Kysymys:
Kuinka voin korjata tiedostojen / var / folders / zz tiedostojen oikeudet?
spkane
2016-12-30 21:36:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka voin korjata tiedostojen / var / folders / zz tiedostojen oikeudet?

Kohdassa / var / folders / zz on paljon tiedostoja, jotka näyttävät olevan sovellusvälimuisteja tai jonkinlaisia.

Olen kiinnostunut tästä, koska näyttää siltä, että jos näiden kansioiden oikeudet asetetaan väärin (ja siellä on paljon "apua", joka ehdottaa niiden muuttamista kerralla), se voi helposti rikkoa sovelluksiajotka käyttävät niitä, kuten Applen ohjelmistopäivitys, Applen asennusapuri, Adobe Flash Installer ja monet muut.

Note: Tämä kysyy toisenlaisen (vaikkakin samanlaisen) kysymyksen siitä, joka löytyy kohdasta Voinko poistaa tiedostoja tai kansioita / private / var / folders /?: stä, ja antaa oikean &in ytimekkään vastauksentähän kysymykseen.Kyse ei ole myöskään tilan tyhjentämisestä, vaan näiden tiedostojen käyttöoikeuksien korjaamisesta, jotka virheellisessä WILL-sovelluksessa rikkovat sovelluksia.

Kysymykseen tekemäsi muokkauksen avulla vastaus ei todellakaan enää sovi (koska se ei oikeastaan selitä, kuinka käyttöoikeuksia korjataan).Aiotteko päivittää vastauksen myös?
Pienet vastaukseen tehdyt muokkaukset @patrix-kommenttien perusteella.
üks vastaus:
spkane
2016-12-30 21:36:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nämä sovelluksen välimuistihakemistot voidaan poistaa, ja ne luodaan uudelleen oikeilla oikeuksilla uudelleenkäynnistyksen ja eri ylätason sovellusten käynnistämisen jälkeen.

Verkossa on paljon hämmentäviä puolivastauksia tähän kysymykseen, mutta näiden kansioiden poistaminen on turvallista, ja tämä on hölynpitävä tapa korjata käyttöoikeuksia. On kuitenkin tärkeää, että poistat vain taustalla olevat kansiot etkä itse / var / folders / zz-kansiota. Ainakin yhdestä virheestä on ilmoitettu, että käyttöjärjestelmä ei luo zz-hakemistoa automaattisesti uudelleen (vaikka tämä voidaankin korjata nyt).

On erittäin todennäköistä, että järjestelmä estää joidenkin kansioiden poistamisen. Tämä on yleensä myös hieno.

Kun olet poistanut kansiot, sinun on käynnistettävä se uudelleen välittömästi.

  sudo rm -rf / var / kansiot / zz / zy *
sudo sammutus -r nyt
 

Kun järjestelmän käynnistys ja siihen liittyvä sovellus käynnistyvät, vaaditut hakemistot luodaan automaattisesti uudelleen oikeilla oikeuksilla.


Joitakin asioita, jotka tämä korjaus voi ratkaista, ovat:


Misätietoja:

katso : http://www.magnusviri.com/OS_X_Admin/what-is-var-folders.html

katso : https://osxbytes.wordpress.com/2015/03/19/boot-hang-after-deleting-var-folders/comment-page-1/

Virhe terminaalissa `/ var / kansiot / zz / zyxvpxvq6csfxvn_n0000000000000 / 0: Toiminta ei ole sallittua`
@bibscy sinun on joko tehtävä `csrutil disable` (otettava se käyttöön jälkikäteen) tai yritettävä suorittaa tämä komento palautustilasta: komento + r käynnistyksen aikana, avaa levytyökalu varmistaaksesi, että HD on asennettu, sulje levyapuohjelma, avaa pääte Utilities-ohjelmasta-valikossa ja poista `/ Volumes / [HD] / var / kansiot / zz / zy *`, ja sen pitäisi toimia siellä.
Korjattu ohjelmistopäivityksen ongelmani ... Voin vahvistaa, että minullakin oli monia Operation not sallittuja rivejä (mukaan lukien alihakemisto, johon asennuslokini viittasivat yrittämättä asentaa päivitystä manuaalisesti ...) ... joten olin hyvin skeptinense meni toimimaan uudelleenkäynnistyksen jälkeen, mutta matala ja katso se toimi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...