Kysymys:
Käynnistetäänkö äänipalvelu uudelleen?
Doug Harris
2011-07-02 03:22:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mac Leynardia käyttävä MacBook Pro lopetti äänen antamisen pari tuntia sitten. Olen löytänyt muita raportteja ihmisistä, joiden ääni kuuluu kuulokkeiden kautta, mutta se ei ole ongelma, jonka näen. En saa ääntä, kun joko kuulokkeet on kytketty.

Mietin, onko LaunchAgent tai LaunchDaemon käynnistettävä uudelleen, mikä korjata tämän. Olen jo yrittänyt tappaa coreaudio-daemonin (ja se käynnistyi uudelleen velvollisuudella automaattisesti), mutta se ei korjannut sitä.

Minun on käynnistettävä käyttöjärjestelmäpäivitys, joten luulen, että se todennäköisesti korjaa asiat.

Onko olemassa muuta tapaa?

Ääni palasi uudelleenkäynnistyksen jälkeen.
Olen täällä melko uusi, mutta voin esittää kysymyksen, joka voi auttaa. Oletko äskettäin päivittänyt versioon 10.6.8? Monet käyttäjät ilmoittavat ääniongelmista sekä verkko- ja tulostusongelmista päivityksen jälkeen versioon 10.6.8. Saatat tarvita Applen antamaan korjaustiedoston tai voit kokeilla joitain väliaikaisia ​​ratkaisuja, joita ihmiset ehdottavat näihin 10.6.8-ongelmiin.
Kun näin tapahtui, olin 10.6.7. Käynnistyksen jälkeen olen nyt 10.6.8.
@Doug Ihmettelen, onko päivitystä, joka asennettiin uudelleenkäynnistyksen jälkeen ...
Ei, vain käynnistettiin uudelleen ilman järjestelmän päivityksiä
Tapahtui minulle taas. Uudempi kannettava tietokone toimii 10.8.3. Kansi suljettiin, odotettiin 20 sekuntia ja avattiin sitten uudelleen.
Viisi vastused:
robmathers
2012-09-14 22:40:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tappaa CoreAudio-prosessin avaamalla päätelaitteen ja suorittamalla sudo kill -9 `ps ax | grep 'coreaudio [a-z]' | awk '{print $ 1}' `. Se käynnistyy automaattisesti muutaman sekunnin kuluttua.

Tämä korjaa vanhenevan MBP: n ongelmat, joissa se joskus ei tunnista kuulokkeita tai päättää, että kaiuttimia ei ole kytketty. Ei ole takeita siitä, että se toimii jokaisessa ääniongelmassa, mutta se on kuvan arvoinen.

Lähde: zakgreant macosxhints-foorumeilla.

<3 Tämä toimii myös Mavericksissa !! :)))
`sudo pkill coreaudiod`
Lisäämällä vain myöhempää tarvetta varten uudelleenkäynnistyin uudelleen 10.11.6: ssa pienen päivityksen jälkeen (ei versionumeron lisäystä), ja tapahtumien ja äänien sekä videon ja äänien välillä oli viive.Vaikka yllä oleva rivi antoi minulle virheen väärän PID: n tappamisessa, käytin grep: ää ps-komennossa, sain PID: n coreaudio-prosessille, tapoin sen sudo kill -9: llä ja se toimi täydellisesti.Ääni käynnistettiin uudelleen ja viive oli poissa.
Toimii El Capitanilla.
Työskenteli minulle High Sierralla (10.13.2).
ÄLÄ käytä `kill -9`, ellei prosessi vastaa.
Työskenteli minulle High Sierralla (10.13.6).Ja ihmettelen, miksi tämä ongelma vallitsee silloinkin, kun se on kulunut 7 vuotta, kysymyksen esittämisen jälkeen.
Toiminut ja valitettavasti edelleen välttämätön Mojavelle (10.14.6)
Tämä sai äänen takaisin MBP15 2015: lle, joka käyttää Catalina 10.15: ää. *
user70650
2014-02-18 05:05:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  sudo kextunload /System/Library/Extensions/AppleHDA.kext sudo kextload /System/Library/Extensions/AppleHDA.kext

Nämä kaksi komentoa latautuvat ja lataavat sitten äänen uudelleen ytimen laajennus.

Mukava, työskenteli minulle Mavericksissä.
Kaatui juuri tietokoneeni (OS X El Capitan) ... En suosittele sitä, vaikka luulen, että se toimi uudelleenkäynnistyksen jälkeen :-p
Tämä kaataa macOS Sierra 10.12.1 -käyttöjärjestelmän. En suosittele tämän korjauksen käyttöä.
Toimii vanhalla iMacilla (Snow Leopard), kun se ei tunnista USB-äänikorttiani.Aikaisemmin tämän korjaamiseksi tarvittiin uudelleenkäynnistys, niin siisti!
Tämä todella toimi kanssani OSX Sierrassa (kun taas suosituin vastaus ei ollut)
Ei toimi minulle Catalinalla, epäonnistuu "on X esiintymää" -viestillä.
Voi vahvistaa, että tämä toimi Mac OS 10.14.6: lla (ja että tämä ongelma esiintyy edelleen ~ 8 kuukauden ikäisen MacBook Pron kanssa vuonna 2020). Ensimmäinen komentolähtö "com.apple.driver.AppleHDA - (libkern / kext) -näppäimistön purkaminen epäonnistui" on käytössä tai säilytetty (ei voi purkaa) ", mutta se toimi joka tapauksessa
Rikki Catalinassa: "Com.apple.driver.AppleHDA - (iokit / common) -toimintoa ei tueta."
Joel'-'
2019-08-16 14:00:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

sudo pkill -9 coreaudiod tappaa coreaudio-prosessin välittömästi.
MacOS uudistaa Daemonin automaattisesti uudelleen, mikä korjaa äänilähdön useimmissa tapauksissa.

Tämä vastaus oli jo annettu.Sinua alennetaan, kunnes joko poistat vastauksen tai lisäät muita, tukevia tai uusia tietoja, joita ei ole vielä annettu.
Selasin päävastausluetteloa ja siellä oli vain monimutkaisempia komentoja.Mutta todellakin tämä vastaus on jossain kommenteissa.Vaikuttaa typerältä poistaa se.
Jos tällä sivustolla voit antaa lisätietoja olemassa olevaan vastaukseen ja sinulla on [tarpeeksi maine] (https://apple.stackexchange.com/help/privileges/edit), voit muokata vastausta lisätäksesi ne.Vastauksesi tässä on hyvä esimerkki mahdollisuudesta.Sinun ei tarvitse poistaa vastaustasi, mutta kuten mainitsin, olet vaarassa saada alasäänestyksiä sen takia.
2020, ja upouudella MacBook Prolla on edelleen sama ongelma ...
Tämän pitäisi olla hyväksytty vastaus.Ei tarvita "awk" shenaniganeja.
ejkitchen
2014-04-03 00:08:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen 10.9.2-versiossa ja minulla on sama ongelma. Koska vastauksia on kaksi, halusin dokumentoida löydökseni:

  sudo kextunload /System/Library/Extensions/AppleHDA.kext sudo kextload /System/Library/Extensions/AppleHDA.kext 

Nämä kaksi komentoa latautuvat ja lataavat sitten äänen ytimen laajennuksen. Tämä viesti korjaa ongelmani 100% ajasta, joten kiitos siitä, että alkuperäinen viesti

Tämä ratkaisu ei toiminut minulle:

  sudo kill -9 `ps ax | grep 'coreaudio [az]' | awk '{print $ 1}' ' 

Se sammuttaa sisäiset kaiuttimet ja lähettää äänen 27-tuumaiselle monitorilleni, mutta ei tuo ääntä takaisin sisäisiin kaiuttimiin tai kuulokkeisiin. Ehkä joissakin tapauksissa se toimii, mutta toivottavasti tämä viesti saattaa selittää, milloin käyttää yhtä ratkaisua verrattuna toiseen.

Apple High Definition Audio -näppäimistö? Siisti, en olisi ymmärtänyt tuota lyhennettä ilman tätä asiayhteyttä.
IMHO: n 'kill -9 `ps ax | grep' coreaudio ... 'pitäisi aina toimia ilman uudelleenkäynnistystä.Uudelleenkäynnistetty coreaudio-daemon voi valita ensin löytämänsä äänilaitteen (ei ole aavistustakaan siitä, miten äänilaite valitaan siinä tapauksessa), mutta voit palauttaa halutun äänilaitteen valitsemalla Järjestelmäasetukset ... -> Ääni-asetukset.Lisäksi selainistuntoa varten sinun on ehkä valittava sopiva äänilaite.
Jack
2012-06-02 20:39:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokemukseni mukaan tämän korjaamiseksi tarvitaan uudelleenkäynnistys. Se on huono korjaus, koska se näyttää toipuvan epäonnistumisesta eikä korjaa syyä. Haluaisin, mutta en ole vielä havainnut, onko jokin toinen nopeampi / yksinkertaisempi tapa saada ääni takaisin ...Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...