Kysymys:
Dynaamisten valikkokohteiden pikanäppäimet (Keynote)
Bill Nace
2011-10-18 00:15:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löydän itseni usein luomasta Keynote-esityksiä, joissa on paljon ylimääräisiä dioja. Sitten käyn läpi ja ohitan joukon tietylle luokalle.

Tämän dian valinnan helpottamiseksi lisäsin pikanäppäimen valikkokomennoille "Ohita dia" ja "Älä ohita dia". Valitettavasti he eivät toimi johdonmukaisesti. Itse asiassa näyttää siltä, ​​että vain yksi toimii kerrallaan, mikä mielestäni on funktio siitä, että valikkokohta muuttuu sen mukaan, onko valittu dia asetettu ohitettavaksi vai ei.

Jos dia on valittu, joka on piilotettu, "Dia" -valikossa näkyy "Älä piilota dia". Jos katson valikkoa napsauttamalla "Slide", niin "Älä piilota dia" -näppäimistö toimii. Mutta jos valitsen dian, jota ei ole piilotettu, "Piilota dia" -näppäimistö ei toimi. Saan sen toimimaan avaamalla "Slide" -valikon (jossa voin varmistaa, että siinä näkyy "Piilota dia" ja pikanäppäin). Mutta sen jälkeen "Älä piilota dia" -pikakuvake lakkaa toimimasta.

Kysymykseni sitten: Kuinka pääsen käyttämään pikanäppäintä valikkokohteelle, joka ei ole valikossa tiettynä ajankohtana?

Löysitkö ratkaisun? Tarkastelen samanlaista kysymystä siitä, kuinka luoda Keynote-esitys, joka on osa suurempaa mahdollista keynote-esityksen joukkoa.
@JimMcKeeth, ei ole vielä ratkaisua. Silti vikoja minua joka päivä.
Olisiko makro hyväksyttävä ratkaisu?
@TimothyMueller-Harder, Kyllä. Kaikki, mikä estää minua "napsauttamasta hiiren kakkospainikkeella Ohita dia, napsauta hiiren kakkospainikkeella Näytä dia", on hyväksyttävää.
Onko sinulla näppäimistö Maestro?
üks vastaus:
Daniel
2012-03-22 00:29:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ei ratkaise yleistä tapausongelmaa siitä, miten pikanäppäin voidaan määrittää mille tahansa dynaamiselle valikkokohteelle, mutta se ei tehdä ratkaisevan näppäimistön ongelman. pikanäppäin piilottaa tai näyttää diat Keynotessa.

Voimme kiertää pikavalintaongelman, koska Keynote on AppleScriptable.

Luo uusi palvelu kansioon Automator .

Palvelu vie ei syötettä Keynote.app-sovellukseen .

Palvelulla on yksi toiminto : Tee AppleScript . Skripti (kaikessa yksirivisessä kauneudessaan) on:

  käske Keynote -sovelluksen kertomaan etuosan diaesityksen nykyiselle dialle asetettavan ohitettavaksi ei ohitettu  

Tallenna palvelu nimellä "ToggleSkipped".

Käytä Järjestelmäasetukset strong Näppäimistö -ruudun Pikanäppäimet -välilehteä. > sitoa palvelu käyttämättömään näppäimen painallukseen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...