Kysymys:
Squeaky Retina MacBook Pro painettaessa oikeaan alakulmaan
Render
2012-07-26 18:13:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain juuri uuden verkkokalvon MBP: n, jonka tilasin verkosta. Huomasin pienen kirisevän / räikeän äänen aina, kun painan oikeassa alakulmassa ja oikean kaiuttimen vieressä. Ääni tuottaa myös, kun painan ohjauslevyä hyvin harvoissa tilanteissa.

Olen varma, että tämä ei ole normaalia, onko jokin tapa korjata tämä? Yritin löytää T5-ruuvimeisselin, mutta rMBP: ssä käytetyillä ruuveilla on 5 reunaa eikä 6. Joten en voi itse kiristää sitä tarkistamaan, korjaako se sen.

Olen tällä hetkellä kansainvälisessä maassa, joka ei ole tiettyä Apple Storea, vain tukkumyyjä, joka kehottaa minua menemään palvelukeskukseen ja tarkistamaan siellä olevan ongelman. En halua uuden kannettavan tietokoneen naarmuuntumista tai väärinkäyttöä, joten haluan tehdä sen itse. En kuitenkaan ole varma, mitä voin tehdä sen korjaamiseksi itse. Onko sinulla ehdotuksia?

Kolme vastused:
gentmatt
2012-07-26 18:19:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän mielestä tämä on normaalia. Olen kokenut saman myös unibody non-retina MBP: ssä.

Tutkin huolellisesti kulumismerkkien takakantta. Sitten tarkastelin tarkasti logiikkalevyä koskematta siihen.

  • Koko logiikkalevystä löydät pieniä elastisia tikkuja . Niitä voidaan työntää hieman. Nämä sauvat pitävät alumiinipohjaa logiikkalevystä.
  • En ottanut riskiä, ​​joten levitin eristysteippiä jokaiseen alumiinipohjan paikkaan, johon tikut voivat koskettaa. En myöskään halunnut avata kantta useita kertoja :)
  • Aseta teippi uudelleen , koska se kuluu helposti.

Nyt MBP ei enää soi mitään edellisistä mekaanikoista.

enter image description here

enter image description here

Tältä näytti takakansi, kun olin valmis.

enter image description here

Vau kiitos niin kattavasta vastauksesta! Minulla on kuitenkin kysymys, jos jos squeakit tulevat oikealta puolelta, riittääkö teipata vain oikean alakulman? Ja minkä tyyppistä ruuvimeisseliä käytit? Ja mitätöikö tämä takuun?
@Fendi Yksinkertaisesti nauhan kiinnittämisen pitäisi riittää (se oli minulle). Käytin [Philips # 00] -laitetta (http://www.ifixit.com/Tools/Phillips-00-Screwdriver/IF145-006?utm_source=ifixit_guide&utm_medium=guide_intro&utm_content=required_items&utm_term=macbook_pro_dob_driver_12%play_20%12_retina_20%22_retina . Verkkokalvon MBP käyttää [pentalobe-ruuveja] (http://www.ifixit.com/Tools/MacBook-Pro-and-Air-5-Point-Pentalobe-Screwdriver/IF145-090?utm_source=ifixit_guide&utm_medium=guide_intro&utm_content=required_termems % 22_retina_display_mid_2012).
@Fendi Sinun kannattaa tarkistaa [verkkokalvon MBP: n hajoaminen] (http://www.ifixit.com/Teardown/MacBook-Pro-15-Inch-Retina-Display-Mid-2012-Teardown/9462/1) kirjoittanut iFixit .
Voisin kokeilla tätä, kun saan oikean ruuvimeisselin, voi olla vaikea löytää. Tai ehkä vain mene palvelukeskukseen ja katso, voivatko he tehdä sen minulle ... ei ole varma
@Fendi On todella helppoa tehdä itse. Sinun ei tarvitse maksaa palvelua tehdäksesi sen puolestasi. Tarvitset vain ruuvimeisselin, teipin ja ~ 15 min. :)
Odotan edelleen ruuvimeisselin saapumista, jouduin tilaamaan sen, koska en löytänyt sopivaa myymälöistäni! Menin kuitenkin huoltokeskukseen, ja kaveri kiristi ruuveja hieman .. se ei kuitenkaan korjannut ongelmaa .. olettaen, että ainoa tapa korjata se on tehdä menetelmä, jonka selitit edellä?
@Fendi Se on Apple. Koska tavallisella käyttäjällä on suuri mahdollisuus rikkoa tavaraa, hän yrittää piilottaa sen tai vaikeuttaa sen saatavuutta. Esimerkkejä: 1) Apple alkoi piilottaa `~ / Library` -hakemistoa lionissa. 2) Apple alkoi käyttää harvoin käytettyjä pentalobe-ruuveja iPhonessa vaikeuttaakseen muiden kuin omenaporttien korjaamista iPhonessa. Apple haluaa hallita käyttökokemusta päästä päähän ja uskoo voivansa tarjota parempaa asiakastukea kuin kolmansien osapuolten jälleenmyyjät.
@Fendi Uskon, että ellei ainutkotelon MBP: n sisustus muutu, menetelmäni on tällä hetkellä ainoa tapa korjata tämä. Kulumismerkit ovat * fyysinen todiste * siitä, mitä täällä tapahtuu.
Kyllä valitettavasti .. Minun täytyy odottaa ruuvimeisseliä ja kokeilla menetelmääsi. Vastaan ​​sitten tänne ja merkitsen vastauksesi oikeeksi, jos toivottavasti olen ratkaissut ongelman
Voin vahvistaa, että tämä menetelmä toimii kuin viehätys! KIITOS
Btw, kuinka monta teippiä käytit kussakin kohdassa?
@Fendi Olen käyttänyt 2-3. Ensimmäistä kertaa käytin vain yhtä nauhaa sovellusta kohti. Koska se ei riittänyt, jouduin avaamaan MBP: n uudelleen ja tekemään koko menettely uudelleen.
Steffen
2013-01-29 18:40:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ennen kuin teet kaiken tässä kuvatun työn:

Yritä vain löysätä ruuveja hieman, mikä poisti räpyttävän / räikeän äänen rMBP15: stä edes avaamatta sitä.

Ethan H
2014-09-17 03:14:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korjasin juuri verkkokalvoni macbook pro 15 "-mallini" sirisevän "pohjakannen käyttämällä qtip-näppäintä ja levittämällä hyvin pieni määrä WD40: tä kumpaankin, jos sisäänvedettävä metalli pysähtyy emolevyssä. Menin edestakaisin hieronnan välillä. qtip metallipysähdyksessä ja sitten qtip: n toisella puolella liikuttamalla standoff-jousitoimintoa nopeasti ylös ja alas toimimaan wd40: ssä. Kun olet tehnyt tämän kaikkien standoffien kohdalla, pohjakansi ei enää aiheuta melua.

En voi korostaa tarpeeksi, että käytin TINY määrää WD40: tä ja olin ERITTÄIN varovainen, ettet käytä tarpeeksi, jotta se voisi valua emolevyn muihin osiin. WD40 ei ole sähköä johtava.

Katson myös, että hyväksytty ratkaisu on laittaa sähköteippi kotelon pohjalle. Katson, että tämä on toiminut muille ihmisille, mutta minun tapauksessani oli selvää, että melu tuli voitelemattomista jousista näissä pysähdyksissä. Voit myös nähdä, että siinä mustassa levyssä on aukkoja kiinnitetään metalliseen pohjakoteloon erityisesti silloin, kun nämä erotukset ovat kosketuksessa koteloon. Pysäytykset ovat metallia ja kotelo metallia, joten en pitänyt sopivana laittaa sähköteippiä näiden kahden metallipinnan väliin estämään sähkönjohtavuus, koska kannettava tietokone oli selvästi suunniteltu sallimaan tämä metalli-metalli-kontakti.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...