Kysymys:
iTunes 11: Podcastin oletusasetukset
André Hauptfleisch
2013-03-03 15:30:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan muuttaa kaikkien podcastien oletusasetuksia.

Tiedän, että voit muokata kutakin niistä erikseen, mutta haluaisin muuttaa kaikkien oletusasetukseksi "Lataa kaikki" ja pitää "Kaikki jaksot".

Kaksi vastused:
Bryan Luby
2013-03-03 22:02:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa podcastia ja valitse Asetukset . Tai jos olet luettelonäkymässä, valitse vasemmassa alakulmassa oleva asetuspainike:

enter image description here

  • Asetukset : avattavasta luettelosta, valitse Podcastin oletusasetukset ja valitse sitten Lataa kaikki ja Kaikki jaksot :

enter image description here

  • Varmista, että kaikki haluamasi podcastit käyttävät uusia oletusasetuksia valitsemalla kukin pudotusvalikosta ja tarkistamalla, että Käytä oletusta Asetukset -valintaruutu on valittu:

enter image description here

enter image description here

Päivitys:

iTunes 11.1.2 lisää uuden valintaikkunan podcast-asetusten muuttamista varten. Muuta podcastin oletusasetuksia valitsemalla Asetukset ja valitsemalla Oletukset ... .

enter image description here

Päivitä:

Siirry iTunesissa 12.4.3.1 kohtaan Podcasts ja napsauta podcast-luettelon alaosassa Defaults . Sitten voit määrittää oletusasetukset kaikille podcasteillesi (muutetut asetukset koskevat myös olemassa olevia, jos niille on edelleen määritetty oletusasetukset).

screenshot screenshot screenshot

Huutamiseen ääneen. En voi uskoa, kuinka pitkälle he hautasivat tämän.
ITunes 11: n uusin versio muutti tämän valintaikkunan kokonaan. Asetuksia: -valitsinta ei ole enää, valintaikkuna sisältää vain valitun podcastin asetukset. * Nyt * miten asetamme oletusasetukset? !! :-P
Franklin
2015-04-03 05:09:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

patriisi ,

Yritä valita EI MITÄÄN podcasteista. Napsauta tyhjää kohtaa iTunesissa ja muuta sitten "Asetukset ...". Tämän pitäisi muuttaa tilaamiesi podcastien oletusasetuksia tulevaisuudessa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...