Kysymys:
Hyvä tapa pitää iPad puhtaana?
Moshe
2010-09-13 20:17:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei ole vielä koteloa tai näytönsuojaa iPadilleni. Mikä on kustannustehokas tapa pitää näyttö puhtaana ja poistaa sormenjäljet?

katso upea laite, älä koske siihen :)
Älä tee sormenjälkiä. Etelä-Koreassa ihmiset käyttävät makkaraa styliksi, koska kylmässä ne käyttävät käsineitä. Jos käytät vain makkaroita, et saa sormenjälkiä näytöltä, vain makkaranjälkiä.
Yhdeksän vastused:
#1
+19
Scott
2010-09-14 22:22:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä Fingerspoo -taustakuvaa, ettet enää huomaa sormenjälkiä.

alt text

lol ... unohda iklear-paska ja käytä vain tätä. näyttää paljon mukavammalta: P
Sain hyvää palautetta ihmisiltä tästä taustakuvasta. Se näyttää täysin saastaiselta!
Tarvitsemme korkean resoluution version tästä taustakuvasta!
Pyydä ja saat! : D http://f.cl.ly/items/143J1w111U0j2p1g1p0I/iPad_fingerpaper_2048x.png
#2
+14
Dan Ray
2010-09-14 01:41:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eilen käytin omaani kokouksessa, ja vieressäni oleva kaveri sanoi: "Mitä pyyhit näytön alas?"

Sanoin: "Paitani". Ja esitin erittäin hienon pyyhkiä-paita-paita-paitani -liikkumiseni.

Se on halpaa ja se toimii. Se ei ole aivan korkealaatuinen, mutta mitä tahansa.

Minäkin, mutta paidat vain siirtävät sormenjälkiä, eivät poista niitä.
Hm. Ehkä meillä on eri merkkejä? Tai olen paitagressiivisempi kuin sinä? Saan minun kitisevän puhtaan pienellä paita-annoksella.
"mutta paidat vain liikuttavat sormenjälkiä, eivät poista niitä." niin kauan kuin voin siirtää ne ruudun ulkopuolelle, olen onnellinen!
@balexandre--right! Paitani siirtää sormenjäljen pois näytöltä ja paidan päälle.
@Dan Ray - Toisinaan paita ei ime öljyä, vaan vain "niputtaa sen" hyvin näkyviin juoviin ja sormenmuotoihin.
-1
@Dan Ray - Kyllä, selvästi.
Oletko koskaan saanut likaisen ipad-pölyn puhtaalle valkoiselle paidallesi? :)
Käytän myös paitamenetelmää, mutta sen tehokkuus vaihtelee todella paljon.Jos se ei toimi, kokeile housujasi.(:
#3
+9
slhck
2010-09-14 02:55:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä mikrokuituliinaa, kuten lasien puhdistamiseen. Toimii kosketusnäyttölaitteilleni jatkuvasti eikä tarvitse ylimääräisiä nesteitä tai muita hienoja varusteita.

Käytin sitä ennen, kunnes kadotin iMacini mukana toimitetun. Muut eivät ole läheskään yhtä hyviä.
#4
+3
Robert S Ciaccio
2010-09-14 04:36:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakastan iKlear -tuotteita. Kaadoin kuumaa teetä kaikkialle MacBook Proon noin 3 viikkoa sen ostamisen jälkeen. Koko näytössä ja ulkoisessa kotelossa oli teetä. Onneksi käytin moshi-näppäimistön kantta, joka piti nestettä pois näppäimistön alueelta ja todennäköisesti pelasti koneeni.

Kun olen hajonnut sen kokonaan varmistaaksesi, ettei sisällä ole vaurioita, yritin puhdistaa näytön mikrokuituliinalla ja pienellä määrällä vettä. Se toimi hyvin, mutta näin silti raidat ja jopa sormenjäljet ​​ja näppäimistön merkit, kun pidin näyttöä valoa vasten. Joten vietin jonkin aikaa parhaan ulkoisen puhdistusratkaisun tutkimiseen, ja iKlear näytti pitävän suurta kunnioitusta.

Sain tämän sarjan Amazonilta, ja on todella hämmästyttävää, kuinka hyvin ratkaisu ja liinat toimivat lasinäytön puhdistamiseksi. Teeraidat ja kaikki muut pienet tahrat ja vähän hölynpölyä irtoivat kuin taikaa. Kirjaimellisesti kestää noin 15 sekuntia näytön puhdistaminen peilin viimeistelyyn. Se toimii erittäin hyvin myös alumiinikotelossa ja näppäimistössä.

Käytän sitä myös iPod Touchissani ja Motorola Droidissani. Koska iPad on valmistettu samoista tavoista kuin MBP ja iPod, suosittelen tätä tavaraa. Vietit kaikki rahat iPadillesi, mielestäni se on arvoltaan vielä noin 20 dollarin arvoinen saadaksesi hyvän puhdistusratkaisun.

#5
+2
Nippysaurus
2010-09-14 03:46:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valinnat :

  1. Lähes jokaisessa Applen tuotteessa, iPadia lukuun ottamatta, näyttää olevan mikrokuituliina, jota suosittelen käyttämään.
  2. Jos sinulla on asia iPadissasi, olen nähnyt joidenkin ihmisten ostavan tavallisen mikrokuituliinan ja pitävän sitä kotelossa. Ehkä jopa leikkaa se noin 1/4 kokoon siirrettävyyden vuoksi.
  3. Apple-kauppa myy itse asiassa vähän mikrokuituliinoja. Ne ovat kuitenkin melko kalliita ja ovat erittäin pieniä.
  4. Käytä paitasi.
iPhone 4: n ja iPod Touchin (4. sukupolvi) mukana ei tule mitään :(
iPhone 3GS ei myöskään. Siitä lähtien, kun iOS-laitteet siirtyivät oleofobiseen näyttöön, ne näyttävät lakanneen toimittamasta meille liinoja.
`google.com` ->` define: oleofobinen` -> `pinnat sitä vastoin hylkivät öljyjä. Esimerkiksi uudessa 3GS iPhonessa on kosketusnäyttö, jossa on oleofobinen polymeerikalvo, joka on suunniteltu vastustamaan sormenjälkiä. "
@balexandre: oikein, ja kaipasin sitä ensimmäisinä päivinä, mutta huomasin sitten, että oleofobinen pintapäällyste toimii melko hyvin. Kuljetan iPhone 4: n housujen etutaskussa ja kun otan sen pois, näyttö on hienosti kiillotettu.
Onko se mikrokuituliina? Voi, hehe käytän sitä asettamaan iPodini päälle, kun se synkronoituu, jotta takaosa ei naarmuta. En tiennyt, että se oli puhdistusta varten.
#6
+2
David Sykes
2010-09-15 12:27:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän vain kosteita pyyhkeitä. Saa myös suklaan pois

Suklaalla peitetty iPad? Kuulostaa herkulliselta! Mmmm ...
#7
+2
jmlumpkin
2010-09-22 17:53:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on talon ympärillä muutama mikrokuituliina, joita käytän autojen yksityiskohtien selvittämiseen, ja pidän yleensä yhden niistä poissa (jota ei ole käytetty autossa) pyyhkimään iPhoneni ja iPadini.

#8
+1
Mathias Bynens
2012-03-23 18:08:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Belgiassa meillä ei vielä ole "todellisia" Apple-kauppoja, mutta meillä on Switch, joka on maamme virallinen jälleenmyyjä.

He myyvät joka tapauksessa tätä iClean-tuotetta, jota voidaan käyttää Macin puhdistamiseen. Arvaa mitä? Se toimii hyvin myös iOS-laitteilla. Sen mukana tulee mikrokuituliina ja se toimii todella hyvin minulle.

#9
  0
Pierobon
2012-05-24 00:36:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pese kätesi!

Sinun pitäisi tietysti tehdä se noin 10 minuutin välein ... Tai ehkä vain 2 tai 3 tunnin välein, jos työskentelet kylmässä ympäristössä etkä hiki - erilainen kuin kuuma Brasilian sää. = (Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...