Kysymys:
Kuinka vaihtaa järjestäjää perheen jakamiseen
user203908
2016-09-30 07:26:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ottanut perheenjaon käyttöön tyttäreni iPad Prossa ja olen Järjestäjä.Lisäsin tyttäreni myös perheenjäseneksi.Kuinka voin poistaa itseni Järjestäjänä ja lisätä vaimoni?Toivon sen jälkeen, kun vaimoni voi korvata pankkitietoni omilla.

Kaksi vastused:
tubedogg
2016-09-30 08:17:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa tapa vaihtaa maksutapasta vastaavaa henkilöä (toisin sanoen vaihtaa järjestäjää) on poistaa perheen jakaminen käytöstä ja pyytää uutta henkilöä aloittamaan se uudestaan.

Siirry Asetukset-sovelluksessa iCloudiin ja napauta sitten Perhe, sitten tilisi yläosassa olevassa luettelossa ja lopeta jakaminen.Tämä hajottaa perheen.

Tässä vaiheessa vaimosi voi siirtyä samaan sijaintiin (Asetukset> iCloud> Perhe) aloittaakseen perheen jakamisen uudelleen tilillä kuin Järjestäjä.Tämä käyttää hänen valitsemaansa maksutapaa perheenjäsenten mahdollisesti veloittamiin maksuihin.

Tyttäresi tili on kutsuttava uudelleen perheeseen.Vaimosi voi myös kutsua tilisi ja kun olet hyväksynyt, merkitse sinut vanhemmaksi, jotta tyttäresi ostopyynnöt menevät sekä sinulle että vaimosi.

norcal johnny
2016-09-30 07:46:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että voit vain poistaa maksutietosi Apple-tililtäsi ja pyytää sitten vaimosi lisäämään maksutietonsa, jotta hän voi olla maksunsaaja.

Apple ID on henkilökohtainen tilisi, jota käytät käyttääksesi Applen palveluita, kuten App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, Apple Online Store, FaceTime ja paljon muuta.Kun vaihdat maksutapaa tai laskutusosoitetta, tietosi päivittyvät myös kaikkialla, missä käytät Apple ID: täsi.

Or Voit siirtyä -palveluun

Asetukset> iCloud> Perhe ja napauta sitten tiliäsi.Näet vaihtoehdon lopettaa perheen jakaminen.Tämän avulla voit selvittää tämän ja aloittaa alusta, mitä yritit alun perin tehdä.

Ainoa vaihtoehto on vaihtaa maksutapaa, he pysyvät silti järjestäjänä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...