Kysymys:
Voinko vastaanottaa viestejä iPhonelleni iMessagena, jos se on sammutettu tai akku tyhjä?
rayne
2012-03-31 07:04:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos iPhoneni virta katkaistaan ​​tai akku loppuu, vastaanotanko viestejä iMessagena tai tekstiviestinä?

Kaksi vastused:
Chris W. Rea
2012-03-31 07:11:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tästä voi olla hyötyä: PC Pro -blogista: Kuinka iMessage toimii:

Jos lähetät viestin muulle iMessage-käyttäjälle, jonka tiedot on kytketty pois päältä , puhelin yrittää ensin lähettää sen datakanavan kautta, mutta jos se ei pääse läpi noin viiden minuutin kuluttua, viesti muuttuu vihreäksi ja lähetetään sen sijaan perinteisen tekstiviestikanavan kautta. [korostaa minun]

Katso lisätietoja artikkelista.

Tämä seuraava voi olla hyödyllinen myös, jos sinulla on toinen iOS-laite, jonka haluat haluat vastaanottaa sen sijaan, kun puhelimesi on pois päältä: gigaom - iOS 5: iMessage:

Varmistaaksesi, että viestisi vastaanotetaan kaikilla liitetyillä laitteillasi, sinun on pyydä heitä lähettämään Apple ID -sähköpostiosoitteeseesi. Rajoitetussa testauksessa, jos joku lähetti minulle testiviestin vain puhelinnumerooni, sain tekstin vain iPhonelleni. Kuitenkin, jos he lähettivät viestin me.com-osoitteeseeni (joka on Apple ID -osoitteeni), sain sen kaikkiin laitteisiin. Tämä johtuu siitä, että Apple ei voi yhdistää puhelinnumeroasi (operaattorin määräämää) muihin laitteisiin kuin iPhoneen.

lap.felix
2012-03-31 07:06:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, saat ne. He odottavat Applen palvelimilla. Luulen, että lähettäjän puhelimessa ei kuitenkaan sanota "toimitettu" ...Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...