Kysymys:
Kuinka asetan sen niin, että kun lapseni käyttää iMessagea, näen viestit?
Joan
2012-12-14 07:47:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tyttärelläni on iPod ja minulla iPad. Meillä molemmilla on erilliset Apple ID: t. Kuinka voin nähdä hänen tekstiviestihistoriansa iPadissa yhdessä oman viestihistoriani kanssa? Jos vaihdan iPadin Apple ID -tunnuksen henkilöllisyyteni ja lapseni välillä, näytetäänkö iMessage-historia joka kerta, kun vaihdan tunnuksia iPadissani?

Kaksi vastused:
Kevin Chen
2013-01-07 13:42:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siirry iPadissa kohtaan Asetukset > Viestit > Lähetä ja vastaanota > Lisää uusi sähköpostiosoite ja kirjoita hänen sähköpostiosoitteensa. Tämä luo vahvistusviestin tyttäresi osoitteeseen, jos hänen sähköpostiosoitettaan ei ole käytetty aiemmin tämän Apple ID: n kanssa. Hänen on napsautettava kyseisessä sähköpostissa olevaa linkkiä, jotta näet hänen viestinsä.

Voitteko laajentaa tätä edelleen - minulla ei ole asetuksia-> iMessage vain Asetukset-Viesti ja ei mitään tekstiä "ja lisää hänen sähköpostiosoitteensa iMessagen vastaanottamiseksi"
@Mark Anteeksi sekaannuksesta. Päivitin vastauksen vastaamaan asetuksen oikeaa sijaintia.
Mia
2013-11-12 00:42:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siirry asetuksiin-viesteihin, lähetä ja vastaanota, ja aseta se numerollesi ja hänen #: lle. saat hänen ja sinun viestisi. hänen iPhonessa, tee sama, mutta aseta se vain hänelle #. toivottavasti autan!

Vahvistitko, toimiiko tämä vai onko se vain oletus?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...