Kysymys:
Apple / iOS: tallentaa videoita iPod touchin kautta; pienennetäänkö videon kokoa?
user494901
2011-05-09 00:42:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on uusin gen iPod touch: jossa on HD-kamera ja mikrofoni. Haluan tallentaa luokan luentoja ja vastaavia, mutta tiedostot ovat massiivisia, ja se tuottaa: yli 4 keikkaa tunnin ajan sisäänrakennetun sovelluksen avulla. Onko olemassa asetointia tai muuta sovellusta, joka sallii erittäin laadukkaan äänen ja videon ilman niin suuren tiedoston kustannuksia?

Tällä hetkellä tallennan, synkronoin, koodaan ja katselen. 1 TB: n kiintolevyni täyttyy nopeasti.

Onko sinulla ehdotuksia?

Kolme vastused:
Austin
2011-05-09 01:56:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Erittäin korkealaatuinen ääni ja video" vievät paljon tilaa, joten sinun on tehtävä kompromisseja laadusta, jos haluat säästää tiedostokokoa.

Suosittelen käyttämään Käsijarru koodaamaan videosi uudelleen pienemmällä bittinopeudella tai pienemmällä koolla.

Tätä käytän tällä hetkellä koodaamiseen. Tarvitsen tavan kaapata huonommalla laadulla.
@user6331 sitten kysymyksellesi ei ole paljon järkeä. Sinun on kompromissi laadusta **, jos haluat säästää tilaa ja käsijarru voi tehdä sen.
cregox
2011-05-10 00:19:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että haluat tallentaa suoraan iPodiin halvemmalla laadulla saadaksesi pienempiä tiedostokokoja, mutta näin ei todennäköisesti tapahdu. Jos koodaat ison tiedoston pieneksi tiedostoksi jo jollakin tavalla esimerkiksi HandBrake avulla, saatat huomata, että koodaus kestää kauan jopa työpöydällä. Joten en ole varma, onko iDevicesillä prosessoritehoa tehdä se lennossa, mutta ehkä heillä onkin.

Tästä huolimatta sanoisin, että paras panoksesi säästää tiedostokokoa ja levytila ​​käyttää videopalvelua ja lataa videosi vain pilveen. Voit mennä Qik: n tai ehkä jopa Youtube -sivuston kanssa, ne koodaavat sinulle hyvin pienen tiedoston ja voit jopa ladata ne myöhemmin - mikä säästää työtä koodaamaan ja sinun ei tarvitse edes täyttää levyjäsi, jos et halua - mutta jos teet, tiedostot ovat jo niin pieniä kuin mahdollista.

odota, voit ladata youtube-videoita? Miten? Onko tämä toiminto käytettävissä vain videon lataaneelle henkilölle?
@CharlieParker joo, todellakin. Harmi, ettei Qik ole enää olemassa.
onko kyllä ​​"voit ladata ne" vai "kyllä ​​vain videon lataaja voi ladata sen takaisin"?
En usko, että youtube olisi koskaan eronnut tästä. Voit ladata omia juttujasi. Et voi ladata muilta. Paitsi ... Voit tehdä myös myöhemmin. Monet palvelut tai työkalut mahdollistavat sen. Tässä on kaksi kirjanmerkkinä käyttämääni: http://www.clipconverter.cc/ ja http://deturl.com/
Ruben
2013-06-06 03:02:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa sovellus, jota kutsutaan (Videokamera +), ja sen avulla voit tallentaa videoita pienemmillä tarkkuuksilla ja tallentaa siten pienemmällä tiedostokoolla. Tarkistin viimeksi, että se oli 99 senttiä.

Videokamera + https://itunes.apple.com/us/app/video-camera/id441433868

Se on hyvin samanlainen kuin sisäänrakennettu iPhone-kameran sovellus, mutta se mainostaa vaihtoehto pienentää 1080p: tä pienempien tarkkuuksien alueelle.

Kun saat sovelluksen, voitko laittaa ne MacBook Pro -ohjelmaan?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...