Kysymys:
Voiko HomePodia ohjata millään muulla kuin Sirillä?
deceze
2018-02-01 20:57:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siri näyttää olevan ensisijainen tapa olla vuorovaikutuksessa HomePodin kanssa kuin jotkut sen sisältämät alkeelliset kosketusohjaimet.Onko muita tapoja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa?Toivon erityisesti jonkinlaista kauko-ohjaussovellusta iOS: lle.Minulla ei ole erityisen hyvää kappaletta Sirin soittaessa oikeaa kappaletta, kun pyydän häntä iPhonelleni, osittain siksi, että musiikkikokoelmassani on tavaraa monilla kielillä;joten haluan valita oikean raidan manuaalisesti luettelosta.Olen tietoinen AirPlay-vaihtoehdosta sille, mutta haluaisin mieluummin toiminnot, joita iTunes Remote iOS -sovellus tarjoaa: laitteen etäohjaus graafisen käyttöliittymän kautta.Onko sinulla mitään mahdollisuuksia siihen HomePodilla?

Olen utelias, kun iPhonen AirPlay-ulostulo on asetettu HomePodiksi, miten sen hallinta iTunesin tai Spotifyn kautta eroaa paljon iTunes iTunes -sovelluksen käytöstä?Mitä ominaisuuksia luulet puuttuvan?
Se tyhjentää iPhonen akun, se tavallaan miehittää iPhoneni ja estää sitä toistamasta muita ääniä (ehkä? Minulla on kokemusta vain Bluetooth-kaiuttimista ...), se pysäyttää musiikin, kun iPhone on muuten varattu ja / tai kun poistun talosta(mutta perheeni saattaa haluta jatkaa kuuntelua) ... se on kaikenlaista hankalaa verrattuna sen antamiseen, että sen pelataan itsenäisesti.
Neljä vastused:
Allan
2018-02-12 18:14:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

HomePod-käyttöopas kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Hallitse HomePodia

Sinä ja kuka tahansa kodissanne voit hallita HomePodia Sirin tai sen kautta napauttamalla HomePodin yläosaa.

HomePod-sovelluksen control -sivustolle sinulla on vain kolme vaihtoehtoa:

  • laitteen yläosa
  • Siri
  • Apple Music (rajoitettu toiston hallintaan)

Voit use HomePod-tiedoston:

  • kaiutinpuhelin (soita / vastaanota puheluja Sirin kautta - Siri, soita äidille )
  • suoratoista musiikkia iTunesista AirPlayn kautta
  • Kuuntele podcasteja, uutisia
  • Käytä Sirin henkilökohtaisen avustajan ominaisuutta ( Siri, aseta tapaaminen hammaslääkärille )
  • Hallitse kotiasi (HomeKit)

HomePod-sovellusta käytetään asetusten muuttamiseen, ei hallintaan .

HomePod-asetukset

HomePodin asentanut henkilö voi käyttää Koti-sovellusta iOS-laitteessaan muuttaa HomePod-asetuksia. Jokaiselle on määritetty asetukset yksilöllinen HomePod ja asetukset, jotka koskevat kaikkia HomePod-laitteet kotona.

Kiitos, että osoitit siihen, että asiaankuuluva osa on oikeastaan kohdassa * Apple Music *: * "Voit käyttää iOS-laitteesi Apple Music -sovellusta äänenvoimakkuuden säätämiseen, kuuntelemisen toistamiseen ja kappaleiden lisäämiseen tai poistamiseen.Ylös seuraava jono. [..] Kun olet valinnut HomePod Apple Music -sovelluksessa, napauta Kirjasto, Sinulle, Selaa, Radio tai Haku löytääksesi toistettavaa musiikkia. Voit valita, haluatko toistaa kohteen seuraavaksi tai lisätä sen loppuun.ylöspäin -jono. "* - Kuulostaa kaukosäätimeltä, ei AirPlayltä.
Tarkoitin laittaa sulkeisiin merkintöihin (* rajoitettu ** toiston hallintaan *).Et voi hallita HomePodia musiikkisovelluksen kautta kuin pelata, taukoa, äänenvoimakkuutta ylös / alas jne. Toisin sanoen, et voi sanoa HomePodia "himmeille valoille" tai "soittamaan äidille" musiikkisovelluksen kautta.
Thomas L Holaday
2018-02-22 23:36:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toivon erityisesti jonkinlaista kauko-ohjaussovellusta iOS: lle.

Musiikkisovellus voidaan asettaa tilaan, jossa se toimii HomePod-kaukosäätimenä: käyttäjä voi jonottaa yksittäisiä kappaleita ja soittolistoja, ja HomePod toistaa niitä omalla yhteydellään Apple Musiciin ja iTunes-musiikkikirjastoon.

Musiikki-sovelluksen siirtäminen kyseiseen tilaan on hieman hankalaa.

Yksi tapa on avata Ohjauskeskus ja painaa sitten musiikin ohjainta pitkään tai voimakkaasti.Tämä paljastaa erilliset ohjauspaneelit iOS-laitteellesi ja muille hallittaville laitteille, mukaan lukien AppleTV ja HomePod.HomePodin napauttaminen avaa Musiikki-sovelluksen HomePod-ohjaustilassa.

fsb
2018-02-01 23:01:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Applen HomePod-sivuston mukaan sitä voidaan hallita Sirillä ja Koti-sovelluksella.

Tässä on esimerkiksi yksi sivun osioista:

Sano vain "Hei Siri, sytytä valot" tai "Hei Siri, tee huone viileämmäksi".Voit jopa pyytää Siriä asettamaan kohtauksia, kuten "Hyvää huomenta", jotka asettavat useita lisävarusteita töihin - kaikki kerralla.Laaja valikoima lisävarusteita toimii Applen HomeKit-alustan kanssa.Lisää vain lisävaruste Koti-sovellukseen ja ohjaa sitä sitten äänelläsi HomePodissa.

Apple ei mainitse mitään muuta ohjaustyyppiä kuin yksikön päällä olevat painikkeet, Sirin ja Koti-sovelluksen.

Tuo kotisovelluksen viite on melko epämääräinen.Epäilen, että se sisältää kokonaisen käyttöliittymän musiikin valinnan ja toiston ohjaamiseksi.Mutta kuka tietää ...
Oikein, emme tiedä ennen kuin se on julkaistu ja sovellus päivitetään.
Ei näytä siltä, että Koti-sovellus tekee sen: https://daringfireball.net/2018/02/homepod (kohdassa * Muut *).
deceze
2018-02-12 16:33:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viimeisimmässä iTunes-päivityksessä sanotaan:

iTunes on nyt suunniteltu toimimaan HomePodin kanssa.Parannetun AirPlay-valikon avulla voit helposti valita HomePodin ja hallita, mitä seuraavaksi toistetaan Apple Music -tilauksellasi.

https://support.apple.com/kb/DL1814?viewlocale=en_US&locale=fi_FI

Minulla ei ollut vielä mahdollisuutta kokeilla tätä, enkä ole kuullut kenenkään puhuvan siitä, mutta tämä voisi olla vastaus.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...