Kysymys:
Tiedostojen poistaminen harvoista kimpun levykuvista ei todellakaan vapauta tilaa
Tobias
2011-09-22 20:01:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Loin Disk Utility -sovelluksella tyhjän salatun sparsebundlen FAT-taloon A. Se sisältää HFS-osan B. Juoksen Snow Leopardilla.

DMG täyttää nyt melko paljon A: n ja minä olen hyvin siinä. Tämä ei koske A: n tilaa.

Kun poistan tiedostoja B: stä, B: n vapaa tila Finder näyttää, ettei se muutu, ja se kieltäytyy kopioimasta uusia tiedostoja B: hen. Roskakorin tyhjentäminen ei auta . Poistaminen ei auta. Mutta B-levyn tarkistaminen (ei korjaaminen) Levytyökalussa tekee, vaikka virheitä ei löydy.

Tämä on vähän vaivaa. Kuinka saan paremman käyttäytymisen?

Leijona vai lumileopardi? Sinun pitäisi saada tila takaisin, kun seuraava kompakti tapahtuma tapahtuu.
Todella - jos `hdiutil compact` ei vie tilaa, tiedostojärjestelmäsi on mahdollisesti kiilattu tai vahingoittunut. Oletko korjannut kuvan sulkeaksesi ne pois?
Tämä koskee kuvan sisäistä äänenvoimakkuutta, joten "kompaktilla" ei ole merkitystä. Tiedän, että ongelma saattaa olla sama, jos äänenvoimakkuus olisi fyysisellä levyllä DMG: n sijaan. En korjannut, koska vahvista ei löydä mitään.
In my experience, the space is shown as used since it needs a "compact" or a repair and not despite the appearance that a verify came up clean. But then again, I also don't have the misbehaving image so I might be off base on my guess as to _why_ you are seeing this normal but unwanted behavior.
Joten A: ssa on 70 Mt vapaata, ja Finder näyttää 39 Mt vapaata B: ssä. Jos tarkistan Levytyökalussa, A ei muutu, mutta B siirtyy 2,6 Gt: iin. Sama tapahtuu, jos kopioin DMG: n levylle, jossa on enemmän vapaata tilaa. `kompakti` on 2 Gt A: lla ja vain 2 Gt B: llä. Vahvistamalla uudelleen, puuttuva 600 Mt on käytettävissä, kunnes poistan. Outo. Ilmeisesti "lohkolaitteen" DMG: n ja sisällä olevan tilavuuden välillä ei ole selkeää eroa. Tai se on HFS: n ollessa erittäin huono, kun se toimii kapasiteetilla.
HFS- ja Mac OS X -optimoinnit / eheytys toimivat huonosti kapasiteetilla - siksi niin monilla ihmisillä on "nyrkkisääntö", jolla on 10-20% vapaata tilaa. Se muuttuu ajan myötä pitämällä 10-20G ilmaiseksi. Tyytymättömyytesi näyttää perustellulta, mutta se on minulle täysin odotettua / ei outoa, kun otetaan huomioon, mitä olet jakanut. Kaikki tiedostojärjestelmät ovat kompromissi - mitä monimutkaisemmiksi ne menevät, jotkut tiedot paljastavat tehtyjen optimointien rajoitukset.
Kaksi vastused:
bmike
2011-09-22 20:43:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sekä harvaan levykuvaan että uudempaan harvaan kimpun levykuvaan liittyvä tarkoituksellisuus ei kerää tai ota tilaa takaisin ennen kuin sitä tarvitaan. Tämä pätee erityisesti harvaan nippuun - joka on suunniteltu vähentämään verkonsiirtoja, kun kuva tallennetaan verkko-osaan. Se nopeuttaa varmasti normaalia luku- / kirjoitusoperaatiota, koska järjestelmä voi olettaa, että kompakti ei tapahdu tiedostojen muuttuessa. Kun tarkistat asioita levyapuohjelmassa, se ehkä huomaa, että tilaa voidaan palauttaa, ja tekee sen puolestasi. Olet oikeassa, että normaalikäytössä se johtaa siihen, että käytät enemmän tilaa kuin jos vain laitat asiat normaaliin tiedostojärjestelmään.

Voit muuntaa tallennustilan normaaliksi harvoiksi kuviksi perinteisemmäksi. vapauttaa tilaa, kun poistat levykuvaan tallennettuja tiedostoja.

Lue varmasti hdiutilin man-sivun kaksi ensimmäistä kappaletta.

Voit kurssi aloittaa manuaalisen kompaktin toiminnon seuraavilla tavoilla:

  • hdiutil compact /path/to/sparsebundle.dmg
On my boot volume I can delete files and re-use the space after emptying the trash. I don't have to fiddle with the physical drive. So why do I have to compact the underlying DMG to free up space on the volume inside? It's a bit like fragmentation: makes things slow but doesn't affect available space.
Kuten kaikki ohjelmistot, jotka ihmiset suunnittelivat tarkoituksella - niin he selvästi halusivat sen toimivan. Yksi parhaista ohjelmistojen sallimista optimoinnista on tehtävän lykkääminen tai tekemättä jättäminen. Se on selvästi suorituskyvyn vuoksi. Jos voisimme tarkastella koodia, voi olla myös arkkitehtonisia tai menettelyllisiä / turvallisuussyitä, miksi tämä päätös näytti asianmukaiselta, kun se tehtiin (ja pidetään jatkuvasti - Apple ei välitä tarkistamasta suunnittelupäätöksiä ja heittämällä huonoja päätöksiä)
Tämä ei näytä vapauttavan lähellekään tilaa, jonka pitäisi.Yhdelle kuvalle saan "Takaisinsaadut 15,3 Mt 84,1 Gt: sta mahdollista", jossa "du" raportoi, että sparsebundle vie 16 Gt tilaa, mutta tiedostojärjestelmä, kun asennetut raportit ovat vain 4 Gt, on käytössä!
Samantha Catania
2011-09-22 20:14:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Levykuva on kuin "virtuaalinen" asema eli kiintolevy kiintolevyllä, vaikka poistat tiedoston, kiintolevyn kapasiteetti pysyy vakiona, vain käytettävissä olevan tilan määrä muuttuu, minkä vuoksi levykuva pysyy samankokoisia myös tiedostojen poistamisen jälkeen

Tämän lisäksi uskon, että Levytyökalun vahvistusprosessi "tiivistää" poistettujen tiedostojen aiemmin kuluttamaa tilaa, mikä selittää miksi koko pienenee. Mutta Samantha Catania on oikeassa - sinun ei pitäisi olettaa, että levykuvan pitäisi pienentyä.
Tobias ei kysynyt tästä.Hän kysyi itse virtuaaliaseman sisäisestä vapaasta tilasta, ei kuvan koosta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...