Kysymys:
Kuinka ladata Apple-laite turvallisesti latausasemalla?
stevehipwell
2011-09-15 15:54:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viime aikoina on tullut paljon uutisia siitä, kuinka ilmaiset latausasemat voisivat lukea tietoja niihin kytketyistä laitteista. Ilmeinen ratkaisu tähän ongelmaan on sijoittaa adapteri latausaseman ja laitteen väliin, joka on kytketty vain virran lähettämiseen.

Ehdotan, että ihanteellinen muotoilu olisi USB-mikro-naaras Apple-telakalle. urosliitin. Tämä voi olla tarpeeksi pieni kannettavaksi lompakossa, ja koska USB-mikro on nykyinen laitteen latausstandardin mukainen yhteensopivuus, olisi hyvä.

Tällä olisi vaikutusta myös muihin kuin Apple-laitteisiin, joissa USB-läpivienti-addaptor voitaisiin käyttää.

Tietääkö kukaan tällaisesta laitteesta markkinoilla?

Tämä artikkeli on inspiraationi kysymykseeni.

Itse asiassa turvallisin (ja nopein) tapa ladata Apple-laite on käyttää verkkolaitetta. Seinäpistorasiat ovat paljon helpommin saatavilla, ja sovittimet tulevat ilmaiseksi laitteen mukana.
@cksum - Olet unohtanut asian, tietenkin verkkovirtalaitteen käyttäminen on turvallisempaa. Mutta kannatteko aina verkkolaitetta mukanasi?
Nope. But what makes carrying around an Apple to USB mini adapter any better? In either case, you still need to carry something.
Tämä kommenttivirta voi olla kuollut hevonen, mutta minulla on kompakti USB-telakointiliitäntäkaapeli (muuten melko vähäisessä määrin) lompakossa nimenomaan käytettäväksi USB-laturien kanssa - olivatpa ne latausasemia, automaattisia USB-portteja tai ystäväsi yleinen laitteen laturi. Minulla on AC-laturi vain, jos kannan * keikkapussiani *.
Kuusi vastused:
bmike
2011-09-15 19:16:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä yhtään laitetta, jota myydään toimimaan kirjoituslohkona, joka sallisi myös täyden 1A-latauksen, mutta Applen patentti, joka kattaa telakan liittimen mahdolliset tulevat muutokset, voi auttaa sinua, jos haluat DIY laitteistoratkaisu vanhemmille 30-nastaisille USB-liittimille.

Sillä välin sinulla on useita tapoja suojata tiedot tarvitsematta mukautettua laitteistoa.

  1. Lukitse iOS-laitteesi salasanalla, ennen kuin liität sen. Tämä varmistaa, että tiedot salataan.
  2. Voit mennä askeleen pidemmälle ja olla valmis sammuttamaan laitteen heti, kun se on kytketty - lyhentämällä ikkunaa, jotta käyttöjärjestelmä on latausaseman käytettävissä. Laitteet latautuvat edelleen, eikä niiden pitäisi herätä, ellei se havaitse USB-johdon irrottamista tai uudelleen kytkemistä.
  3. Ole varovainen, ettet luota luottamukseen tuntemattomiin latureihin ja tietokoneisiin napauttamalla, kun iOS 7 kehottaa sitä.

Lisäksi, jos päivität iOS 7: een, milloin tahansa muodostat yhteyden tietokoneeseen, joka voi lukea tietojasi, sinua varoitetaan tästä tosiasiasta sen sijaan, että laite jaettaisiin kaikkia tietoja, koska niitä ei ole lukittu salasanalla.

Tämä uusi "luottaa tähän tietokoneeseen" -toiminto estää pääsyn laitteesi tallennustilaan ilman positiivista käyttäjän askelta. kyseinen käyttöoikeus.


Laite ei puhu tietoja "latausasemalle", ennen kuin salasana on syötetty kosketusnäyttöön. (Tai tähtitieteellisesti epätodennäköinen, mutta teoreettisesti mahdollinen mahdollisuus, että latausasema tarjoaa sinulle ainoan ainoan suojatun varmenteen, joka on luotu ja tallennettu ensisijaiseen iTunes-tietokoneeseesi.)

Latausasema ei voi yrittää kirjoittaa salasanoja yksi yksi kerrallaan - joten ei ole kuin sinulla olisi suurempi riski lataamalla tunti verrattuna 2 minuuttiin.

Kirk
2013-09-20 02:44:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät jotain, joka muistuttaa Zoom-energiapalkkia, sinun pitäisi pystyä kytkemään mini-USB latausasemalle lataamaan energiapalkki ja kytke sitten laite USB-porttiin. Sen pitäisi ylläpitää energiapalkin akun latausta ja ladata laitteita toisessa päässä.

Lisäetuna on, että mukana on kannettava akku, jotta voit ladata erilaisia ​​ja muita tarvikkeita. laitteita.

Minulla on yksi näistä energiapalkkeista, mutta minun on myönnettävä, etten ole koskaan kokeillut sitä, mitä ehdotan täällä.

Hyvä idea - Näyttää siltä, ​​että eaton-laturissa on myös pienempi akku ja käsikampi! http://www.grainger.com/Grainger/ETON-Smart-Phone-BackUp-Battery-Charger-41N502
Luulen, että voin kokeilla sitä tänä iltana ja nähdä, toimiiko se. Lähetän takaisin ja ilmoitan sinulle.
Sen on toimittava, koska haitallinen latausasema pystyy lukemaan / ohjelmoimaan vain laturia, ei laitetta.
Olin enimmäkseen utelias siitä, ottavatko latauksen muokkaus syötteen ja tuotoksen samanaikaisesti vai eivät. Vaikuttaa siltä, ​​että se on toiminut - latain iPadin onnistuneesti yhden yön käyttämällä seinään liitettyä tiiliä. Joten luulen, että tämä ratkaisu sopisi laskuun, vaikka se olisikin hieman sekava.
rchrdg
2013-09-22 17:13:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen, että laite sammutetaan ennen , kun liität sen tuntemattomiin telakointiasemiin tai latureihin. Tiedot eivät ole käytettävissä, kun virta on katkaistu, ja ne latautuvat myös nopeammin.

Sammutan sen kytkennän jälkeen tai laitetta sammutetaan jo, koska kun kytket virran laitteeseen, jonka se sammutetaan, se käynnistyy uudelleen.
Oikea - vastaus, joka ei vaadi kaapelimodeja tai mitään epätavallista.
user588
2011-09-15 17:41:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit ottaa varakaapelin ja poistaa datanastan iDeviceen yhdistettävästä pistokkeesta, joten vain virtaa välitetään.

Se toimisi (olen itse saanut virran vain USB-telakka-liitäntäkaapelista, joka toimitettiin autolaturin mukana), mutta se ei ole todella käytännöllistä. Latausasemien tarkoitus on, että ne ovat mukavia ja ovat vain siellä. Etsin adapteria, jota voidaan kuljettaa kaikkialla henkilölläni.
@Steveo Mikä voisi olla pienempi kuin iPhone / iPadin mukana tuleva pieni USB-kaapeli?
Monet asiat ovat pienempiä, varsinkin kuvattu mikro-USB-telakka-liitinsovitin, joka olisi noin kaapelin urospuolisen pistokkeen kokoinen (25 mm x 15 mm). En tiedä sinusta, mutta en pystyisi mahtamaan täysikokoista telakointikaapelia lompakkooni.
Näen mahdollisen potkukäynnistyskampanjan, jolla tehdään jotain rikosteknistä lukulohkolaitetta, jolla on samanlainen muoto kuin [Scoche-lataussovittimella] (http://www.amazon.com/Scosche-passPORT-Charging-Adapter-iPhone/dp/B001HN6CVA )
Se kestää kauemmin kuin odotin, että joku ehdottaa odotetun USB-sovittimen tekemistä. Syötä [USB-kondomi] (http://www.loopinsight.com/2013/09/16/usb-condom/)
[Tämä viesti] (http://security.stackexchange.com/questions/23549/possible-to-prevent-juice-jacking-by-only-connecting-usb-pins-1-4) toisella SE-sivustolla viittaa siihen, että tämä ei toimi, koska Apple kysyy datanastat selvittääkseen, onko laturi 'hyväksytty'.
@bmike: n linkki on vielä olemattomalle tuotteelle, mutta tämä linkki sieltä on olemassa ja sillä on datan poiskytkin ... http://eshop.macsales.com/item/Newer%20Technology/CBLUSBCS1M/
Paras arvaukseni on, että jos D- ja D + -laitteiden välillä ei tapahdu signalointia, useimmat USB-toteutukset tuottavat vain 100 mA virtaa - katso [ei-standardi-osio wikipediassa] (http://fi.wikipedia.org/wiki/USB # Epätyypilliset_laitteet)
beroe
2013-09-19 01:30:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni tämä laite vastaa vaatimuksia. Sillä on kytkin siirtyä "Vain lataus" - "Synkronoi ja lataa" välillä.

Voiko kukaan kertoa, mikä latausnopeus on valittu, kun tätä kaapelia käytetään? Tutkimukseni osoittaa, että jos vain lyhennät datanastat (tai jätät ne auki) - USB-tietokoneet lähettävät 100 mA virtaa ja kuka tietää, mitä seinäadapterit lähettävät lataamaan kaapeleiden yli.
En tiedä, mutta siinä sanotaan, että USB2 on niin oletettavasti [jopa 500 mA] (http://www.extremetech.com/computing/115251-how-usb-charging-works-or-how-to-avoid-blowing) -älypuhelimellasi)? Luotan, että yritys tekee sen oikein, koska he myyvät useiden iPadien latausasemia jne.
Jason Salaz
2014-06-26 09:34:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Halusin vain soida täysin vaihtoehtoisella vastauksella. Tietojen lukituskaapeli on todella siisti, mutta jos olet todella huolissasi, älä käytä latausasemaa .

Hanki akkukotelo, Tai akku. Tai molempia.

Luonnollisesti varmista, että lataat ne heti, kun olet turvallisessa paikassa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...