Kysymys:
Kuinka voin asentaa SFTP / SSH: n Finderiin OS X Snow Leopardissa?
Ous
2010-12-23 00:50:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysymykseni on näennäisesti yksinkertainen. Minun on asennettava SSH / SFTP-taltio ja tehtävä se näkyväksi etsimessä voidakseni käyttää sitä ikään kuin se olisi paikallinen asema (ajattele SMB-jakoa). Olen kokeillut kaikkea mitä löysin (MacFUSE + sshfs (mikä tahansa versio), Macfusion (ei pystynyt asentamaan), ...).

Onko vielä mahdollista tehdä tämä näennäisen yksinkertainen asia? Tuntuu siltä, ​​että minulta puuttuu jotain täällä. En myöskään etsi SFTP-asiakasta lataamista / lataamista varten. Oma koneeni on Ubuntu-ruutu, ja se on helposti suoritettavissa siinä.

Kaksitoista vastused:
#1
+98
eskatos
2015-06-25 17:22:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras ratkaisu, jonka löysin tänään (2017), on käyttää Homebrew ja Cask asentaaksesi osxfuse ja sshfs:

  brew cask install osxfusebrew install sshfs  

Ja sitten:

  sshfs käyttäjänimi @ isäntänimi: / remote / directory / path / local / mount / point -ovolname = NIMI  

Se toimii! :-)

En näe joskus asennettuja tiedostoja etsimessä
Luulen, että joudut asentamaan levyn kohtaan / Volumes, ei?
Liitäntäpiste voi olla mikä tahansa kansio, johon nykyisellä käyttäjällä on kirjoitusoikeus.Voit luoda kääreen komentosarjan komentosarjan: `mkdir -p" / Volumes / $ 1 ";sshfs remote_user_name @ $ 1: / "/ Volumes / $ 1" -ovolname = $ 1 && open "/ Volumes / $ 1" "ja kutsu sitten sen välittävää komentosarjaa IP-osoitteeksi, eli" mountssh.sh 192.168.1.123 ".Menestyksessä Finder avaa etäkansion automaattisesti.
Ole varovainen, kun käytät tätä työkalua asentaessasi Volumes.Sekoitin ja määritin / Volumes (itse) kiinnityskohdaksi ja se tappoi kansion.Tiedän ... tyhmä, mutta ... se tapahtui.Se teki Finderista onneton.Levynkorjaus korjasi sen, mutta se oli pelottava 20 minuuttia.
Saan: Ei ole käytettävissä sshfs-kasseja
@JensTimmerman, sshfs siirtyi hautumisastiasta hautumishanaan, päivitti vastauksen, katso yllä
Jos käytät ssh-avaimia, muista, että polun avaimeen on oltava absoluuttinen polku: https://stackoverflow.com/questions/22393502/how-do-i-specify-the-key-file-for-sshfs
Tämä on täydellinen.Se toimi minulle heti käyttämällä kuvattuja komentoja, ja suorituskyky on vain paljon parempi kuin samba-kiinnikkeen käyttö.
@ccpizza Mikä on "$ 1"?
bashissa "$ 1" on ensimmäisen komentosarjalle välitetyn argumentin paikkamerkki, yllä mainitussa esimerkissä "192.168.1.123".Tässä tapauksessa käytän samaa merkkijonoa sekä asennettavan kansion nimessä että etäisäntäkoneessa.
Se kysyy minulta salasanaa ja sitten tulostaa `etäisäntä on irrotettu`.
Sinun pitäisi tehdä jotain tynnyri-linkin kanssa ...
#2
+29
Ian C.
2010-12-23 01:01:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, MacFusion oli vastaukseni, mutta koska olet kokeillut, suosittelen toista suosikkisovellustani osakkeiden yhdistämisessä: Paanikon lähetys. Se on uusi, erittäin mahtava ominaisuus, jonka avulla voit liittää minkä tahansa jakamisen, johon se voi muodostaa yhteyden käyttöliittymään, Finderin "levykkeenä", johon voit vetää tiedostoja. SFTP, SSH, S3 ... erittäin siistiä.

ok niin ei koskaan ... Macfusion toimi. Ilmeisesti lataaminen safarilla toimi, kun taas lataaminen Firefox 4 beta 8: lla ei
@Ous: hyvää kamaa. MacFusion on aika suloinen. Ei voi olla ilmainen, vaikka käyttöliittymä olisi hankala. Jos haluat ohuemman käyttöliittymän, lähetys tekee sen, mitä MacFusion tekee (ja paljon muuta) ja näyttää pirun hyvältä tekemällä sen.
Minun tärkein ongelma MacFusionin kanssa on, että se ei tue avainpohjaista todennusta, joten en voi käyttää sitä yleensä käyttämäni palvelimen kanssa.Lähetyskahvat, jotka ovat mukavasti (mutta eivät ole ilmaisia).
Lähetys "vain toimii".Paljon parempi kuin joutua asettamaan samba.SFTP SSH: n kautta ja olet valmis.
#3
+6
avee
2011-11-10 14:03:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Cyberduckia tähän tehtävään. Se on monitasoinen (mutta natiivi Macissa) sovellus, joka on täynnä ominaisuuksia ja jota voi käyttää ilmaiseksi. Voit tukea kehittäjiä lahjoittamalla tai ostamalla sen suoraan Mac App Storesta.

Kehittäjällä on myös sovellus nimeltä Mountainduck, jonka avulla voit liittää haluamasi polun kansioon. ja käyttää sitä Finder-sovelluksen kautta.

Jos en erehdy, Cyberduck ei anna sinun käyttää tiedostoja Finderin kautta. Se on kuitenkin loistava asiakas.
@radven Voi joo, olet oikeassa, ei. Anteeksi siitä, jätä huomioimatta vastaukseni.
@avee Stackexchangen avulla voit itse poistaa vastauksesi;tämä tuntuu hyvältä syyltä.
Cyberduck-ihmisiltä löytyy todennäköisesti melko uusi asia, ja se näyttää tekevän työn: [Mountain Duck] (https://mountainduck.io)
se ei ole alustan poikki, jos se ei tue mitään Linux-distroa, Filezilla tekee työn johdonmukaisemmin.
#4
+5
ang mo
2013-03-27 16:41:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maaliskuusta 2013 alkaen nykyinen ilmainen ohjelmistoratkaisu on Fuse for OS X ja paketti SSHFS: lle (latauslinkki Fuse for OS X -sivulle).

Macfusion on graafinen käyttöliittymä, jolla etäkäyttöjakoja on helppo asentaa / irrottaa, mutta se on korjattava toimiakseen SSHFS / Fuse for OS X: n kanssa.

#5
+1
SeniorShizzle
2010-12-25 05:43:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Parhaita, joita voit käyttää, ovat Lähetys, kuten aiemmin on sanottu, tai Expandrive, joka on todennäköisesti enemmän kuin etsimäsi, koska etsimisen integrointi on sen pääominaisuus.

#6
  0
sorin
2011-03-07 23:07:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen ratkaisu on WebDrive (35 $ +). Käytin onnistuneesti saman tuotteen Windows-versiota, joten odotan samaa OS X -versiolta. Harmi, että ne edellyttävät erillisten käyttöoikeuksien ostamista Windowsille ja OS X: lle.

#7
  0
gone
2016-09-04 11:52:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on jo asennettuna FUSE for OS X (esim. sait sen suoraan SourceForgesta), niin @eskatos-ratkaisu voi supistua vain asentamaan sshfs koko koodin sijaantynnyri, joka sisältää FUSE.Voit tehdä tämän käyttämällä:

  hautua asenna homebrew / fuse / sshfs
 

Haluat ehkä tarkistaa, onko sinulla FUSE for OS X -sovelluksen uusin versio Järjestelmäasetukset -kohdasta, kun olet siinä.

#8
  0
Miguel Sánchez Villafán
2019-06-19 20:26:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska en voi kommentoida, lisätään tähän vastaukseen, että jos haluat poistaa äskettäin asennetun sshfs-levyn, sinun on suoritettava:

  umount <MOUNTPOINT>
 

Sshfs-man-sivulla todetaan, että sinun tulee tehdä fusermount -u <MOUNTPOINT> , mutta kyseistä komentoa ei ole MacOSissa

Kokeile `diskutil unmount MountPoint | DiskIdentifier | DeviceNode`
#9
-1
Slam
2017-09-02 00:22:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ExpanDrive on kaupallinen versio, jossa on törkeän 50 dollarin hintalappu, mutta se on erittäin puhdas ja liukas.

Se asentaa myös Dropbox-, Google Drive-, OneDrive-, Amazon S3-, OwnCloud-kansiot sekä joukon muita ja tukee ssh-avaimia ja sftp-tiedostoja.

#10
-1
Zeroquo
2019-01-03 05:22:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit ladata CloudMounter Mac App Storesta.

Tämä sovellus sallii virtuaalisen asennuksen yksiköt, kuten GoogleDrive, DropBox, S3, SFTP, FTP jne.

Toimiiko se lumileopardilla?
#11
-2
jsherk
2012-04-16 08:13:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin muodostaa yhteyden tavalliseen ftp-palvelimeen tai sftp (ssh) -palvelimeen käyttämällä näitä Finderin Yhdistä palvelimeen -valintaikkunassa:

FTP: lle: ftp: //käyttäjä[email protected]

Sftp / ssh: ftps: //käyttäjä[email protected]

Voit siis teoriassa kokeilla ftps: // polku / kohteeseen / äänen_nimi

ftps ei ole sama kuin sftp.
eivätkä kumpikaan ole samat kuin ssh.
Finder ei tue sftp: tä.
FTPS tarkoittaa FTP: tä SSL: n kautta;ja SFTP tarkoittaa SSH-tiedostojen siirtoprotokollaa ja on turvallisempi kuin FTP tai FTPS
miten tämä vastaus voi saada ääntä?
@CousinCocaine ei ole varma.Löysitkö paremman vastauksen kuin tällä sivulla olevat vastaukset?
@eskatos hänen vastauksensa toimi minulle pääkaupunkiseudulla.
#12
-5
Klas
2015-04-24 19:23:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Filezillaa, sen ilmaista liitäntää sftp: nä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...