Kysymys:
Sulje sovellusikkuna suoraan Mission Control -sovelluksesta?
njboot
2016-07-08 12:25:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit esimerkiksi sulkea Dashboard-widgetit pitämällä -vaihtoehtoa painettuna.En löydä tapaa sulkea ikkunoita ja / tai sulkea sovellus suoraan Mission Control -sovelluksesta.Vaikka etsin ihanteellisella tavalla pikanäppäintä tai sisäänrakennettua ratkaisua, kolmannen osapuolen ratkaisut ovat hyväksyttäviä, kunhan sovellus on yksinkertainen ja häiritsevä.

Tässä on kuvakaappaus, jos on edelleen epäselvää, mitä kysyn.

enter image description here

MacOS Sierran suorittaminen [kysyi alun perin Running El Capitanilta.]

Huomaa: Näen nyt, että vastaava kysymys on olemassa, mutta se on viisi vuotta vanha ja vastaamatta - toivoen, että siellä on parempi ratkaisu ...

Tiedän, että se ei ole paras, mutta tapa tehdä se selitetään täällä: http://apple.stackexchange.com/a/25672/201567 Koska käytin jo BTT: tä, se on minulle hyvä.
@AnthoninC.Kiitos.Voit vapaasti selittää hieman ja lähettää tämän vastauksena.
Emme voi sulkea sovellusta operaation valvonnasta, telakasta jne. On typerää, että meillä ei ole mitään tapaa sulkea ikkunaa luontaisesti avaamatta sitä uudelleen https://apple.stackexchange.com/questions/364551/how-do-i-Sulje Windows-Mac-tietokoneessa avaamatta ikkunaa uudelleen
Onko jotain muuttunut Catalinan kanssa?Ehkä mikä tahansa syntyperäinen tapa?
Kaksi vastused:
Monomeeth
2017-03-04 08:41:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää tätä käyttämällä Better Touch Tool -työkalua, kuten Anthonin C: n kommentti ehdottaa. Jos sinulla on kuitenkin ohjauslevy tai kosketuslevy, saatat huomata, että eleen käyttäminen pikanäppäimen sijaan välttää Anthonin C: n linkittämässä kysymyksessä esitetyt ongelmat. Jos tämä on sinua kiinnostava asia, sinun pitäisi:

 1. Asenna BTT
 2. Lisää uusi global-ele
 3. Määritä kosketuslevyn ele (kuten kolmen sormen napsautus)
 4. Aseta ennalta määritetty toiminto Sulje ikkuna kohdistimen alapuolelle

Tämä toimii sitten operaation hallinnassa.

Covellusten sulkeminen

Muuten, jos haluat sulkea sovelluksen eikä vain ikkunaa, voit tehdä sen myös heads-up-näytön kautta. Tarkemmin sanottuna:

 1. Avaa heads-up-näyttö painamalla komento -välilehteä .
 2. Pidä -komento -näppäintä painettuna kerran, kun näet heads-up-näytön
 3. Selaa sovelluksia läpi painamalla -välilehteä tai ~ -näppäintä
 4. Kun lopetettava sovellus on valittu, sulje sovellus painamalla Q -näppäintä

NOTE: - Voit myös käyttää heads up -näyttöä siirtyäksesi nopeasti sovellukseen ja kun olet siellä, käytä -komentoa + W ikkuna. Jos sinulla on kuitenkin useita ikkunoita auki, voit vahingossa sulkea väärän ikkunan.


UPDATE re Better Touch Tool

Tämän sovelluksen kehittäjä on perustanut uuden sivuston sen jakelua varten. Hänen sovellustensa vanhoja versioita (julkaistu ennen helmikuuta 2018) voidaan edelleen käyttää ilmaiseksi.

Lisää lähde.Mielestäni tämä näyttää vaaralliselta samanlaiselta kuin [tämä viesti] (https://forums.macrumors.com/threads/closing-windows-in-mission-control.1183853/#post-14298833)
@hrdy Kiitos, että osoitit MacRumors-viestin.Olen samaa mieltä, molemmat vastauksemme ovat hyvin samanlaisia.BTT: n käyttö tämän toiminnon saavuttamiseksi on kuitenkin ainoa tapa, jolla olen tietoinen siitä, ja se on ollut kiertotapa monien vuosien ajan (koska OS X Lion otettiin käyttöön vuonna 2011, luulen, ehkä aikaisemmin), joten en todellakaan aio ''Väitän, että olet keksinyt tämän lähestymistavan ensin.Itse huomaan, että MacRumors-viesti on vuodelta 2012, joten se voi olla alkuperäinen lähteeni.:)
@hrdy Siitä huolimatta olen iloinen siitä, että OP antaa Anthonin C: lle palkkion, kuten he mainitsivat BTT: n ensin kommentissaan.Halusin vain laajentaa sitä, jos he eivät koskaan tarjonneet selitystä _ miten_ tehdä se BTT: n avulla ja koska halusin varmistaa, että OP oli tietoinen heads up -näytöstä.:)
@Monomeeth Vaikka olen hyvin tietoinen suuresta osasta mainituista tiedoista, palkitsemisjärjestelmän tarkoituksena on tarjota kannustimia, vaikkakin hieman merkityksettömiä, luoda mielekäs Q & A-vaihto hyödyksi koko yhteisölle.Kuka mainitsi tämän mielessä, mikä kommentissa ensin mainitaan, ei todellakaan ole merkityksellinen IMO;ainoa perusta, jonka perusteella minkä tahansa toimenpideohjelman tulisi arvioida vastauksen perusteet, on se, kuinka hyvin se vastaa kysymykseen.Vaikka Anthonin antoi hyvän vastauksen, tämä on tosiasiallisesti parempi.Se sanoi, kiitän teitä molempia siitä, että saitte aikaa antaa yksi!Kippis.
@njboot No, minun on sanottava, etten voi oikeastaan väittää tämän logiikan kanssa.Ja olet oikeassa, OP: n tulisi arvioida vastauksen ansio siitä, kuinka hyvin se vastaa kysymykseen.:)
Tämä työkalu ei ole enää ILMAINEN :(
Tämä työkalu ei näytä olevan enää käytettävissä
@CedricZoppolo Kiitos, että ilmoitit minulle.Olen päivittänyt vastaukseni.
AnthoPak
2017-03-04 21:15:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten olen ehdottanut kommentissani, Better Touch Tool: n käyttö on mielestäni ainoa tapa saavuttaa tämä.Mitä sinun on tehtävä Better Touch Tool -työkalun asentamisen jälkeen:

 • Siirry Ohjauslevy -osioihin (tai Näppäimistö , jos sinulla ei ole Ohjauslevyä)
 • Valitse vasemmasta sivupalkista Global
 • Napsauta Lisää uusi ele
 • Valitse ele (käytän henkilökohtaisesti 3 sormea pyyhkäisemällä alas )
 • Etsi Ennalta määritetyt toiminnot -kohdassa Sulje ikkuna kohdistimen alapuolella (toimii tehtävänhallinnassa)

Olet valmis!

NOTE: Vaikka ikkuna olisi suljettu onnistuneesti Mission Control -ohjelmassa, se säilyttää edelleen sovelluksen ääriviivatTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...