Kysymys:
Rikki kirjautumistunnus. Avaimenperä, mitä nyt?
Maury Markowitz
2014-06-11 21:37:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muutin äskettäin tietokoneita, ja siitä lähtien en voi enää tuoda varmenteita sisäänkirjautumisavainnippuun. Minulla on:

 • Yritin käyttää avaimenperän ensiapua
 • Yritin suorittaa salasanan palautustilassa palauttaaksesi käyttöoikeudet
 • Yritin suorittaa levyn ensiapu ja palauttaa käyttöoikeudet

Mikään näistä ei ole auttanut. Saan edelleen [UNIX] -käyttöoikeus evätty , kun yritän tuoda.

Joten kokeilin muutama muu kokeilu:

 • Yritin poistaa vanhat salasanat avaimenperästä. se toimi hyvin
 • Tein uuden avaimenperän, kehitystyön ja toin varmenteen sinne. se toimi myös hyvin.

Joten jostain syystä jokin on vialla kirjautumisavaimen avaimessa. Onko mahdollista viedä kaikki ja tuoda uudelleen uuteen kopioon? Katsoin Applen verkkosivustolta, mutta se on toivottomasti vanhentunut.

On * pieni mahdollisuus *, että jos kohtaat saman ongelman, varmentesi tosiasiallisesti tuovat, mutta näkyvät eri nimellä kuin odotit.Tarkista vielä kerran ja saatat huomata, että näin on!
Kaksi vastused:
Maury Markowitz
2014-06-19 20:17:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toivon, että tämä auttaa jotakuta tulevaisuudessa:

Avaimenperien luettelo , erityisesti login.keychain , on tallennettu kohtaan ~ /Library/Preferences/com.apple.security.plist

system.keychain ja vastaavat löytyvät kohdasta /Library/Preferences/com.apple .security.plist

Jos näillä tiedostoilla on hämärät oikeudet, sinulla on ongelmia tekemällä mitään. Vaikka avainnipputiedostot olisivatkin kunnossa, jos käyttöjärjestelmä ei pysty muokkaamaan näitä kahta tiedostoa, se epäonnistuu hiljaa omituisilla tavoilla. Erityisesti avainnipun käyttö unohtaa koko kirjautumisketjun ja kaiken sen, mitä siihen lisäät tai siitä poistat.

Tämä sama ongelma voi koskea itse avaimenperää; jos et voi tallentaa siihen, sinulla on todennäköisesti huikeat käyttöoikeudet.

Huomaa, että Levytyökalu ei korjaa tätä, vaikka en tiedä miksi. Näyttää siltä, ​​että sinun on korjattava tämä manuaalisesti. Voit tehdä tämän tekemällä Hae tietoa juurikansiosta ja soveltamalla käyttöoikeuksia uudelleen. Minun tapauksessani ongelmana oli, että omistaja oli väärässä, koska siirsin tiedostot toisesta koneesta.

Puhuessaan Applen Mac-tuen päällikkönä, hän korjasi kaikki muutamassa minuutissa. Katso tilisi vanhempia tiedostoja ja hanki tietoja. Onko turvaosassa "mukautettua"? Jos näin on, valitse pääkäyttäjän kansio, hanki tietoja, lisää järjestelmänvalvoja vain luku -ominaisuuksina, luet / kirjoitat ja kaikki ovat vain luku -ominaisuuksia. Napsauta sitten rattaita ja käytä kaikkia mukana olevia. Kiinteä. Disk Utilin pitäisi tehdä tämä puolestasi, mutta ei.
Toimii täydellisesti kuten mainittiin.Pelastin päiväni.:) Tonnia kiitoksia!:) :)
njboot
2014-06-12 03:04:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luo uusi sisäänkirjautumisen avainnippu ja kopioi vanhan avaimenperän sisältö uuteen.

 1. Sulje avaimenperän käyttö. Avaa Terminal ja tee varmuuskopio kirjautumisavaimesta.

  cp ~ / Library / Keychains / login.keychain {, - old}

  • Sinulla on nyt kaksi avaimenperää avaimenperäkansiossasi nimeltä login.keychain ja login.keychain-old . Viimeksi mainittu on identtinen kopio alkuperäisestä avaimenperästä.
 2. Siirrä login.keychain työpöydällesi ja nimeä se uudelleen seuraavalla komennolla :

  mv ~ / Library / Keychains / login.keychain ~ / Desktop / login1.keychain

 3. Luo nyt uusi, tyhjä sisäänkirjautumisen avaimenperä:

  kosketa ~ / Library / Keychains / login.keychain

 4. Exit Terminal. Avaa avaimenperä. Kirjautumisen avaimenperä on tyhjä.

 5. Kaksoisnapsauta työpöydällä login1.keychain

 6. Avaa avainnipun käyttöoikeuden kautta login1.keychain ja kopioi kaikki sen sisältö uuteen, tyhjään login.keychain

 7. Napsauta hiiren kakkospainikkeella (tai Control + napsauta) login1.keychain ja valitse Poista viitteet ja tiedostot

 8. Yritä tuoda varmenteet.

Ok, olen tehnyt tämän ja minulla on sertifikaatit avaimenperässä. Jee! Tässä on jäljellä oleva ongelma: kun lopetan avaimenperän käytön ja avaan sen uudelleen, sisäänkirjautumisen avaimenperä puuttuu. Se toimii edelleen, sovellukset tallentavat salasanat oikein (näyttää siltä), mutta sitä ei koskaan ole luettelossa. Epäilen, että tämä luettelo on lukittu? Missä tämä luettelo on tallennettu?
@MauryMarkowitz avaimenperä -käytössä, kun avaat, napsauta hiiren kakkospainikkeella sivupalkkia. Onko sinulla vaihtoehto "Tee kirjautumisavaimen avainketju oletusarvoksi"? Jos on, napsauta sitä ja testaa. Ehdotan myös, että avainnipun ensiapu suoritetaan uudelleen. Jos se ei silti näy, valitse avainnipun käyttövalikkoriviltä> Muokkaa> Avaimenperäluettelo> Näytä: Käyttäjä> napsauta + -merkkiä ja lisää kirjautumisavaimen polku
Anteeksi, jos tämä hämärtyy. Kun avaan avaimenperän käytön, sisäänkirjautumista ei ole. Joten menen avaimenperäluetteloon, painan + ja valitsen sen. Se näkyy pääikkunan luettelossa ja oletuksena lihavoitu. Siksi mielestäni ongelma ei ole avainnippu vaan tiedosto, johon avaimenperän käyttö tallentaa tämän luettelon.
Tästä huolimatta en voi tallentaa iCloud-salasanaani. Kaikki muu näyttää hyvältä.
@MauryMarkowitz Viitat [tähän luetteloon] (http://oi58.tinypic.com/2jfngxu.jpg), eikö? Yritän nollata sisäänkirjautumisen avaimenperän avaimenperän käytön kautta, jos sinulla on edelleen ongelmia. Avaimenperän käyttö> Asetukset> Yleiset> Nollaa oletusavainnipuni. Tuo sitten sisältö vanhasta uuteen. Jälkikäteen tämä on parempi menetelmä.
Myös tämä luettelo, mutta tarkemmin se, joka on ruudun vasemmassa yläkulmassa, kun avaan avaimenperän käytön ensimmäisen kerran. Itse asiassa Palauta oletusavainnippuni -toiminto asetti kaiken tämän pois päältä.
@MauryMarkowitz sinun on lisättävä avaimenperä kuvakaappauksen luetteloon manuaalisesti. Sen pitäisi automaattisesti avautua avainnippuluettelossasi siitä lähtien. Jos ei varmuuskopioi sisältöä ensimmäisen ohjeen mukaisesti. Nollaa avaimenperä avaimenperän käytön aikana. Tuo uudelleen avaimenperän sisältö uuteen avaimenperään ...
Tein kaikki nämä vaiheet. Sama tapahtuu uudelleen!
@MauryMarkowitz olen stump. yritän sotkea virtuaalikoneella ja palata takaisin u: hon, jos löydän kiertotavan. Avaimenperän käytön tulee tunnistaa oletusavaimen avaimenperä ja avata se automaattisesti.
Uskon, että ongelma liittyy tähän säikeeseen: http://stackoverflow.com/questions/20391911/os-x-keychain-not-visible-to-keychain-access-app-in-mavericks Mielestäni ongelma on, että minä ei ole kirjoitusoikeuksia tiedostoon, joka tallentaa avaimenperän polut.
Ok, löysin ongelman. Se on kirjaston / asetusten com.apple.security.plist-käyttöoikeudet. Kun muutin vanhasta koneesta, päädyin käyttöoikeusongelmiin, ja luulen, että Disk Util ei löytänyt tätä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...