Kysymys:
Mistä löytyy Mac OS X Lion -suojausmääritysopas?
F'x
2012-04-17 12:52:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmilla Mac OS X -julkaisuilla on erittäin hyvät suojauksen määritysoppaat, mutta Lionia ei ole luettelossa. Onko tämä asiakirja saatavilla jonnekin muualta Applen sivustolta, vai onko karkeasti vastaava asiakirja saatavilla jostain heidän sivustostaan ​​toisella nimellä?

mahdollinen kaksoiskappale [mac osx lion -suojausmääritysoppaasta] (http://apple.stackexchange.com/questions/34509/mac-osx-lion-security-configuration-guide)
Kaksi vastused:
jaberg
2012-04-17 18:30:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on hyvä auktoriteetti, että Applen tietoturvaoppaiden kokoaminen ja tuottaminen kestää kauan, ja julkaisu vie jonkin aikaa käyttöjärjestelmän julkaisun. Samat oppaan parissa työskentelevät ihmiset tuottavat myös asiakirjoja erilaisille turvasertifikaateille ja muihin tarkoituksiin. Kun opas on julkaistu, se on saatavana Mac OS X: n tietoturvan määritysoppaista

Applen äskettäisen päätöksen kanssa siirtyä käyttöjärjestelmän vuotuisiin päivityksiin ihme, näemmekö nykyinen tietoturvaopas koskaan uudestaan.

Vaikka Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusvirasto onkin ylivoimainen useimmille tietokoneen käyttäjille, se julkaisee myös koventumisoppaita Mac OS X: lle ja muille käyttöjärjestelmille. (He eivät ole julkaisseet myöskään Lionille, ja heidän omat ohjeet ovat todennäköisesti Applen suosittelemien menettelyjen laajentaminen.)

Kun harkitset NSA: n neuvoja, muista, että turvallisuus on aina tasapaino turvallisuuden ja käytettävyyden välillä. että useimmat meistä eivät suojaa valtion salaisuuksia. Jos et tiedä miksi teet niin, ja sinulla on hyvä syy uskoa, että sinun on tehtävä se, älä! vahva > Suhteellisen vähän käyttäjiä täytyy lukita tämä tiukasti, ja kielteinen vaikutus käytettävyyteen ja joissakin tapauksissa toiminnallisuus voi olla suurempi kuin edut.

F'x
2012-10-06 18:30:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän jabergin vastauksesta, mutta aika on kulunut eikä mitään turvallisuusasetuksia ole julkaistu. Joten 14 kuukautta Lionin julkaisun jälkeen ja nyt, kun Mac OS X: n uusi pääversio on julkaistu, näyttää siltä, ​​että he eivät enää julkaise näitä suojausmääritysoppaita .

Ja tämä on kauhea häpeä: Ole hyvä ja ota kaikki turvallisuustietoiset naiset ja miehet, nouse ylös, pyydä Applelta tätä avaintaineistoa → http://www.apple.com/feedback/


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...