Kysymys:
Satunnainen 100% Finderin suorittimen käyttö yhdellä tilillä
Ali Zendaki
2011-06-20 18:59:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ok kaverit, tässä on kauppa. Satunnaisesti en tehnyt mitään erityistä - järjestelmäni alkaa hidastua. Tarkistin aktiviteettien katseluohjelman - wow, finder on 150%: n suorittimella!

Olen etsinyt Internetistä korjauksia ja rehellisesti sanottuna, olen kokeillut niitä kaikkia (paitsi yhtä - jossa saatan tarvita apua) - lisää siitä myöhemmin).

JÄRJESTELMÄ: Snow Leopard Mac Prolla (Twelve Core 2.66 Westmere)

Tätä olen kokeillut ja tulokset:

 Roskakoriin com.apple.finder.plist, com.apple.systemuiserver.plist, com.apple.loginwindow.plist. - EI KIINNITTÄÄ KAIKKI omenat. * Nimitilaiset .plist-tiedostot - EI KORJAUS: "Laske kaikki koot" -toiminnon poistaminen käytöstä etsimessä - EI KORJ. - EI KORJAUSPäästää kaikki tiedot työpöydälle. - EI KORJAA 

Jos kuitenkin luot uuden tilin tai käytän vaimoni tiliä - LÖYDÄN SUORITTIMEN KÄYTTÖ ON NORMAL.

Analysoin etsintöjen suorittimen mallin , se menee näin. Jos se on aktiivinen, sen prosessorin käyttö on aina 70--150%. Jos tapan sen ja pysyn 100% tyhjäkäynnillä - se siirtyy 0-ish%: sta 100 +%: iin hitaasti, ja Real View -sarakkeessa aktiivisuuden katseluohjelma siirtyy 0mb: sta ~ 2gb + hitaasti, ja kun se kiertää siellä, se kuolee ja pyöräile uudestaan.

Tarvitsen apua tällä alalla älykkäämpiä ihmisiä. Millä tavoin voin jäljittää Finderissa tapahtuvia tapahtumia?

Olen melko uusi Mac-tietokoneelle ja tämä on ollut iso isku minulle - rakastan loppuosaa sen jälkeen, kun olen ollut Windows-käyttöjärjestelmässä yli 17 vuotta.

Kiitän kaiken mahdollisen avun saamisesta!

Saan seuraavat, kun annan fs-käyttö -f filesys

 18:03:19 getdirentries64 0.000401 W Path Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000404 W Path Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000340 W Path Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000339 W Path Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000535 W Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000192 W Path Finder
18:03:19 getdirentries64 0.000326 W Path Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000462 W Path Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000194 W Path Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000127 W Path Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000410 W Finder18: 03: 0,000198 W Path Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000600 W Path Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000188 W Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.001019 W Finder18: 03: 19 getdirentries64 0.000416 W Path Finder 

Mikä tahansa ideoita? Poistin polunhakijan käytöstä ja se tapahtuu edelleen, mutta vain Finderilla.

hmmm. [näki tämän pääkäyttäjältä] (http://superuser.com/questions/299613/100-finder-cpu-usage-a-call-for-help-i-have-just-about-given-up). on oltava ristiin lähetetty
Kolme asiaa, jotka aiheuttivat minulle samanlaisen 100-prosenttisen suorittimen käytön aiemmin: 1. Time Machine -varmuuskopiointi (pitkän ajan kuluttua. Voi tapahtua, jos varmuuskopioit n ulkoiseen asemaan, jota ei ole aina kytketty), 2. QuickSilver (minulla oli se kerran kun päivitin ja toisen kerran) ja 3. Firefox. (Näistä TimeMachine ja QuickSilver saattavat olla käynnissä taustalla)
kaikki mitä sanotaan, on puhdasta arvaamista. Tarkista vastauksestani päivitykset.
"Näytä näkymän vaihtoehtojen poistaminen käytöstä etsimessä" ei ole niin helppoa. Se on poistettava käytöstä jokaisen avoimen kansion kohdalla, jossa se on päällä.
Kuusi vastused:
jm666
2011-06-20 21:14:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen :

 • tutustu Utilities -> Console.app -sovellukseen ja tarkista lokitiedostosi. ;)

Seuraava:

 • Aktiviteettimonitori (myös Apuohjelmissa) voi auttaa valaisemaan ja kertoa, millainen koodi Finder on varattu ja mitä muuta tapahtuu samanaikaisesti.

  1. Katso rutiinit ottaessasi Finderista, onko niillä mitään järkeä (tai ainakin Finder tarttuu samaan koodiin joka kerta tiedät, että sinulla on yksi syy eikä monia)
  2. Mitkä prosessit saavat myös suorittimen, kun näin tapahtuu?
  3. Tapahtuuko näin, kun kaikki verkot on katkaistu?
  4. Ovatko levyn aktiivisuus ja verkkotasot normaalia korkeammat vai pienemmät, kun näin tapahtuu?

Jos konsoli ei auta, voit jäljittää koko verkon ja tiedostojen käytön nähdäksesi, pystytkö piilottamaan mitä Finder ja järjestelmä tekevät:

 • avaa Terminal.app
 • muuta asetuksissa vierityspuskurin arvoksi yli 10 000 riviä
 • ja kirjoita seuraava komento
 • sudo fs_usage # joudut syöttämään järjestelmänvalvojan salasanan
 • hetken (10-20 sekunnin) kuluttua voit keskeyttää painamalla CTRL + c
 • vieritä nyt takaisin ja yritä saada käsitys - ymmärrän kuin se on vaikeaa, koska saat satoja rivejä, jotka ovat normaalia ...

Tämä näyttää mitä tiedostoja tällä hetkellä käytetään koko käyttöjärjestelmässä - ehkä saat jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä tapahtuu.

ehkä:

 • Kiintolevyvirhe useilla aloilla - (yritä tarkistaa kiintolevyn älykäs tila)
 • huono QuickLook-laajennus?
 • kiintolevyn (iDisk?) Kaukoajat?

PÄIVITTELY:

Ensinnäkin - jos vaimosi tilisi on kunnossa - se voi tarkoittaa,

 1. ongelma on "jonnekin" paljastanut $ HOME -direktiivisi, joten se ei todennäköisesti ole / Systemissä tai / Libraryssä, tai
 2. ongelma on "jonnekin" kansiossa / System tai / Library, mutta se johtuu kirjautumistasi (StartupItem tai LaunchDaemon tai jokin haluamasi asetus, mikä käyttää Finderia joihinkin töihin - esimerkiksi TimeMachine)

Jotkut arvaavat (mutta rehellisesti - nämä eivät ole "neuvoja", vain puhdasta arvaamista)

 • poista PathFinder.

 • tarkista $ HOME / Kirjasto / QuickLook-kansio. jos jotain on täällä, yritä siirtyä ~ / Desktop (väliaikaiseksi) ja relog - jos ei auta, siirrä ne takaisin - sinun pitäisi relog, kun siirrät laajennuksia.

 • check / Library / QuickLook (anna tähän vain QBQL .., iWork) - älä roskakorissa, siirrä vain väliaikaisesti työpöydälle ja lähetä uudelleen.

 • oletko asentanut Finder-laajennuksen / hakata - jotain?

 • yritä poistaa TimeMachine käytöstä - jos se on käytössä

 • yritä poistaa kaikki verkkoon liitetyt asemat (ja USB-asemat

 • onko sinulla BootCamp erityisesti NTFS: n kanssa? - Yritä sulkea se pois Spotlightista, TimeMachinesta jne. ...

 • yritä sulkea kaikki pois Spotlightista (tämä ei todennäköisesti auta, mutta varmasti "- mdworderisi pitäisi lopettaa indeksointi) (SysytemPrefs -> Spotlight -> Privacy - lisää myös koko hdd ja bootcamp.)

 • Poista kaikki jakaminen käytöstä (SysPrefs-> Sharing)

 • lataa Onyx ja poista kaikki välimuistit. (tämä lisää CPU: n käyttöä lisäämällä välimuistin uudelleen uudelleen, mutta vain lyhyeksi ajaksi)

 • poista KAIKKI .DS_Store (piilotetut) tiedostot - älä huoli, ne eivät ole välttämätöntä. Toki tälle työlle on olemassa jokin GUI-työkalu. Jos et löydä yhtään, voit kokeilla tätä Terminal-komentoa.

   etsi "$ HOME" -nimi .DS_Store -print0 | xargs -0 echo 

yllä oleva koskee "kuivakäyntiä" - voit tarkistaa, mikä poistetaan, jos tyytyväinen, muuta echo kohtaan rm

 • jos mikään yllä olevista ei auta (eikä todennäköisesti tule: = () ei ole aavistustakaan ...

bmike? onko jokin muu idea?

Lisäisin tähän hyvään luetteloon näytteenhakijan, kun se toimii huonosti käyttämällä aktiivisuusmonitoria. Mitkä prosessit saavat myös suorittimen, kun näin tapahtuu? Tapahtuuko näin, kun kaikki verkot on katkaistu? mitkä ovat levyn aktiivisuus ja verkkotasot, kun näin tapahtuu? Kaikki nämä auttavat kaventamaan syytä. Kun se on kapea, parannuskeino on helposti ilmeinen.
Joo, olet oikeassa! Olen unohtanut näytteenoton. Hieno kommentti :)
kiitos paljon ehdotuksista! En voi odottaa palata kotiin töistä kokeilla niitä! pitää kaikki lähetettyinä - paljon kiitoksia.
Pavel
2012-11-06 21:03:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen poistanut com.apple.finder.plist, käynnistänyt uudelleen JA poistanut valinnan "Laske kaikki koot" -kohdasta näkymässä-> Näytä näkymän asetukset ja painanut "Käytä oletuksena". Se auttoi minua toistaiseksi.

Finder oli aikaisemmin 70-100% suorittimen ajalla; "sudo fs_usage" osoitti paljon "attrlist" -kutsuja eri tiedostoissa, näytti siltä, ​​että se indeksoi jotain uudelleen. Jätin sen koko yöksi, mutta mikään ei muuttunut. Oma versio on, että eilen olen puhdistanut paljon iTunesissani, poistanut paljon pieniä tiedostoja ja se laukaisi uudelleenlaskennan Finderissa. Vain arvaukseni.

Andrei Freeman
2011-06-21 09:52:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyhyt lomake olisi päätelaitteen avaaminen ja suorittaminen:

 top -ocpu 

Tämä näyttää käynnissä olevat prosessit ja listaa ne prosessorikäytön mukaan . Näet päätelaitteen / yläosan nousevan ylhäältä toisinaan, kun se on käynnissä. Mutta tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mikä se voi olla.

Tyypilliset syylliset: Spotlight-indeksointi Osoitekirjan / kalenterin synkronointi Jotkut roistoprosessit tai selainlaajennus.

Katso, auttaako tämä seuraavalla kerralla, kun näet järjestelmän hidastumisena.

honkj
2012-02-04 01:59:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

tämä on AINOASTAAN etsin, joka vie kaiken suorittimen ajan, joten mikään näistä ratkaisuista ei toimi ... etenkin etsimällä CPU-hogia, koska etsin itse on CPU-sika, kun se muuttuu. (Käynnistys ja ilman muita prosesseja käynnissä olevia sovelluksia tai prosesseja, ja huomata, että valokeila ei ole indeksointi eikä timemachine ole varmuuskopiointi.)

Minulle on toiminut poistaa com.apple. finder.plist-tiedosto / (kirjoita käyttäjänimesi tähän) / library / preferences / kansioon ... käynnistetään sitten uudelleen. (todennäköisesti koska jotain meni pieleen tiedoston siirtämisessä jossakin ikkunassa tai työpöydällä, kuten nyt jokin tiedosto on poissa ruudusta tai toissijaisella näytöllä, mutta tarvitsee olla ensimmäisellä näytöllä)

tämä i olen melko varma, mitä OP koki myös .. (myös tämä ongelma palaa, jos avaat loukkaavan ikkunan, jossa on jokin tiedosto, joka on rouge (näytön ulkopuolella) tai yksinkertaisesti liian monta tiedostoa ikkunassa)

Jos työpöytäsi on täynnä kymmeniä tiedostoja, tämä tuo ongelman myös uudelleen esiin.

Aloittaja ilmoittaa yrittäneensä hylätä Finderin asetustiedoston.
user51384
2013-06-17 07:46:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli 100% prosessorin käyttöongelma eri aikoina. Aloitin kirjoittaa aikoja, jolloin sain sen, ja tarkistan tehtävien ajoittajan siitä, mitkä työt juoksivat silloin. Minun tapauksessani varmuuskopiointityö tarkistettiin 5 minuuttia joka kerta, kun kirjauduin sisään tai avasin näytönsäästäjän, Tällä hetkellä muutin vain ennakkoarvoa, koska en ole varma, tarvitaanko työtä. Nyt tietokone on paljon käyttökelpoisempi.

Tim
2013-01-18 02:03:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

~ / Library / Preferences / com.apple.finder.plist -tiedoston poistaminen toimi minulle, kun minulla oli sama ongelma.

paitsi että hän sanoi, että tämä oli ensimmäinen asia, jonka hän yritti ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...