Kysymys:
Videon änkytys Google Chromessa laitteistokiihdytyksellä
Gabriele Cirulli
2017-08-30 19:00:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Google Chrome toimitetaan oletusarvoisesti, kun laitteistokiihdytys on käytössä. Tätä asetusta voidaan muuttaa lisäasetuksista.

Minulla on hyvin turhauttava ongelma, jossa suurin osa Google Chromen videosisällöstä kokee visuaalisia änkytyksiä, jotka kestävät jopa 6 sekuntia. Hiiren liikuttaminen näyttää vapauttavan videon, mutta muuten se pysähtyy vasta muutaman sekunnin kuluttua, vaan jäädyttää uudelleen pian sen jälkeen.

Laitteistokiihdytyksen poistaminen käytöstä poistaa änkytyksen. Sivuvaikutuksena kaikesta verkkosisällöstä tulee hitaampaa ja enemmän prosessoria kuluttavaa, etenkin sivuja, jotka käyttävät CSS-visuaalisia tehosteita. Sellaisena ei ole kannattavaa jatkaa ohjelmiston käyttöä ilman laitteistokiihdytystä.

Minulla on tämä ongelma vain käytettäessä Google Chromea ja vain silloin, kun käytän sitä vuonna 2017 15 "MBP: llä. Tietokone on päivitetty korkeimman tason laitteistoon, joten en usko, että kyse on alitehoisesta laitteistosta.

Oma vuoden 2012 ei-verkkokalvon 15 "MBP-tiedosto ei myöskään näytä tätä ongelmaa. Yksi tärkeimmistä eroista on, että minulla on kaksi käyttäjää kirjautuneena MacBookiin samanaikaisesti, toinen on henkilökohtainen ja toinen työtili. vaihtavat usein näiden välillä. Tällä kysymyksellä on samanlainen tausta, mutta sillä ei ole ratkaisua.

Ongelma ei myöskään näytä olevan vakaa. Joskus videoita toistetaan ilman änkytystä. Tämä saattaa liittyä automaattiseen graafiseen vaihtoon. Tällä hetkellä näytönohjaimeni on asetettu korkean suorituskyvyn tilaan, enkä näe änkyttämistä. En koskaan huomannut mitään änkyttelyä, kun yritin toistaa samaa sisältöä Safarilla sen jälkeen, kun koin änkytyksen Chromessa.

Onko änkytykseen ratkaisu?

Laitteiston / ohjelmiston tiedot:

 • Google Chrome: Versio 61.0.3163.100 (virallinen koontiversio) (64-bittinen)
 • Käyttöjärjestelmä: macOS Sierra: 10.12.6 (16G29)
 • Malli: MacBook Pro (15-tuumainen, 2017)
 • Suoritin: 3,1 GHz: n Intel Core i7
 • Muisti: 16 Gt 2133 MHz LPDDR3
 • Grafiikka: Radeon Pro 560 4096 MB, Intel HD Graphics 630 1536 MB
 • Ulkoinen näyttö: LG 34UC98, kytketty Thunderbolt 3: n kautta Thunderbolt 2 -sovittimeen ja Thunderbolt 2 -kaapeliin.Huomaa, että ongelma näkyy sekä sisäisessä että ulkoisessa näytössä.
Kysymykseni tarkoituksen selvittämiseksi pidän laitteistokiihdytyksen poistamista käytöstä kiertotapana eikä ratkaisuna.Etsin tapaa puuttua ongelman ytimeen.Voit vapaasti pyytää tietoja, joita pidät tärkeinä.
Tämä näyttää olevan Google Chrome -virhe.Haluaisin mieluummin lähettää virheraportin (Chrome> Tietoja Google Chromesta> Ilmoita ongelmasta) kuin odottaa vastausta täällä.
Mitä tapahtuu, kun ulkoisia näyttöjä * ei ole kytketty * (ts. Vain virtajohto)?Kuinka kernel_task käyttäytyy, kun se haisaa, näetkö vaihtelut https://software.intel.com/file/553992/download Power Gadgetissa?
Voitteko määritellä käyttämäsi Google Chromen version?
@oa- Kyllä, hyvä asia.Lisätty.
laitteistosi on paljon vahvempi kuin meine, eikä sen pitäisi olla ongelma.Koska puhut Youtube-videoista, minulla on 2 kysymystä."Pätkiminen" voi olla "puskurointiaika".Jos näin on, jokin ei ole oikein internetyhteytesi kanssa.Kerro meille siitä.
yrititkö poistaa Youtube HTML5 -soittimen käytöstä ja saada sen käyttämään Flash-soitinta?
Neljä vastused:
Jaber Alrayhi
2018-09-10 04:02:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli sama ongelma ja ratkaisu on Siirry Järjestelmäasetukset> Näppäimistö ja poista valinta Poista näppäimistön taustavalo käytöstä.Tämä saa Chromen toimimaan sujuvasti.

miksi näppäimistön taustavalon sammuttaminen saisi kromin toimimaan sujuvasti ... mikä helvetti: o
Tämä kuulostaa hullulta, mutta se toimi.Minulle se alkoi, kun otin automaattisen himmennyksen käyttöön ja pysähdyin, kun poistin sen käytöstä.Näen jopa pilkkoa virrassa, kun näppäimistö alkaa himmetä.Se tapahtuu myös gifien kanssa.Olen varma, että on monia syitä, miksi YouTube voi olla epäselvä, mutta tämä korjasi sen minulle.
user243793
2017-09-24 10:50:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Video viivästyy ja änkyttää GC: ssä, jos sinulla on monia GC-laajennuksia, käytä laitteistokiihdytys -vaihtoehtoa (nykyään tässä vaihtoehdossa on vielä paljon virheitä), vanhentuneita näytönohjainohjaimia jne.

Korjaa viivästynyt / änkyttävä video kokeilemalla tätä:

 • Poista Käytä laitteistokiihdytystä käytöstä
 • Selaa incognito-tilassa
 • Poista välimuistitiedostot ja evästeet Tyhjennä selaustiedot ... -kohdassa
 • Poista käyttämättömät laajennukset käytöstä chrome: // plugins -osiossa
 • Poista kaikki chrome: // -laajennukset käytöstä
 • Päivitä näytönohjaimen ohjaimet (käytä uusinta päivitystä macOS: ssa)
 • Käytä Chromen oletusteemaa
 • Nollaa selaimen asetukset

Kokeile myös Chrome Canary -tarkastusta, onko ongelma edelleen olemassa.Ja katso myös tätä sivua.

Tällä hetkellä on Chrome HW -kiihtyvyyteen liittyviä vikoja, jotka sijaitsevat * Applen AMD-ohjaimissa ja oletettavasti korjattu High Sierrassa, mikä tarkoittaa, että heidän on pysyttävä Sierrassa ikuisesti.Jos tarvitset * päivityksen * käyttöjärjestelmään.
Valitettavasti tätä ongelmaa ei ole ratkaistu High Sierrassa minulle.Käytän AMD-korttia.Mitä voin tehdä tämän parantamiseksi?
Chris Lai
2017-12-23 15:57:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä käyttää näytön oletusarvoista tarkkuutta.

Minulla oli sama ongelma HW-kiihdytyksessä, uusimpien Chrome- ja Mac OS -päivitysten kanssa.Näytön tarkkuuden palauttaminen oletukseksi korjasi ongelman.Tämä tarkoittaa kuitenkin, että se on Applen virhe.

Heugh The Eagle Has Landed Jas
2018-05-25 03:41:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siirry chrome: // flags / # enable-npapi

-sivulle

Kun olet saapunut, etsi laitteistokiihdytys.Kytke tämä pois päältä ja sammuta kaikki videon kiihdytykseen liittyvät videot.

Kun olet valmis, käynnistä Chrome uudelleen ja varjo on kadonnut, eikä video saa enää änkyttää.

ÄLÄ tee tätä, ellei sinulla ole muuta vaihtoehtoa.NPAPI on oletusarvoisesti poistettu käytöstä syystä: Se on massiivinen tietoturvaongelma (toimii käyttäjän oikeuksilla eikä ole täysin hiekkalaatikko), ja sen tuki Chromessa poistuu kokonaan.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...