Kysymys:
Onko mahdollista saada valikkopalkki näkymään koko näytön kokoisissa ikkunoissa?
Slicedbread
2014-11-25 23:12:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen uusi macOS-käyttöjärjestelmä ja pidän todella siitä, miten voit määrittää ikkunan omaksi työpöydäksi koko näytön avulla. Minulla on kuitenkin ongelma valikkopalkin oletusasetuksella koko näytöllä.

Siirrän usein kohdistinta ruudun yläosaan napsauttamalla selaimissani ja muokkaustyökaluissani olevia välilehtiä ja laukaisen vahingossa valikkorivin peittämällä välilehtiäni. Toisinaan haluaisin, että valikkopalkki olisi käytettävissä yhdellä silmäyksellä sen sijaan, että minun pitäisi käynnistää sitä hiirellä.

Onko jokin asetus tai sovellus, joka pakottaa valikkopalkin näkymään koko ajan koko näytön ikkunat?

Näyttää siltä, ​​että en ole ensimmäinen, jolla on tämä ongelma, mutta tämän viestin ratkaisut eivät toimineet minulle ja perustuivat seuraavaan kommenttiin: ylin vastaus, se ei toimi kenellekään.

Jos tähän ei ole mitään keinoa, voiko kukaan antaa minulle vihjeen, mistä voin aloittaa sovelluksen kirjoittamisen?

PS: Älkää ehdottako, että pidän vain Alt-näppäintä painettuna, kun napsautat koko näytön vihreää painiketta tai muuta, kuten vain muuttaa ikkunan kokoa ruudun täyttämiseksi ". Tämä ei ratkaise ongelmaa, koska se poistaa monia koko näytön ruudun etuja .

Jos pidät useiden työasemien eristämisestä ja mahdollisuudesta pyyhkäistä niiden välillä jne., Oletko harkinnut sovelluksen "maksimoidun" version lisäämistä uuteen tilaan / työpöydälle?Koska "koko näyttö" on "koko näyttö", se ei ole "koko näyttö miinus hiukan", muuten monet ihmiset saattavat turhautua siitä, että koko näyttö ei ole koko näyttö: P - Sanot menetät täyden näytön edut, ehkä jos voisit tarkentaa näitäetuja, joita sitten haluat, olisi helpompaa ehdottaa asioita
Voitteko kertoa tarkemmin, mitä tarkoitatte "koko näytön edut"?
Viisi vastused:
Ben Leggiero
2015-03-17 19:17:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Myös tämä on ärsyttänyt minua, ja yksinkertainen, mutta hyvin, erittäin tuskallinen vastaus on pitää alt ⌥
-vaihtoehto
painettuna ja painaa vihreä otsikkopalkin painike (jonka pitäisi muuttua + -näppäimeksi, kun pidät näppäintä / alt painettuna)

enter image description here

Jos tämä ei saa sitä peittämään näyttöä, voit viimeistellä työn pitämällä alt ⌥
-vaihtoehtoa
pitämällä kaksoisnapsauttamalla kulmaa, jolloin ikkunan koko muuttuu näytön täyttämiseksi.

Jos teet telakan oletusarvoisesti piilotetuksi, tämä on antaa sinulle "koko näytön" ohjelman, jossa valikkorivi on aina näkyvissä.

Tämä on hieno ratkaisu.Se ei kuitenkaan toimi jaetun näytön tilassa.
@dorien jep.Toinen syy olen pettynyt.Apple voi tehdä paremmin.
@Supuhstar Todellakin.Myös maksimoidun ikkunan tekeminen erilliseksi työpöydäksi näyttää ylivaltaiselta.Sinulla ei voi olla ikkunoita päällä, jos haluat kelluttaa ne sen päälle.
@dorien - mikä saa sinut ajattelemaan sitä?Itse asiassa se on päinvastoin - koko näytön sovellus vie koko tilan, maksimoidulla voi haluttaessa olla muita sovelluksia / ikkunoita.
@Tetsujin Olet oikeassa, anteeksi.Nyt vain tapa maksimoida jaettu näkymä helposti.
Siitä en tiedä, anteeksi.Jaettu näkymä on jotain, jota en voi koskaan odottaa käyttävän.2x 27 "näyttöä ... et todellakaan tarvitse sitä;)
Jos et vielä tee niin, voit käyttää kolmannen osapuolen työkalua, kuten [Hyperdock ($ 10)] (https://itunes.apple.com/us/app/hyperdock/id449830122?mt=12&ign-mpt=uo%3D4) tai [Spectacle ($ 0)] (https://www.spectacleapp.com/), jotka toteuttavat Windows-tyylisen ikkunan napsautuksen.Huomaa, että järjestelmä ei odota näitä ja saattaa esiintyä outoja seikkoja.
Ei toimi, jos suoritat MacOS: n virtuaalikoneessa.Se vain tarttuu VM-ohjelmistoni ikkunaan.
@AaronFranke tämä toimii minulle Parallelsissa.Mitä VM-ohjelmistoa käytät?
@BenLeggiero VirtualBox Linux-isännässä
@AaronFranke Kuulostaa [VirtualBox-virheltä] (https://www.virtualbox.org/wiki/Bugtracker) :)
Silti melko ärsyttävää, että on vain yksi tapa maksimoida ikkunat.
@BenLeggiero Kuinka teit tämän erittäin korkean resoluution kuvakaappauksen?
@Codey Käytin juuri ⌘⇧4: ää, kun ikkuna oli verkkokalvonäytössä
bigp
2017-02-13 19:30:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muiden sanojen lisäksi (käyttämällä ALT / OPTION + CLICK vihreää maksimointipainiketta) voit määrittää työpöytätilan yhdelle sovellukselle myös seuraavasti:

  • 3 (tai 4) Pyyhkäise sormella ylöspäin avataksesi välilyönnin näytön yläreunassa.

  • Tuo hiiri oikean yläkulman päälle ja (+) -kuvakkeen tulisi laajentua ja antaa sinun lisätä uusi tila.

  • Vedä sitä tilaa haluamassasi järjestyksessä (ensimmäinen, toinen tai viimeinen jne.)

  • Nyt voit vetää haluamasi sovelluksen kyseiseen tilaan ja (jos se ei vielä ole ...), voit maksimoida sen tavallisella pikanäppäimellä.

On syytä huomata, että vaikka ALT / OPTION + CLICK - vihreällä maksimointipainikkeella laajennetaan ikkuna täydelle korkeudelle, haluat todennäköisesti yhdistää sen nimellä SHIFT + ALT / OPTION +Laajenna näytön koko leveydelle ja korkeudelle klikkaamalla .

Add your own Desktop Space manually

Hyvää välimatkaa & maksimoidaan!

Mahtava!Kiitos!
n1000
2019-05-02 14:13:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän BetterTouchToolia kahdella tavalla.

Ensinnäkin määritin toiminnon, jonka napsauttaminen napsauttamalla Suurenna-painiketta maksimoi ikkunat pikemminkin kuin käynnistää koko näytön tilan.Tietenkin voit asettaa sen sijaan oman toiminnon tai näppäinyhdistelmän tai jopa ohittaa vihreän painikkeen kokonaan.

enter image description here

Toiseksi käytän Window Snapping -ohjelmaa, joka jäljittelee periaatteessa Microsoft Windowsin toimintoja.Kun vedät ikkunan kulmaan tai näytön yläosaan, se joko suurentaa sen näytön alueelle tai suurentaa sen vastaavasti.

enter image description here

Miksi downvote?
Linkkisi ei enää toimi.
@JoshCorreia Kiitos!Päivitetty.
Tetsujin
2014-11-26 02:19:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että tämä ei kuitenkaan välttämättä ole oikea asia, jonka haluat kuulla ...

Koko näyttö / valikot ovat joko / tai
Sinulla voi olla yksi tai toinen. Se on koko ajatus, pidä siitä tai ei.

Kiertotapa on oppia avainkomennot.

Kun olet tehnyt, ihmettelet, mitä valikoita on koskaan käytetty.

BTW, kaksi skenaariota sulkevat toisiaan pois. & vaatii yksinkertaisesti tarkempaa hiirtä.

Hyvä asia on myös, jos haluat apua pikanäppäinten oppimisessa, voit käyttää erinomaista CheatSheet-sovellusta: http: //www.cheatsheetapp.com/CheatSheet/
"vain oppia kaikki pikakuvakkeet" ei ole elinkelpoinen. Kukaan ei tiedä kaikkia pikakuvakkeita jokaisesta käyttämästään ohjelmasta.
ei tietenkään - mutta opit useimmiten käyttämiesi sovellusten sovellukset tai valitset itse. Vaihtoehtoisesti, älä käytä koko näyttöä, kunnes olet oppinut heidät, tai sovelluksille, joita et käytä tarpeeksi, jotta et koskaan häiritse oppimista. Pitkä ja lyhyt on, hiiren siirtäminen kohtaan & valikosta valikkoon ja takaisin on tehotonta.
Macin ikkuna käyttäytyminen jättää paljon toivomisen varaa verrattuna KDE: hen.Minulle oli tavallista käyttäytyä maksimoimalla ikkuna ilman, että se muodostaisi toista työpöytää, vain poista muiden ikkunoiden sotku sen ympäriltä.Sitten kiinnitä haluamasi sivuikkunat koko näytön yläreunaan siten, että kaikki valikkopalkit ovat ehjät.Toivottavasti he saavat tämän kiinni.
Tämä ei koske vain pikanäppäimiä ja valikoita.Valikoiden piilottamisen lisäksi se piilottaa ** otsikkorivin **, jos ikkunassa on sellainen.Pidän kovasti koko näytön toiminnasta ja haluan säilyttää sen, mutta vaihdettaessa monien samanlaisen sisällön sisältävien ikkunoiden välillä koodauksen aikana, esimerkiksi eri git-haaroja, minun täytyy nähdä otsikko tietääksesi, mitä katson.Muuten minun on löydettävä manuaalisesti muita asiayhteyteen liittyviä vihjeitä tai vedettävä aina hiirtä, jotta otsikko näkyy ... erittäin ärsyttävää.Muut "ratkaisut" ovat hankalia kiertotapoja.Tämä voitaisiin ratkaista yksinkertaisesti mahdollisuudella tehdä valikkopalkista pysyvä.
Toki se voisi - mutta kertominen siitä 5 vuotta myöhemmin ei tule tekemään sitä.Henkilökohtaisesti olen välttänyt koko näytön kokoa siitä päivästä lähtien, jolloin se otettiin käyttöön.Se ei tee mitään mitä haluan ja monia asioita en.Otsikkorivin ja valikoiden puuttuminen on vain yksi esimerkki.Minulla on 7 paria Spaces-paria kahdessa näytössä ja tiedän, mitkä sovellukset ovat missä Spaces.
Tom Stock
2018-07-06 00:22:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

⇧ shift - ⌥ opt - napsauta vihreää jarruvalopainiketta (+) maksimoidaksesi ikkunan sekä leveydellä että korkeudella pitäen valikkorivin näkyvissä.

Mitä ⇧ tekee tässä tapauksessa?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...