Kysymys:
Älä koskaan luo .DS_Store-tiedostoa uudelleen
Marco Ceppi
2011-04-11 21:24:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kyllästynyt etsimään näitä .DS_Store-metatietoja ja Finder-näkymän seurantatiedostoja kaikissa hakemistoissani. Kuinka voin poistaa tämän käytöstä Finderissa?

mahdollinen kopio [Kuinka voin estää OS X: n kirjoittamasta Spotlight- ja Trash-tiedostoja muistikortille ja USB-tikuille?] (http://apple.stackexchange.com/questions/6707/how-do-i-stop-os-x -kirjoittamisesta -valokeila-ja-roskakoriin-tiedostot-muistikortit-ja-usb)
Onko mitään erityistä syytä, miksi nämä tiedostot häiritsevät sinua? Liittyykö se lähinnä verkko- ja ulkoisiin asemiin? Vai pidätkö vain roskapostista yleensä?
@boehj File spam olla rehellinen, ja ajatus siitä, että paras ratkaisu metatietojen tallentamiseen hakemistosta oli piilotettu tiedosto * jokaisessa * hakemistossa.
Neljä vastused:
styfle
2011-06-02 11:39:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten Fake Name huomautti, Total Finderin mukana tulee ytimen laajennus, joka ohjaa .DS_Store-tiedostoja, mikä estää tehokkaasti näiden ärsyttävien tiedostojen luomisen hakemistoihisi ja menettämättä toimintoa. Hän ei huomauttanut, että ytimen laajennus voidaan ladata ilman Total Finderia githubista. Sinun täytyy rakentaa se ja pudottaa se hakemistoon / System / Library / Extensions . Käynnistä tietokone sitten uudelleen. Se näyttää toimivan minulle toistaiseksi.

Päivitys: Tämä on nyt TotalFinderistä erillinen projekti nimeltä Asepsis. Nyt on paljon enemmän tietoja sen toiminnasta ja asennusprosessista. GitHub-repo sijaitsee nyt täällä.

Mielenkiintoista. Tämä on uusi asia. Kun aloin käyttää Total Finderia, ainoa tapa saada aseptinen kext oli asentaa Total Finder. On hienoa, että he ovat myöhemmin hankkineet sen!
Ole varuillasi. Ei toimi Mavericksissä. (jos se joskus toimi missään muualla). Kokeile BlueHarvestia ... se on ärsyttävää .. mutta näyttää puhdistavan nämä "pienet pasut".
@alexgray Sekä Asepsis-verkkosivusto että Github-repo tarkentavat, että se ei toimi Mavericksin kanssa, mutta epäilen, että ne lisäävät tukea pian. Näyttää siltä, ​​että BlueHarvest ei kuitenkaan ole avoimen lähdekoodin.
Olen puhunut Asepsiksen kehittäjän kanssa .. ja hän sanoo, että 10.9-yhteensopivuus EI ole korteissa.
Asepsis 1.4 tukee OS X 10.9 -käyttöjärjestelmää
pohl
2011-04-11 21:31:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysymyksesi on eräänlainen kuin pyytäisit "git init": ää olemaan luomatta ".git" -hakemistoa projektissasi. Toisin sanoen valitset työkalun käytön, mutta haluat, että työkalu ei tallenna sen tarvitsemia metatietoja.

On Applen tukiasiakirja, joka kuvaa kuinka .DS_Store-tiedostojen luominen poistetaan käytöstä, mutta sillä on merkitystä vain siitä, miten etsijä kohtelee etätiedostojärjestelmiä. Se ei auta sinua, jos yrität saada Finderin käsittelemään paikallista tiedostojärjestelmää tällä tavalla.

Voin saada gitin luomaan sen .git-ohjausrakenteen hakemistoon, joka on työhakemistoni ulkopuolella. Riippumatta vertailusta, jos sitä ei voida tehdä, pyydän vaihtoehtoja Finderille.
Rotat, minun olisi pitänyt valita vähemmän joustava esimerkki. Olet oikeassa gitissä, ja se tuo mieleen, että voit aina päättää jättää ongelman Applelle, jotta ehkä Finderin tuleva versio voisi olla yhtä joustava.
Jotenkin epäilen, että sillä on paljon painoa. Kiitos vastauksestasi
Ole hyvä. He luultavasti priorisoivat ominaisuuksia valituksen tiheyden perusteella, joten kannattaa ehkä harkita uudelleen. [Wikipedia-merkintä DS_storelle] (http://fi.wikipedia.org/wiki/DS_Store) viittaa siihen, että metatietojen tallennustapaa muutetaan ainakin kerran Finderin elinaikana käyttäjän valitusten perusteella. (Se käytti sen tallentamista asianomaisen tiedostojärjestelmän juuriin.)
Onko olemassa tapaa * ei * käyttää Finderia? Haluaisin tietää.
Finder on OSX: lle, mikä IE on Windowsille.On mukavia vaihtoehtoja, mutta onnea yrittää poistaa se.
Fake Name
2011-04-12 07:28:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä tapauksessa TotalFinder sallii poistaa käytöstä (hyvin, se todella ohjaa kaikki .ds_store -tiedostot / usr /local/.dscache ) .ds_store -tiedostojen luominen niiden kautta, joita he kutsuvat " Asepsis-ominaisuudeksi"

Jos viittaat vastaukseeni, huomaa, etten sanonut, että sitä ei voitu tehdä. Sanoin pikemminkin, että tukiasiakirja ei auta paikallisen tiedostojärjestelmän tapauksessa.
Voimmeko keskittyä kysymykseen vastaamiseen, emmekä muiden ihmisten vastausten alentamiseen?
Olettaen, että muut ihmiset * todella vastaavat * sen sijaan, että vain sanovat, että sitä ei voida tehdä, varmasti.
En ole varma, miksi tämä äänestettiin; TotalFinder on Finder-laajennus, joka on kiistatta suora ratkaisu kysymykseen.
Harv poisti taistelumateriaalin, joka aiheutti äänet. Uudelleen modifiointi on turvallista.
Suoraan sanottuna ei, jos et tiedä, on * aktiivisesti * ** hyödytöntä **. Pohlin ja CajunLuken vastaukset ovat molemmat tuhoisia, sillä joku, jolla on OP: n kokema ongelma, eroaisi tästä kysymyksestä vaikutelmalla, että .DS_Store -ongelman kiertämiseen ei ** ole ** tapaa, vaan (itsestään selvää) ) tosiasia, että nuo kaksi ihmistä eivät yksinkertaisesti tiedä mistä he puhuvat.
Virheellinen vastaus henkilöltä, jonka oletetaan olevan asiantunteva, on paljon haitallisempi kuin vastauksen puute. Vastauksen puuttuminen johtaa vain jatkotutkimuksiin, ja jopa alkuperäisen kysyjän luopuessa kyseinen henkilö on yleensä avoin ehdotuksille, jotka viittaavat kysymykseen tulevaisuudessa. Virheellinen vastaus päättää kyselylinjan välittömästi. ** jos et tiedä tai olet epävarma, ÄLÄ VASTAA **.
Haluan muistuttaa kaikkia kahdesta asiasta. 1) Ei ole asianmukaista kertoa jollekulle, ettei hän vastaa. Tämä on avoin foorumi, ja on parempia tapoja vastata kysymyksiin satunnaisille käyttäjille ja asiantuntijoille. 2) Sivustosta tulisi keskustella sivustolla [META] (http://meta.apple.stackexchange.com/) - ei täällä. Otetaan esille, kuinka käsitellä kysymyksiä ilman helppoa vastausta meta-ohjelmassa, emmekä hi-jack, yhden rivin kysymys sivuston yleisyydellä.
Cajunluke
2011-04-12 01:52:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos poistat näkymättömien tiedostojen näkemisen käytöstä, et näe niitä.

Ne ovat vetoketjuissani, ja hallinnoin paljon piilotettuja tiedostoja. Olen enemmän huolissani siitä, että se pitää metatietonsa tietojen rinnalla. Vaikuttaa kohtalokkaalta suunnitteluvirheeltä.
Joten ei vastausta. Jos olet metsässä ja katsot karhua, silmiesi sulkeminen ei auta.
@Marco kannattaa harkita kysymyksesi uudelleen muotoilemista "kuinka voin pitää .DS_store-tiedostot poissa zip-tiedostoistani?" Se voi olla helpompi ratkaista ongelma ja naarmuttaa samaa kutinaa.
@Fake-nimi Mutta jos olet eläintarhassa ja pelkäät karhuja, ja sinun täytyy kulkea karhun elinympäristön lähellä, silmiesi sulkeminen * toimisi *, ja se on noin vaarallista piilotetut tiedostot.
@Fake-nimi Jos joku muu asentaa tietokoneensa (tai joku tulee tulevaisuudessa vastaamaan tähän kysymykseen tässä tilanteessa), hän ei ehkä tiennyt, että nämä tiedostot ovat yleensä piilossa ja ne voidaan sammuttaa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...