Kysymys:
Vastaa Windowsin Baretailia
tisek
2011-07-11 01:17:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko Windows Baretail: lle vaihtoehtoa?

Etsin graafista Baretailia? Itse asiassa en välitä siitä, että se on graafinen, mutta minä haluan saada värit (viivat, joissa ERROR on punaisella, linjat, joissa VAROITUS keltaisella, ja niin edelleen ...) Ja haluan sen toimivan kuin "täydellinen" tail -f -komento, Haluan, että se ei ole invasiivinen (ei estä tiedoston poistamista) .Mutta aina kellossa (jos tiedosto poistetaan ja se luodaan uudelleen ja kirjoitetaan uudelleen, työkalu alkaisi näyttää sitä uudelleen).

Joka tapauksessa kaikki työkalut, jotka tulkitsevat paremman graafisen tulkinnan tail -f : sta, ovat tervetulleita.

Lisätty äänestys ylöspäin. Toivottavasti se törmää tähän jotenkin. Olen epätoivoinen jotain OSX-syntyperäistä, jolla on paljaan hännän ominaisuudet.
Viisi vastused:
oluies
2014-02-19 04:23:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Multitail

Asenna

  -ruuvilla, asenna multitail  

enter image description here

blak3r
2013-05-29 02:50:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt "Konsolia" yleisenä lokin katseluohjelmana. (Mukana Mac-järjestelmäjärjestelmä).

Voit avata tiedostoja ja se toimii kuin häntä, mutta sillä on myös suodatinkyky. Ei värikoodausta (josta olen tietoinen) ...

Jason Salaz
2011-10-11 11:16:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka se ei tee värejä, jos käytät tail -F (iso F toisin kuin pieni f), hännän toiminta jatkuu tiedoston jälkeen, jos se poistetaan ja / tai katkaistaan ​​ja korvataan uudella samannimisellä tiedostolla.

Sanatiedot tail (1) -sivulta:

-F
-F-vaihtoehto tarkoittaa -f -vaihtoehto, mutta tail tarkistaa myös, onko seurattava tiedosto nimetty uudelleen tai käännetty. Tiedosto suljetaan ja avataan uudelleen, kun pyrstö havaitsee, että luettavalla tiedostonimellä on uusi inodinumero. -F-vaihtoehto ohitetaan, jos luetaan vakiotulosta eikä tiedostosta.

Odinulf
2011-07-13 00:32:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on vaihtoehto, Glogg, ja sen odotetaan julkaistavan pian Macille.

En löytänyt paljon muuta kuin tätä.

Joo kiitos. Luulen, että minun täytyy pysyä terminaalissa vanhan hyvän hännän kanssa:
On kulunut kaksi vuotta, ja tällä sivulla sanotaan edelleen * "Pian odotetaan myös Mac OS X -versiota." * LOL. Ainakin se on avoimen lähdekoodin, joten tämä on vastaus kaikille, jotka haluavat tehdä lisää raskaita nostoja :)
Olen valtava BareTail-fani ja olen äskettäin siirtynyt Linuxiin. Kaikille, jotka törmäävät tähän tulevaisuudessa, näyttää olevan lähinnä BareTailia, jonka olen löytänyt hauistani. Siinä on jopa regex-yhteensopiva rivin korostaminen ja kaikki muu.
Roland Pheasant
2015-11-22 21:49:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että tämä on vanha kysymys, mutta lopulta kehitteillä on nykyaikaisempi kysymys. Katso Tail Blazer

Vastuuvapauslauseke: tämä on avoimen lähdekoodin projekti, ja minä olen sen kehittäjä

Äänestetty, koska se vastaa kysymykseen.Pidä kuitenkin mielessä, että Stackexchangella on hyvä tapa paljastaa kuuluminen tuotesuositukseen tietyn objektiivisuuden säilyttämiseksi.Ilmoita vastauksessasi, että olet kehittänyt tämän sovelluksen.Kiitos!
OMG!... mieli puhallettu ...
Tämä näyttää kuitenkin olevan vain Windows-ohjelmisto ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...