Kysymys:
Onko Pagesilla mahdollista näyttää automaattisen päivityksen päivämäärä järjestysmuodossa?
James O'Neill
2012-09-11 19:09:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laitan tällä hetkellä malliasiakirjaa Pagesiin ja haluaisin, että päivämäärä päivittyy joka kerta, kun se avataan.

Haluaisin kuitenkin näyttää päivämäärän myös järjestysnumerona (esimerkiksi , tänään olisi 11. syyskuuta 2012), joka ei ole käytettävissä olevien muotojen luettelossa.

Tietääkö kukaan tapaa asettaa päivämäärä automaattiseen päivitykseen tässä muodossa vai onko minun asetettava manuaalisesti se joka kerta?

Kaksi vastused:
duci9y
2012-09-11 19:23:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit asettaa päivämäärän päivittymään joka kerta, kun asiakirja avataan kaksoisnapsauttamalla sitä ja valitsemalla Päivitä automaattisesti auki. Mitä tulee päivämäärän järjestykseen, en usko, että se on mahdollista tai vaatisi suuria muutoksia luetteloon tai se voi riippua lokalisointiasetuksista.

Kiitos. Minun oli selvitettävä päivitysosa, mutta kaikki tiedostomuodot näyttävät jonkin verran hankalilta englannin kielelle
Onko kielesi ja alueesi (englanniksi ja englanniksi) asetettu kohdassa Järjestelmäasetukset> Kieli ja teksti sekä asiakirjan ominaisuudet?
Kyllä he ovat. Olen myös juuri kokeillut järjestelmän päivämäärämuotoa, enkä ole löytänyt tapaa lisätä järjestyslisälaitetta sinne. Olen yllättynyt, ajattelin, että se olisi tullut esiin.
Minä myös. Se on outoa, mutta ei paljon, kun havaitaan, että iso osa maailmasta ei käytä järjestyspäivämääriä.
"Päivitä automaattisesti auki" -vaihtoehto ei tule näkyviin vaihtoehtona, kun napsautan asiakirjassa päivämäärää. Onko olemassa toinen paikka löytää tämä?
Automaattiset päivitysominaisuudet näyttävät olevan poistettu.Tässä käytetään versiota 5.2.2.
Sama @GeorgeC versiossa v6.6.2.Paras kaksoisnapsautuksella on painike `` Aseta tänään '': http://i.imgur.com/4zTCOse.png
Kiertotapa käyttämällä Numbersia ja liittämistä sivuille.[Itse päivittyvä tekstikenttä sivuilla 6.2] (https://apple.stackexchange.com/questions/295670/self-updating-textfield-in-pages-6-2?noredirect=1&lq=1)
Abhi Beckert
2018-07-21 09:51:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pagesin nykyisessä versiossa ainoa vaihtoehto on lisätä taulukko ja lisätä sitten päivä laskentataulukkoihin.

Luo taulukko, jossa on yksi solu, kirjoita soluun = today () ja valitse sitten muotoilupaneelista päivämäärämuoto, poista taulukon / solun reunat ja niin edelleen.

Jos et ole tyytyväinen käytettävissä oleviin muotoiluvaihtoehtoihin, katso lisäasetuksia Numbersin Forumas & -toimintojen ohjeista .

Harkitse Sivujen version 2 määrittämistä "nykyisen version" sijaan.OP ei onnistunut myöskään, mutta yksityiskohtien lisääminen todella auttaa vuotta tai enemmän tiellä.Mikä tärkeintä, +1 ja kiitos vastauksesta!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...