Kysymys:
Kopioidaanko ISO-tiedosto USB-asemalle OS X: ssä?
hhh
2012-11-29 23:22:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yrittänyt kopioida ISO-tiedoston USB-asemaan. En pysty tekemään sitä Levytyökalulla. Kuinka voin kopioida ISO-tiedoston USB-asemaan?

enter image description here

Mutta saan alla olevan. 16 Gt: n USB-asemassa on tarpeeksi tilaa 2 Gt: n ISO-tiedostolle. Mitä teen väärin?

enter image description here

Virheenkorjaus

Bmike kommentoi "Voit eristää kuvan skannaus palautuksesta nähdäksesi, onko ongelma kuvassa tai kopiossa. Images -> Scan Image for Restore ... Levytyökalun valikosta. " mutta toimenpide laukaisee alla olevan virheen. . Mitä se tarkoittaa?

enter image description here

Voit eristää kuvan skannauksen palautuksesta nähdäksesi, onko ongelma kuvassa tai kopiossa. ** Kuvat -> Skannaa kuva palautusta varten ... ** Levytyökalun valikosta.
Syy, että se ei toimi tällä tavalla, johtuu siitä, että OS X ei luekaan luontevasti kyseisen iso-tiedostomuotoa, mikä on todennäköisesti ntfs. Syy [dd] (https://developer.apple.com/library/mac/documentation/Darwin/Reference/ManPages/man1/dd.1.html) toimii siksi, että se on matalan tason estokopiointiohjelma, joten tiedostojärjestelmällä ei ole merkitystä.
Kymmenen vastused:
laktak
2013-08-30 12:22:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

IMHO on helpoin tapa terminaalissa:

 • Suorita ensin diskutil list
 • aseta sitten USB-muistitikku
 • ja suorita diskutil list uudelleen nähdäksesi levysolmun (esim. /dev/disk2).
 • Suorita nyt diskutil unmountDisk / dev / diskN
 • ja tee sudo dd, jos = / dev / rdiskN bs = 1m = / path-to.iso = (tai bs = 1M kanssa homebrew)
 • Kun olet valmis, diskutil eject / dev / diskN
= / Dev / rdiskN: n (jossa "r" on "raaka") käyttö = / dev / diskN: n sijaan on paljon nopeampi. Muokkasin vastausta.
Juoksin tämän Windows XP iso -kuvalla ja yritin käynnistää sen - ei onnea.
Se on oikea tapa mennä nyt, kun he muuttivat kokonaan Levytyökalun OSX El Capitanissa.
Kun `dd` on käynnissä, paina Ctrl-T nähdäksesi sen edistymisen.Jos `bs = 1m` sitten` 182 + 0 tietueita` tarkoittaa, että 182 Mt on siirretty.
Tämä menetelmä toimii lähinnä, se luo UDF-alustetun USB-aseman (tyypillisesti riippuen siitä, mikä olet ISO).Nämä ovat luettavissa OS X: ssä ja todennäköisesti Linuxissa (mutta ei Windowsissa).Mutta (ja huomioi hyvin), älä tee tätä USB: lle, jonka haluat käynnistää (esim. Windowsin asennuslevy), koska ne on alustettava uudelleen FAT32: ksi: http: //superuser.com/q/1063220/39364
Tämä menetelmä ei toiminut myöskään Windows 10: n asennuksen käynnistämisessä.Minun piti käyttää @rogerdpack's-ratkaisua.
Tämä todella toimi!Niin vaikeaa OSX: llä!
Saan virheen: ** dd: / dev / rdiskN: Toiminta ei ole sallittua **
@IgorGanapolsky sinun on määritettävä vaiheessa 2 löytämäsi levy, esim.rdisk2
Tämä on mahtavaa
Mac OS Sierrassa sain "dd: virheellinen numero: '1m'".Ilmeisesti joudut käyttämään 1M nyt (iso M).
@AmigoNico, jota käytät todennäköisesti homebrew `/ bin / dd` käyttää 1m sierralla.
Aikaisempiin kommentteihin verrattuna omituisella tavalla, huolimatta siitä, että homebrew on asennettu MacOS High Sierraan, järjestelmäni antoi minulle mahdollisuuden käyttää "bs = 1m" ilman valituksia.
El Tío Rufi
2012-12-02 00:33:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sieltä http://www.youtube.com/watch?v=fu2g_E2ZK8A:

Screen shot from video

Voit myös kokeilla tätä . Se toimii minulle. Tämä on melko "raaka" kopio, joka ei yleensä toimi käynnistettävällä USB: llä, mutta toimii muissa tapauksissa.

Tässä on komentojen transkriptio kuvakaappauksesta kopiointi- ja liittämismukavuutesi vuoksi.

 diskutil list # näyttää levynhdiutil muuntaa -muodon UDRW -o destino.img origen.iso # muunna dmgsudo dd if = destino.img.dmg / = dev / rdisk1 bs = 1m # kopio USB: lle rdisk1: llä 
... gracias +1 ja bs = 1M nopeuttamaan siirtämistä suuremmille tiedostoille. NB kommentit.
Vaikka vastauksesi voi teoreettisesti vastata kysymykseen, [olisi parempi] (http://meta.stackexchange.com/q/8259) sisällyttää artikkelin olennaiset osat alla olevaan vastaukseen ja antaa linkki viitteeksi
@Pfitz-pisteessä 2:28 on oltava kaikki olennaiset tiedot, luotu kuvakaappaus vastauksestani, mutta ehkä hyödyllinen lisätä myös tähän.
Toimii täydellisesti käynnistettävälle Ubuntu-kuvalle)
täytyy poistaa pois ensin mielestäni
Onko iso muunnettava dmg: ksi?Linuxilla dd voi kirjoittaa ISO-tiedostoja suoraan mediaan.Mitä eroa?
rogerdpack
2016-04-09 04:45:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat USB: n olevan käynnistyskelpoinen, kun kaikki on sanottu ja tehty (esim. Windows-asennuslevy), haluat joko käyttää Boot Camp Assistant (vain tarkista"Luo Windows 7: n tai uudemman version asennuslevy" -valintaruutu ja noudata sitten kehotteita, se luo FAT32 (eli käynnistettävän) USB-version ISO-tiedostostasi).

Jotkut ISO-tiedostot luodaan "erityisiksi", jotta niitä ei tarvita, mutta kaikki eivät ole (esim. Windowsin asennuslevyt).Tiedot: https://superuser.com/q/1063220/39364

Eli. dd ei aina riitä.Varsinkin Windows-asennuksen .iso-tiedostot.

S.M.Mousavi
2016-06-26 17:01:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää avoimen lähdekoodin työkalua nimeltä UNetbootin.
Voit myös nähdä vaiheittaisen opetusohjelman Ubuntun kuvilla täällä.
enter image description here

Huomaa, että UNetbootin ei tue UEFI-tilalevyjä, joten jos haluat vain asentaa jo alustetun GPT-levyn yhteen osioon (kuten jos sinulla on Windows 8 tai haluat käynnistää kaksoisohjelman Macin sisäisen HD: n kanssa), tämä voittiei toimi.
Kokemukseni mukaan UNetbootin luo rikki asentajia.Testattu CentOS: lla, Debianilla ja Ubuntulla USB-muistitikulla.Kaikki asentajat käynnistyvät hyvin, mutta kokevat sitten ongelmia asennusprosessin käynnistämisessä.
Toimii mestarina, jos distro näkyy avattavassa valikossa
Applemeister
2012-11-30 04:31:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ketju täällä hahmottaa graafisen tavan muuttaa USB-asema käynnistyslevyksi. Käyttäjä jbdjunk mainitsee alla olevan menettelytavan, joka on kopioitu aikaisemmasta sivustosta.

 1. Avaa Levytyökalu
 2. Liitä USB
 3. Alusta USB to Mac Extended (päivitetty)
 4. Luo osio USB: lle [GUID Intel-siruille, APM PPC: lle]
 5. Poista luotu osio käytöstä
 6. Vedä ja pudota levykuva (dmg tai iso) Levytyökaluun
 7. Avaa levykuva (kaksoisnapsauta tai napsauta painiketta DU: ssa)
 8. Valitse avattu levykuva vasemmasta valikosta
 9. Napsauta Palauta
 10. Vedä ja pudota valittu kuva lähdekenttään
 11. Vedä ja pudota (irrotettu) USB-osio määränpäähän
 12. OK (saattaa olla tarpeen kirjoittaa järjestelmänvalvojan salasanat ja sellainen)
 13. Odota
 14. Nauti!
Yllä oleva menetelmä toimi OSX El Capitan -ohjelmassa .dmg-kuvan kanssa.
Miksi ** Mac Extended (päivitetty) ** vs. ** MS-DOS FAT **?
hhh
2012-11-30 04:53:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löydät Debian-style- / dev / sdb-sijainnin $ sudo port install watch -kohdan jälkeen ja haet sitten osoitteen ytimen rengaspuskurista $ sudo watch --interval = 1 'dmesg | tail' joten

enter image description here

nyt tiedät osoitteen olevan jotain / Volumes / disk1s1 ja kiinnityskohta kuten / Volumes / Untitled 1 , mutta Apple vaatii jonkin verran syntaktista sokeria kohdassa $ sudo umount / Volumes / UNTITLED \ 1 / umount (/ Volumes / UNTITLED 1): Resurssi varattu - kokeile "diskutil unmount" , mutta se ei estä meitä! Joten kaikki, kuten alla olevissa yksirivisissä, nauti!

 $ sudo watch --interval = 1 'dmesg | tail' $ sudo diskutil umount / Volumes / UNTITLED \ 1 / Volume UNTITLED disk1s1 unmounted $ sudo dd if = fi_windows_8_x86_dvd_915417.iso / = dev / disk1s1 bs = 1m 

Tämä on toistaiseksi hyvin lähellä distrojen kuten Ubuntun kanssa työskentelemistä täällä. Nyt teemme vain pienen eron tälle menettelylle saadaksemme sen toimimaan Apple-tietokoneiden kanssa, nimittäin muuntamalla ISO erityismuodoksi, joka on yleensä merkitty DMG: llä tai vain IMG: llä.

Applen tapa

Ainoa ero Applelle on, että sinun on tehtävä ISO-tiedosto erityiseksi DMG-tiedostoksi ja lähetettävä se. Vastaus antoi videon, joka ratkaisi ongelman, mutta tämän kuvakaappauksen tulisi sisältää kaikki olennaiset.

enter image description here

... joten täällä en edes yrittänyt ratkaista alkuperäistä graafisen käyttöliittymän ongelmaa (toimintahäiriölle voi olla niin monia syitä!), Valitsin Unix-tavan tehdä se. Virheellä oli todennäköisesti jotain tekemistä jonkin käyttöliittymän kanssa, jota en vielä ymmärrä - voisiko joku auttaa alkuperäisessä virheessä? Miksi se ei toiminut kuten yllä?
... ISO-kuvan polttaminen vie liian kauan: A) saattaa olla, että minulla on huono USB-tikku (hidas kirjoitusaika), mutta voi olla, että järjestelmässä on selvästi jotain vikaa - jos tämä menetelmä ja GUI-menetelmä ei toimi, se ei todennäköisesti ole hyvä merkki tai?
Komennoa voidaan parantaa, yritä käyttää raakalohkolaitetta ja asettaa kunnollinen lohkokoko: `sudo dd if = fi_windows_8_x86_dvd_915417.iso / = dev / rdisk1s1 bs = 1m`
Voit myös muuntaa kuvatiedoston ISO-tiedostosta Apple image DMG -muodoksi ja tehdä sen sitten käyttöliittymästä. Se tarvitsee vielä matkan terminaaliin muuntamisen suorittamiseksi, koska en usko, että voit tehdä tämän diskutilissa: `StuffeMac: ~ stuffe $ hdiutil convert -format UDRW -o ./runtimelivecd.img ./runtimelivecd.iso "
@stuffe onko pakettien lähettäminen 1 megatavun lohkoissa jotenkin helpompaa? Voisitko hahmotella tämän prosessin vastauksena? Se oli lähettänyt 1,4 Gt: n 2 Gt: n tiedostoja 2,4 k sekunnissa, kun siepasin sen, joten alkuperäinen komento toimii, mutta se on vain iso tiedosto. Tai?
@stuffe WoW! "" 2632460288 tavua siirrettiin 746.013254 sekunnissa "" - oli paljon nopeampi siirtää asioita "" bs = 1m ": llä, miksi?
Oletuslohkon koko on 512 tavua, mikä johtaa lukuisiin tuhansiin luku- / kirjoitusoperaatioita enemmän kuin vaaditaan. Suurempien arvojen käyttö tarkoittaa, että hampaat voivat tarttua siihen enemmän, paremman analogian vuoksi voit mennä paljon korkeammalle, jos laite ansaitsee sen (esimerkiksi suuri kiintolevy), mutta 1 Mt on yleensä OK USB-tikulle, jota ei ole Ei kaikki niin nopeasti. Lue tämä taustaa varten http://forums.freebsd.org/showthread.php?t=11585
Lisäksi käytät nyt raakalaitetta, joka osuu suoraan asemaan ja jättää huomioimatta puskurit ja välimuistit jne., Jotka voivat hidastaa asioita massiivisesti pitkään kirjoitusoperaatioon siellä, missä niitä ei tarvitse käyttää. Epäilen, että tällä olisi paljon eroa USB-tikulla, mutta kiintolevyllä, jossa on runsaasti hienoa välimuistia, se myös lisää asioita paljon - aina hyvä asia käyttää, vaikka teet koko osiota.
Minun tapauksessani "diskN" -prosessilla prosessi kesti noin 5 minuuttia 1 Gt: lle. Käyttämällä `rdiskN`, se kesti noin 30 sekuntia.
Olen yrittänyt kopioida Windows 7 -asennus-DVD-levyn osioon `dd` USB-levyn osioon, mutta se johtaa aina irrallaan olevaan osioon, onko ideoita miksi tämä olisi? Tiedot näyttävät kopioivan ilman ongelmia, ja lähdekuva on .dmg, ja osio on jo FAT32 (etkö ole varma, onko kyseisellä osalla merkitystä?), Mutta valmis osio ei vain asenna mitään.
@Haravikk tarkista varmistaaksesi, että lopputulos on FAT32, ilmeisesti sitä osaa tarvitaan, jotta se voidaan "käynnistää" http://superuser.com/q/1063220/39364
Hyvä juttu. Kiitos
Dennis
2017-01-10 08:45:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin vahvistaa, että yliopiston sopimusjakelijalta saatu 'virallinen' Win10 (ja myös Win 7.1) iso puretaan UDF-muotoisella USB-tikulla, kun se kopioidaan dd: hen.Rogerdpackin vastaus selittää miksi.

Huomaa, että jotkin Boot Camp Assistantin versiot eivät tarjoa "Win 7 tai uudempi" -vaihtoehtoa;Versio 3 (.2) ja uudemmat.Lisäksi, jos olet kopioinut isoasi hedelmättömästi USB-asemaan (nyt UDF-muodossa), Boot Camp Assistant saattaa valittaa 8 Gt: n flash-muistisi liian pienestä.Alusta tämä asema ennen sen käyttöä Boot Camp Assistantissa.

limitcracker
2017-08-08 15:23:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat tehdä käynnistettävän USB: n, ehdotan Poista käynnistys uudelleen

ccpizza
2020-03-01 22:58:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ihmisille, jotka eivät halua sekaantua : n kanssa dd ja tarvitsevat jotain, joka vain toimii, on erityisesti tätä varten tarkoitettu avoimen lähdekoodin (elektronipohjainen) sovellus:

Lähdekoodi:

Käyttö

Voit vetää ISO- tai IMG-tiedoston flash-vetämällä sovellusikkunaan ja napsauttamalla Flash.

tietosuojavaroitus

Sovelluspuhelimien koti on nimettömät virheraportit ja käyttötilastot sekä automaattiset päivitykset, mutta vastaavat asetukset voidaan poistaa käytöstä Asetuksissa (hammaspyöräkuvake).

questioneer
2013-03-02 03:31:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lainaus aiemmin linkitetystä ubuntu-artikkelista:

Mielestäni avain on käyttää asemaa (/ dev / sdb), ei osiota (/ dev / sdb1), = vaihtoehto:

sudo dd if = dban.iso / = dev / sdb bs = 1m

`ls: / dev / sdb: Ei sellaista tiedostoa tai hakemistoa, hmm.
Ehkä vähän enemmän yksityiskohtia?
Epäilen, että kysyjän vastaus osoittaa perehtymisen muihin UNIX-käyttöjärjestelmiin (FreeBSD, Linux, Solaris jne.), Joissa laitetiedosto, kuten / dev / sdb, viittaa yleensä järjestelmän toiseen SCSI-asemaan.OS X -vastaava olisi / dev / disk1 tai / dev / rdisk1.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...