Kysymys:
Localhost kieltäytyy muodostamasta yhteyttä päivityksen jälkeen Sierra OS: ään
vasilisdmr
2016-10-02 15:39:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ladannut ja asentanut apache , php , phpmyadmin , mysql macporttien kautta.Kaikki toimi hyvin ennen päivittämistä macOS Sierraksi.

Päivityksen jälkeen aina, kun yritän käyttää localhostia, saan seuraavan virhesanoman: "Tätä sivustoa ei löydy, localhost kieltäytyi yhteyden muodostamisesta."

Näin tapahtuu, vaikka asetukset apache http.conf -tiedostossa pysyvät ennallaan.

Annan myös isäntätiedoston sisällön

  127.0.0.1 paikallinen isäntä
255.255.255.255 lähetyspalvelin
:: 1 paikallinen isäntä
 

Onko sinulla neuvoja?

Oletko varmistanut, että kaikki nuo palvelut ovat todella toiminnassa?
jos suoritan "sudo port load apache2" -komennon, saan seuraavan vastauksen päätelaitteelta "/opt/local/etc/LaunchDaemons/org.macports.apache2/org.macports.apache2.plist: palvelu on jo ladattu", jotenolen melko varma, että apache on käynnissä.
Lisää / etc / hosts-tiedostosi sisältö.Toimiiko 127.0.0.1?Ehkä liittyvät: http://apple.stackexchange.com/questions/252466/el-capitan-safari-cant-open-localhost-but-127-0-0-1-works
Suorititko kokoonpanotestin varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa?Minulla oli samanlainen ongelma Apache-osakekannan kanssa, jotain päivityksessä rikkoi yhden riippuvaisista paketeista.
Tein juuri kokoonpanotestin ja tulokset olivat seuraavat: "httpd: apr_sockaddr_info_get () epäonnistui käyttäjänimelle-MacBook-Pro.local" "httpd: Palvelimen täysin määritettyä toimialueen nimeä ei voitu määrittää luotettavasti 127.0.0.1: n avulla. Aseta" ServerName "-direktiivi maailmanlaajuisesti estämään tämä viesti" Joten seurasin tätä opetusohjelmaa ja "https://mdshaonimran.wordpress.com/2011/10/17/apache2-apr_sockaddr_info_get-failed/" ja virhe hävisi, mutta saan silti hylkäysviestin yrittäessäni käydä localhostissa.
Jälleen jokainen Mac-päivitysongelma!nyt 10.12.5 mikään täällä ei toiminut minulle, ei voi muodostaa yhteyttä tietokantavirheisiin salasana on oikea..pma ei myöskään toimi, apache näyttää hyvältä ..
Valitettavasti tämä ongelma toistuu, kun päivität High Sierraan
Viisi vastused:
Vivek Sathisan
2017-02-15 16:17:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitettyään macOS Sierraan Apache httpd siirtää vanhan httpd.conf -kohdaksi httpd.conf.pre-update ja aseta uusi.Kokeile seuraavaa menettelyä voidaksesi työskennellä paikallisen isännän työssä:

  cd / etc / apache2 /
sudo mv httpd.conf httpd.conf-afterupdate
sudo mv httpd.conf.pre-update httpd.conf
sudo apachectl configtest
sudo apachectl käynnistetään uudelleen
 

Sitten testaa:

  käpristää -I -L paikallinen isäntä
 
sudo apachectl configtest antoi minulle kaikki virheet!Elämänsäästäjä, kiitos.
Kiitos paljon vastauksesta!Muuten, kuinka selvitit tämän ratkaisun?En saanut virheitä configtestissä (pitäisikö minun päästä eroon?) Ja rehellisesti, en tiedä mistä aloittaa vastauksen etsimisen itse.
Säästät valtavaa aikaa, kiitos paljon.
slackernrrd
2016-10-04 14:41:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ratkaisin tämän kommentoimalla tämän rivin httpd.conf :

-sivulta
  LoadModule unique_id_module modules / mod_unique_id.so
 

En ole kovin perehtynyt mod_unique_id -ominaisuuteen, mutta se ei vaikuta kriittiseltä olla paikallisen kehityspalvelimessani (tilanne saattaa olla erilainen).

ainutlaatuinen_id_moduuli

Tämä moduuli tarjoaa maagisen tunnuksen jokaiselle pyynnölle, joka taataan olevan ainutlaatuinen kaikissa pyynnöissä hyvin erityisolosuhteissa.Ainutlaatuinen tunniste on jopa yksilöllinen useiden koneiden kohdalla oikein konfiguroidussa koneryhmässä.Ympäristömuuttuja UNIQUE_ID asetetaan kunkin pyynnön tunnukseksi.Ainutlaatuisista tunnisteista on hyötyä useista syistä, jotka eivät kuulu tämän asiakirjan piiriin.

Matthias Lill
2016-10-15 03:09:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli sama ongelma.Suoritin sudo apachectl configtest ja sain viestin:

AH00526: syntaksivirhe rivillä 6 /private/etc/apache2/other/default-ssl.conf:

Virheellinen komento 'SSLEngine', ehkä kirjoitettu väärin tai määritetty moduulilla, jota ei sisälly palvelimen kokoonpano

Nimetin juuri uudelleen oletusarvoisen ssl-määritystiedoston, joten sitä ei enää ladata.Apache käynnistyy uudelleen myöhemmin, kaikki palasi takaisin.

Gustavo van Tol
2016-10-05 06:12:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli sama ongelma ja ratkaisin kommentoinnin mod_proxy_hckeck httpd.conf: ssa

LoadModule proxy_hcheck_module libexec / apache2 / mod_proxy_hcheck.so

MUOKATTU: Löysin sivulta apache.org, että tämä moduuli vaatii mod_watchdog, mutta tämä moduuli on kommentoitu, joten kommentoi vain mod_proxy_hcheck tai kommentoimatta mod_watchdog LoadModule watchdog_module libexec / apache2 / mod_watchdog.so

toivottavasti se toimii!

Mod_proxy_hcheckin kommentoiminen ratkaisi sen myös minulle.Ennen sitä Apache epäonnistui sitoutumasta porttiinsa.
Chris
2018-03-27 20:09:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli sama ongelma. Onneksi pystyin ratkaisemaan ongelman vahingossa. Suitcase Fusion -kuormitusvirheen jälkeen tajusin, ettei ongelmaa aiheuta apache. Ongelma on main / etc / file.

Korvaa Hosts-tiedosto

Voit ladata oletusarvoisen Mac OS -isäntätiedoston osoitteesta http://cs.us.extensis.com/HostsFile/hosts.zip.

Pura hosts-tiedosto; sillä ei pitäisi olla tiedostotunnistetta Valitse Finderissa Siirry> Siirry kansioon Kirjoita kohtaan "Siirry kansioon" kirjoita "/ etc" ja paina Enter Vedä hosts-tiedosto etc-kansioon; kirjoita Mac OS -järjestelmänvalvojan käyttäjänimi ja salasana pyydettäessä Kun olet asettanut hosts-tiedoston etc-kansioon:

Avaa Terminal-sovellus Kirjoita seuraava komento ja paina Enter: sudo chmod 644 / etc / hosts Kirjoita Mac OS -salasanasi ja paina Enter-näppäintä Saatat nähdä luettelomerkkejä, näppäinkuvakkeita tai mitään, kun kirjoitat Mac OS -salasanaa Pääte-ikkunaan käyttämäsi Mac-käyttöjärjestelmän version mukaan. Tämä on normaalia.

Tyhjennä Mac OS: n DNS-välimuisti

Kirjoita Pääte-ikkunaan seuraava komento ja paina Enter: sudo killall -HUP mDNSResponder Käynnistä Mac uudelleen Syy

Suitcase Fusion etsii isäntätiedostoa ja muodostaa yhteyden ytimeen loopback-osoitteen (127.0.0.1 tai localhost) avulla. Jos hosts-tiedostoa ei ole tai 127.0.0.1: n merkintä osoittaa muuta nimeä kuin localhost, näet jonkin yllä olevista virheilmoituksista.

Jos Suitcase Fusion ei pysty ratkaisemaan localhostia 127.0.0.1: een, saat ensimmäisen virheilmoituksen; Jos tyypin ydin ei pysty ratkaisemaan localhostia 127.0.0.1: een, saat toisen virhesanoman.

Jos hosts-tiedostoa on muokattu, se voidaan poistaa, kun päivität Mac OS: n uuteen versioon. Kolmannen osapuolen sovellukset tai verkkoapuohjelmat saattavat muuttaa väärin myös localhost-merkintää. Lisätietoja on ohjeaiheessa Hosts-tiedoston muokkaaminen Mac OS X: ssä Terminalin avulla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...