Kysymys:
Kuinka poistan Xcode-komentorivityökalut?
bmike
2017-12-14 03:32:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Meillä on töissä joukko Mac-tietokoneita, jotka eivät enää vaadi Xcode- tai komentorivityökaluja, joten haluamme poistaa ne, jotta kääntäjät eivät roikkuisi eikä meidän tarvitse päivittää niitä päivitysten saapuessa.

Vanhoina aikoina työkalujen poistamiseksi oli asennuskomentosarja (perl in / Developer), mutta nyt kun Xcode on sovelluskaupan sovellus, työkalut jäävät, jos asennat niitä koskaan.

Voimmeko puhdistaa tämän muun kuin pyyhkimällä käyttöjärjestelmän 10.10 ja uudemmille Mac-tietokoneille?

üks vastaus:
bmike
2017-12-29 04:35:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poista tämä kansio:

  / Library / Developer / CommandLineTools
 

Tämä poistoprosessi on Apple dokumentoinut virallisesti.

Jos olet asentanut nämä työkalut toisella tavalla tai sinulla on kehotuksia päivittää ne, harkitse sellaisten tiedostojen etsimistä kuin / System / Library / Receipts / com.apple.pkg.CLTools.bom, koska se voi olla menneisyyden kuittipoistettavien työkalujen asennus.En ole koskaan nähnyt yhtä näistä tiedostoista, mutta halusin linkittää tähän toiseen vastaukseen, jos se auttaa muita.Huomaa, että nämä tiedostot eivät poista työkaluja, vaan ne saattavat hallita kehotetta, että dev-työkalut tarvitsevat päivityksen.

Kuitenkin aina kun komentorivityökalut päivittyvät, App Store ilmestyy jatkuvasti päivittämään sitä.
Kauan sitten käytin DMG: tä (tarvitaan asentamaan * vanhempi * versio komentorivityökaluista, mutta se on toinen tarina).Nyt en näytä pääsevän siitä eroon.
Aah @adib - Se on järkevää.Tämä kysymys koski uutta / äskettäistä asennusta, jossa siirryt vain App Storeen ja asennat Xcoden - se lataa työkalut puolestasi jättämättä kuittia kokemuksestani.
Mikä siis olisi vastaus * todella * komentorivityökalujen asennuksen poistamiseen?
@adib - Se riippuu siitä, miten ne asennettiin.Yritän dokumentoida, kuinka ne poistetaan yksittäiselle asennuspolulle, ei kaikille mahdollisille.Katso https://apple.stackexchange.com/a/312272/5472
@adlib: Minulla oli sama ongelma, onnistuin vain korjaamaan sen poistamalla pommitiedostot kansiosta / / System / Library / Receipts: https://apple.stackexchange.com/questions/328034/removing-uninstalled-command-line-tools-from-appstore-updates / 328089 # 328089 Ehkä se auttaa sinua myös.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...