Kysymys:
Luo uusi tila pikanäppäimellä
Jonathan De Wet
2016-04-12 10:47:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että voit tehdä sen Mission Control -sovelluksessa napsauttamalla, ja näppäimistössä ei ole pikakuvaketta.

Onko mitään tapoja tehdä tämä käyttämällä kolmannen osapuolen ohjelmaa taiOmenaskuva?

enter image description here

enter image description here

Erittäin hyödyllinen kysymys työnkululle.Haluaisin myös tietää työpöydän taustasta!
Hienoa, että pidit kysymyksestä :) Tässä on linkki taustakuvaan http://www.somethingpeach.com/wp-content/uploads/2014/06/wallpaper_2880x1800_001.jpg
Kolme vastused:
Andrusoid
2017-04-21 02:02:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OK, Automator-nauhoituksen avulla sain sen toimimaan uudessa AppleScript-versiossa toisessa vastauksessa.

Korvaa "ryhmän 1" sanalla "ryhmän 1 ryhmän 1 ryhmän 2 ryhmällä":

 käynnissä {input, parametrit}

  do shell-komentosarja "open -a 'Mission Control'"
  viive 0,5
  käske sovellusta "Järjestelmätapahtumat" napsauttamaan (jokainen painike, jonka attribuutin "AXDescription" arvo on "lisää työpöytä") prosessin "Dock" ryhmän 1 ryhmän 2 ryhmästä 2.
  viive 0,5
  kerro sovellukselle "Järjestelmätapahtumat" avainkoodille 53

  palaa syötteeseen
loppuajo
 
Tarkistettu vastaus ei toiminut minulle, mutta tämä toimi =)
user3439894
2016-04-12 17:48:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitys: Tämä menetelmä toimii OS X 10.11: ssä ja aikaisemmin vähintään OS X 10.8: ssa (ei testannut sitä millään vanhemmalla kuin OS X 10.8), mutta ei enää toimi koodattuna macOS 10.12: ssa Mission Controlin merkittävien muutosten vuoksi jonka on tehnyt Apple.


Jos haluat lisätä työpöydän ohjelmallisesti Mission Control -sovellukseen, alla olevaa koodia voidaan käyttää AppleScript- tai BASH-skripteinä yhdessä Run-ohjelmaa käyttävän Automator-palvelun kanssa. AppleScript tai Run Shell Script ja vastaavasti avainjärjestys, joka on määritetty palvelulle Järjestelmäasetuksissa pikanäppäimissä.


AppleScript-koodi:

 do shell-komento "open -a 'Mission Control" "viivästää 0,5-kertaisen sovelluksen" System Events "napsauttamista (jokaista painiketta, jonka attribuutin" AXDescription "arvo on" add desktop ") prosessin" Dock "-viiveen ryhmästä 1 0,5-kertainen "Järjestelmätapahtumat" -sovellus avainkoodiin 53 

BASH-komentosarjakoodi:

 #! / Bin / bashopen -a 'Mission Control'osascript -e' viive 0,5 '\ -e 'kerro sovellukselle "Järjestelmätapahtumat" napsauttamaan (jokainen painike, jonka attribuutin "AXDescription" arvo on "lisää työpöytä") prosessin "Dock" ryhmästä 1' \ -e 'viive 0.5' \ -e 'kerro sovellukselle " Järjestelmätapahtumat "avainkoodiin 53 ' 

 • Avaa Automator ja valitse Palvelu .

 • Aseta: Palvelu ei vastaanota syötettä missään sovelluksessa

 • Lisää joko Suorita AppleScript tai Suorita Shell-komentosarja Action.

 • Lisää sopiva koodi kohteelle Toiminto .

 • Tallenna palvelu nimellä, esimerkiksi: Lisää uusi työpöytä

 • Määritä pikanäppäin Palveluun kohdassa SystemPreferences

 • .

Huomaa: Sinun on määritettävä avainsarja, jota ei käytetä muualla järjestelmässä tai Finderissa , jos valitsetyli minkä tahansa sovelluksen palvelussa.

Testasin sen: ⌃⌥⌘D (Control-Option-Command-D)

Kiitos, tämä toimi hyvin.Luuletko voivasi tehdä toisen komentosarjan välilyöntien poistamiseen?
@Jonathan, Työpöydän lisääminen on eräänlainen ohjelmallisesti aloitettu ja mahdollinen kludge, koska on olemassa AXButton, jonka AXDescription on "add desktop", jota voidaan napsauttaa AXButton (s) -kohdassa Mission Control with AXTitle, esim.Vaikka "työpöytä 2" on lähellä elementti (ympyrä, jossa on x, painikkeen vasemmassa yläkulmassa), se ei ole osoitettavissa samalla tavalla kuin ei "poista työpöytä" -painiketta.Joten en todellakaan tiedä helppoa tapaa poistaa yksi ohjelmallisesti, anteeksi.
Tuossa on järkeä.Kiitos, että käytit aikaa selittää se minulle
Olen kokeillut tätä macOS: ssa (10.12.1), eikä minulla ole ollut onnea.Se avaa Mission Control -toiminnon .5 sekunniksi, mutta Uusi työpöytä -painiketta ei paineta.
@portOdin, Jos tarkastelet OP-tunnisteita, se näyttää el-capitanin ja siinä tämä testattiin ja se toimii siellä.Jokainen käyttöjärjestelmän julkaisu tuo mukanaan omat ongelmansa sekä rikkoo _code_, joka toimi edellisissä käyttöjärjestelmäversioissa.Kun saan hetken, yritän sitä macOS Sierrassa ja katson, voinko saada sen toimimaan siellä.
@user3439894 Kyllä, kommentoin vain, jos jollakin on vastaus MacOS: lle.En ollut harkinnut erillisen kysymyksen luomista;pitäisikö minun?Kiitos kuitenkin, arvostan apua.
Andrusoid
2017-04-22 01:10:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jep, se toimii, tavallaan. Ongelmana on, että user3439894: n ratkaisu heittää virheen, jos aktiivista sovellusta (Finder, textedit jne.) Ei ole lisätty Security & Privacy Accessibility -ruutuun.

Tämän kiertämiseksi tarvitsemme kaksi työnkulkua, user3439894: n palvelun, jossa on päivitetty ryhmäluettelo Automator-sovelluksena, ja toisen Automator-palvelun sen käynnistämiseksi.

Automator-sovellus (Tallennettu kohteeseen / Applications nimellä "Uusi työpöytä".)

suorituksessa {input, parameters}

tee komentosarjan komento "open -a 'Mission Control'"

viive 0,5

kehota sovellusta "Järjestelmätapahtumat" napsauttamaan (jokaista painiketta, jonka attribuutin "AXDescription" arvo on "lisää työpöytä") prosessin "Dock" ryhmän 1 ryhmän 2 ryhmän 2

viive 0,5

kerro sovelluksen "Järjestelmätapahtumat" avainkoodille 53

palauta syöte

loppu ajo

Sitten meidän on luotava vain toinen työnkulku palveluna Käynnistä sovellus -toiminnon avulla ja tallennettava se nimellä Uusi_työpöytä

Viimeinen vaihe on lisätä Uusi työpöytä.App Järjestelmäasetuksiin> Suojaus &in tietosuoja> Esteettömyys

Lisää sitten pikanäppäin kohtaan Järjestelmäasetukset> Näppäimistö> Pikakuvakkeet> Palvelut> Yleistä New_Desktop.workflow.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...