Kysymys:
Säilytä ikkunoiden kohdistus uudelleenkäynnistyksen ja ulkoisen näytön irrottamiseen
Tom
2014-10-18 03:19:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän tilaa paljon ja ikkunani on järjestetty tietyssä järjestyksessä. Jos käynnistän uudelleen, kaikki sovellukset käynnistetään samassa tilassa, jossa on paljon tyhjiä tiloja.

Jos irrotan ulkoisen näytön virtalähteestä, sen sijaan, että lisätään kyseiset tilat muihin, niiden ikkunoiden koko muutetaan ja kaatetaan MacBook-näyttö. He saattavat palata hauskoihin kooihin, kun näyttö kytketään takaisin.

Haluaisin pitää ikkunat tietyissä tiloissa riippumatta siitä, mitä muuta tapahtuu.

Kaksi vastused:
aberson
2015-06-08 19:52:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joitakin kokeiluja tehdessäni olen pystynyt pitämään kaikki ikkunat asianmukaisissa tiloissa irrota / kytke uudelleen lisäämällä 1 ylimääräinen tyhjä tila kannettavan tietokoneen näytölle.

Kun olen kytketty ulkoiseen näyttöön, I sinulla on # 1 näytöllä ja # 2 & 3 kannettavalla tietokoneella (soita näille 1a, 2a, 3a). # 2a pidetään tyhjänä.

Kun irrotat pistorasiasta, Spaces sulautuu ja järjestyy uudelleen:

1a + 2a -> 1b (Siksi jätin 2a tyhjäksi)

3a -> 2b

Lopputulos, kun irrotettu pistorasiasta on, erotetut alkuperäiset jutut ovat edelleen erillään, minulla ei vain ole ylimääräistä tyhjää näyttöä.

On todennäköisesti jokin tapa ekstrapoloida tämä yhdistämiskäyttäytyminen yli 3 näytöllä.

Mukava ratkaisu, joka ei vaadi uutta sovellusta
Yksi asia on huomata, että voit pitää ensimmäisen välilyönnisi helpommin tyhjänä kirjautumiskohteiden ja "Määritä" -vaihtoehdon avulla: https://superuser.com/a/1221401/454133
Minun ongelmani on, että minulla on 2 näyttöä ja kannettava tietokone, joten 2 tilaa, jotka sulautuvat kannettavaan tietokoneeseen.Toivon, että se vain jätä välilyönnit välilyönteiksi ja antaisi minulle 3 kannettavalla tietokoneellani sen sijaan, että yhdistää ne ollenkaan.
On vuosi 2019. Tämä ongelma on melkein vuosikymmenen vanha.Kuinka Mac ei ole ratkaissut tätä tähän mennessä?
Joten lisäämällä ylimääräinen tyhjä tila kullekin näytölle näyttää tekevän tämän ratkaisun toimivan moninäyttöisen kytkemisen / irrottamisen yhteydessä.Mutta se ei auta avattaessa uutta ikkunaa.Esimerkiksi Sublime Text avautuu edelleen väärään tilaan, kun avaan uuden ikkunan> :(
Matt Parcher
2014-10-20 21:50:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voi olla muita vaihtoehtoja, mutta olen nauttinut langattoman koiran Stay-sovelluksen käytöstä: https://cordlessdog.com/stay/.

Se vie muutaman askeleen ikkunajärjestelmän tallentamiseksi ja muokkaamiseksi, mutta kun olet määrittänyt sen, Stay hoitaa näyttöjen kytkemisen / irrottamisen melko saumattomasti.

Asentaaksesi sen "tallenna" ikkunat ikkunoille nykyinen sovellus tai kaikki sovellukset. Nämä "tallennetut ikkunat" tallennetaan nykyistä näyttökokoonpanoa varten.

En käytä Spacesia säännöllisesti, mutta Stay-asiakirjojen mukaan, jos lataat sovelluksen suoraan kehittäjältä Mac App Storen sijaan, sovellus tukee Spacesia: https : //cordlessdog.com/stay/documentation/faq/#spaces

Yksi vinkki: jos haluat, että tietyn sovelluksen kaikki ikkunat ovat aina saman kokoiset ja nykyisen ikkunan sijainnit sinulla on auki, käytä "Yhdistä kaikki ikkunat" -kuviota sen jälkeen, kun olet tallentanut ikkunan (etsi "Ikkunan otsikkokuvion vastaavuus" Docs-verkkosivustolta).

Tarkistit vain tilojen usein kysytyt kysymykset ja linkki näyttää kadonneen.Etsin sitten heidän verkkosivustoistaan, googeistaan, twitteristään jne. ... En löytänyt yhtään mainintaa siitä, että he tukisivat välilyöntejä.Latasin sovelluksen, eikä mitään välilyöntejä tueta.:(
@alexandernst Olen juuri lähettänyt muokkauksen päivittääksesi linkin osoitteeseen https://cordlessdog.com/stay/documentation/faq/#spaces
@TaylorEdmiston, mutta merkitseekö se sitä, että he vihdoin tukevat välilyöntejä?Koska viime kerralla yritin, he eivät.
@alexandernst Testissäni se ei tehnyt sitä, mitä odotin.Yritin käyttää Numbersia, käynnissä * Store All Windows for Numbers * 3 arkin kanssa (1 välilyönnillä A; ja 2, 3 välilyönnillä B), sitten käynnistin sovelluksen uudelleen.Se palautti ikkunoiden sijainnin ja koon, mutta jätti ne kaikki yhteen tilaan, jossa käynnistin sovelluksen uudelleen. Huoleni on enemmän siitä, että pidän ikkunoita paikoissaan * Spaceissaan * uudelleenkäynnistyksen aikana, jota Stay ei tunnu ratkaisevan.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...