Kysymys:
Mikä on paras tapa käsitellä wmv-tiedostoja iPadissa
iLemming
2011-04-16 03:02:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on joukko harjoitusvideoita, lähinnä .wmv-muodossa tietokoneellani. No, yritin löytää soittimen appstoresta katsomaan niitä videoita heti muuntamatta niitä - en löytänyt mitään hyvää. Ajattelin joka tapauksessa, että kaikkien tiedostojen muuntaminen olisi ratkaisu. Sitten voisin katsella heitä oletussoittimessa.

Monista syistä se ei osoittautunut suoraviivaiseksi ja todellisuudessa se on melko työläs tehtävä.

Ensinnäkin kansiohierarkia - iTunes vain ohittaa sen. Minun oli löydettävä tapa laittaa kaikki tiedostot yhteen hakemistoon menettämättä niiden järjestystä (muista, että se opettaa videotunteja, joten se on erittäin tärkeää). Olen onnistunut asettamaan kaikki tiedostot yhteen kansioon ja nimeämään ne esimerkiksi 0001_lesson.wmv, 0002_lesson.wmv ja niin edelleen.

Muunnin. Yritin neljää erilaista, kokeilin erilaisia ​​asetuksia, yritin muuntaa eri muodoiksi. Ja silti kansio, joka sisälsi alun perin noin 350 Mt tietoa muuntamisen jälkeen, kasvaa valtavaksi melkein 1 Gt: n datalla.

Miksi? En usko, että wmv on niin hyvä, että se voi olla useita kertoja pienempi kuin muut videoformaatit.

Ehkä muuntimet, joita yritän, eivät ole hyviä. Kumpi mielestäsi paras? Onko olemassa helpompaa tapaa ratkaista ongelma? Ja älä kehota minua käyttämään suoratoisto- ja lentopelejä. Katson näitä videoita enimmäkseen metrolla.

Onko sinulla vielä pääsy Windows-tietokoneeseen?
Kokemukseni mukaan kaikki videon muuntamiseen tai muokkaamiseen liittyvä ei ole koskaan yksinkertaista. Häpeä Apple pakottaa käyttäjät käymään läpi nämä kivut.
Kolme vastused:
Vincent
2011-04-16 04:10:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko kokeillut Oplayeria?

En kokeillut sitä wmv: llä, mutta toimii minulle täydellisesti iPad 1: llä, mkv: llä ja muilla muodoilla, jopa tekstityksillä. Haluaisin kokeilla sitä mielelläni iPad 2: lla, onko uusi CPU 720p-videoita :)

iOS: n VLC lupaava ennen sen poistamista ... huokaus. : /

Päivitä vuosi 2018: VLC for Mobile on saatavana Apple Storesta.

Kuinka kopioit sisällön iPadiin? oPlayer ei näytä näkevän iTunes-sisältöä ...
Se on sama kaikkien iTunesin sovellusten kanssa, mikä ei ole kovin intuitiivista. ITunesissa: 1. Valitse iPad2. Valitse Sovellukset-välilehti3. Alareunassa on sovellusluettelo ja siihen liittyvät tiedostot, käytä tätä lisätäksesi videoita
Kiitos Vincent, oPlayer toistaa wmv-tiedostoja. Mutta tässä on toinen ongelma. Et voi kopioida kansioita, ja jos sinulla on kuin muutama tuhat videota erillisissä kansioissa, sinun on pudotettava kaikki tiedostot samaan paikkaan, ja se on oPlayerissa todella pitkä luettelo. OMG miksi maailmassa sen on oltava niin monimutkaista. Halusin vain nähdä muutaman pirun videovierailun. Hitto sinua Apple.
No, nyt minun ei tarvitse muuntaa näitä tiedostoja, mutta sen tyhmän iTunesin takia ei ole paskaa, että maailmassa on jotain, mitä kutsumme kansioiksi tai hakemistoiksi, nyt minun on yhdistettävä videoita, jos niitä on enemmän kuin yksi tiedosto kurssilla, ja kyllä, niitä ei aina ole vain yksi, vaan yleensä satoja. Voin kuvitella, kuinka raskas tiedosto olisi yhdistämisen jälkeen.
Itse asiassa se olisi niin yksinkertaisempaa, että iDevice toimii USB-avaimena, sovellukset pääsevät vapaasti kyseiseen jaettuun tilaan. Mutta jos Apple ei lannistaisi hyviä tuotteitaan iTunes-gimme-luottokortillasi ... Ehkä Apple ei tarjoaisi hyviä tuotteita lainkaan. Mikä outo maailma ei ole? :)
Rehellisesti sanottuna elämäni oli paljon yksinkertaisempi ennen kuin ostin iPadin. Luulen, että aion hypätä Android-tablettiin melko pian, kun se paranee. En koskaan tarvinnut sitä tyhmää iTunesia tietokoneelleni aiemmin. Vain kerran, kun halusin nähdä Jobs-pääpuheen Apple.comissa, se pyysi itunesia, käskin sen mennä helvettiin ja katsoin pääpuheen muutama tunti myöhemmin YouTubessa. Valtava, pirun tyhmä, laggy ja pahin ohjelmisto, jota olen koskaan käyttänyt tietokoneella Windows 95: n aikakaudesta lähtien.
ConstantineK
2011-04-16 03:52:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko kokeillut VisualHubia? Monet erittäin suositut Mac-sivustot suosittelevat sitä.

http://www.machoe.com/1565/visual-hub-free-mac-video-convertero. html

Olet todennäköisesti kokeillut käsijarrua.

http://handbrake.fr/

Molemmat ovat melko hyviä, ja rehellisesti sanottuna monta kertaa muuntaminen on täynnä sudenkuoppia, koska me voimme valita videon koon ja koodekkien hinnat, pidän käsijarrusta, koska se tekee mallin ulos iOS-laitteet sinulle, mikä poistaa paljon päänsärkyä.

user4140
2011-04-16 13:30:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Air Videota toistamaan .wmv-tiedostoja, jotka on tallennettu Maciin verkon kautta iPad 1: een ja myös iPod touchiin. Se tekee tarvittavan muunnoksen lennossa Macissa. Uskon, että se voi toimia myös PC-palvelimelta, mutta en tiedä sitä omasta kokemuksestani.

Mainitsin erityisesti, että tämä lähestymistapa ei toimisi minulle


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...