitten mono- / videoraidani tälle kaistalle, se mahdollisti jonkin verran panorointia.Joten kopioin ensimmäisen kappaleeni lisätäksesi vielä enemmän stereosimulaatiota vähentämällä hallitsevampaa kappaletta tasapainottamaan heikko kappale.Se on mono tekemällä stereo;voi olla? Toivon, että tämä auttaa.

Ferrock
2014-11-24 23:42:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin helpon tavan,

 1. Nauhoita stereoraitasi (se, joka voi vain liikkua toiselle puolelle).
 2. Tallenna toinen kappale, mutta aseta kaikki säätimet vähimmäistasoille (vahvistus, raidan äänenvoimakkuus jne.) raita voidaan tallentaa hiljaisesti.
 3. Valitse molemmat kohdat ja liity niihin ( + J ) GB näyttää vaihtoehdon liittyä kappaleisiin yksinäisenä!
user283469
2018-04-01 17:51:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

muuten, vanhemman GB-version kohdalla: vie kappale ääneksi;lataa se vapaaseen audacity-ohjelmistoon, siirry Track-valikkoon ja sitten -> Stereo to mono. Nyt tiedosto -> Vie ääni ... valitse AIFF (Apple ...) ja tallenna se työpöydällesi. Vedä nyt työpöydällä oleva kuvake tyhjään GB-raitaan, joka on yksinäinen = ei enää ongelmaa.

Mujahid
2015-03-07 04:33:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

lataa Tipard All Music Converter ja vie alkuperäistä stereotiedostoa valitsemalla asetukset ja valitsemalla mono. Tämä sekoittaa mitä tahansa A & L -puolen osaa samaan tulosteeseen uuden tiedoston molemmilla puolilla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...