Kysymys:
Pikanäppäin sovellusten palauttamiseksi Mac OS X -telakasta?
Andrew
2008-09-10 23:38:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko minimoidun sovellusikkunan palauttamiseksi Dockista pikanäppäintä?

Lähes kaikki Apple Mac OS X -sovellukset vastaavat Apple + M kbd> -komento, joka minimoi nykyisen sovellusikkunan Dockiin, mikä on hieno.

Voin sitten käyttää komentoa + välilehti selata käynnissä olevaa sovellukset - mukaan lukien pienennetty sovellus, mutta sovelluksen valitseminen pienennetyllä ikkunalla ei palauta pienennettyä ikkunaa eikä kohdista kohdennusta Dockin pienennettyyn sovellusikkunaan, jotta voin palauttaa sen tarvitsematta koskettaa hiirtä.

Päivitä: kiitos vastauksista, mutta yhteisymmärrys näyttää olevan Piilota-ominaisuuden ( Apple + H ) käyttäminen pienentäminen, koska ikkuna on helpompi saada takaisin käyttämällä Komento + -välilehti .

mukava omena: http: //stackoverflow.com/questions/7681418/un-minimizing-an-app-with-applescript
-1
Neljätoista vastused:
#1
+204
Mathieu P
2008-09-16 04:26:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Komento + -välilehti , kunnes saat sovelluksen kuvakkeen.

 2. Ennen kuin vapautat -komento -näppäimen, pidä Vaihtoehto -näppäintä painettuna.


 1. Sinun on vaihdettava toiseen sovellukseen ja annettava sen keskittyä ensin. Toisin sanoen, et voi vain komento + välilehti toiseen sovellukseen ja ennen kyseisen sovelluksen valitsemista (vapauttamalla komento ja Sarkain -näppäimet), vaihda takaisin pienennettyyn sovellukseen, jota voit yrittää tehdä, jos pienennät sen vahingossa tai vain muutat mielesi pian minimoinnin jälkeen.

 2. Sekä komento että vasen Optio -näppäimiä on painettava näppäimistön samalla puolella (vasemmalla tai oikealla).

 3. ol>
Kiitos! Tämä todellakin vastaa kysymykseeni. (vihje - vaihtoehto-näppäin on myös merkitty altilla uusilla Mac-näppäimistöillä)
Pitäisikö tämän toimia vain silloin, kun kaikki lesket on minimoitu? Se näyttää palauttavan vain yhden ikkunan monista.
Tämä menetelmä vastaa sovelluksen kuvakkeen napsauttamista telakalla, joten se käyttäytyy täsmälleen samalla tavalla.
elämän pelastaja! etsinyt tätä jonkin aikaa
rjrayn vastaus selittää tämän paremmin. Kun olet komentanut välilehden oikeaan sovellukseen, pidä komentoa alhaalla, mutta vapauta välilehti ja paina sitten vaihtoehto, vapauta välilehti ja vapauta sitten vaihtoehto. Aargh! http://stackoverflow.com/a/67911/177018
Applen pitäisi tehdä se kuten ---> Komento + Vaihto + M
Käytössäni on jotain helpompaa: cmd + M (minimoi) -sovellusten jne. Sijaan käytän cmd + H (piilota). Kun alt + -välilehti (vaihtoehtoiset sovellukset jne.) Palautuu heti, BTw, tässä on kaksi mukavaa viittausta Mac-pikakuvakkeisiin: HT1343? Viewlocale = fi_FI
Tämä on paras vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön, mutta se palauttaa vain yhden ikkunan monista. Jos sinulla on useampi kuin yksi aktiivinen ikkuna, @Steve S: n alla oleva ratkaisu on paras.
Yritin juuri Yosemiten kautta, eikä se toiminut minulle tai työtoverini tietokoneelle.Vai olenko vain erittäin koordinoimaton.
@AshCooman Jos sovellusikkuna on koko näytön tilassa, sinun on poistuttava ensin tästä tilasta.Paina (odota hetki)
@AshCooman Tämä ei myöskään toimi minulle macOS 10.12.5: ssä.Se tuo esiin valitun sovelluksen valikkopalkin, mutta ei sovelluksen ikkunaa.
Tämä on hankalaa, kun pidät molemmat `komento + vaihtoehto`, sinun on ensin vapautettava` komento` ja sitten `` vaihtoehto``-näppäin palauttaaksesi pienennetyn ikkunan.
Tämä ei toimi, jos yksi ikkuna näkyy ja toinen on minimoitu.Jos molemmat ikkunat minimoidaan, se saa yhden niistä palautettua, mutta toinen pysyy pienenä, riippumatta siitä kuinka usein yritin.
#2
+78
Steve S
2012-09-20 23:20:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat palauttaa yhden monista pienennetyistä ikkunoista vain näppäimistöllä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

Kun käytät Cmd + -välilehteä (esim. sovellukset):

 1. Aloita pienennetyllä ikkunalla
 2. Cmd + -välilehti sovelluskuvakkeeseen (jatka pitämistä Cmd)
 3. Pidä Cmd -näppäintä painettuna ja paina (tai ) nuolinäppäintä näppäimistöllä. Tämä tuo esiin luettelon kaikista sovelluksen ikkunoista (Voit vapauttaa avainkomennonäppäimen, kun ikkunaluettelonäkymä tulee esiin, jos haluat)
 4. Paina alanuolinäppäintä ( ) valitaksesi pienennetyt ikkunat.
 5. Valitse haluamasi pienennetty ikkuna vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimellä ( tai ).
 6. Palauta ikkuna ja kohdista se (tee siitä valittu ikkuna) painamalla Return tai Enter . Testattu OS X Mountain Lionilla)

  Tai,

  Suoraan, kun sovellus on jo nykyinen sovellus:

  Vaiheet kuten yllä, mutta vaiheiden 2 ja 3 ( Cmd + -välilehti ja nuolinäppäimet):

  1. Aloita pienennetyllä ikkunalla
  2. Control + . Jos App Exposé on valittu Ohjauslevyn asetuksissa, voit myös pyyhkäistä alas kolmella sormella.

  OS X Mountain Lion -näppäimistön asetuksissa on tätä varten Mission Control -näppäimistö:

  OS10.8 Preferences: Keyboard/Keyboard Shortcuts/Mission Control

Se on todella mukavaa!
Tämä on paras vaihtoehto, jos sinulla on useita ikkunoita auki ja sinun on valittava palautettava ikkuna.
Tämä on vastaus, ei: "käytä piilota". Tiedän kaiken "piilottamisesta" ja käytän sitä usein. Pienennettyjen ikkunoiden pienentäminen / palauttaminen on hyödyllistä, kun sinulla on useita selainikkunoita (yksi esimerkiksi sähköpostilla). En halua "piilottaa" koko selainta; Haluan pienentää vain sähköpostiikkunan ja palauttaa sen toisinaan [nopeasti pikanäppäimellä].
Vaihe # 4 ("Paina alanuolinäppäintä (↓) valitaksesi pienennetyt ikkunat.") Ei ole välttämätön 10.11., Näyttää siltä.Kohdistus alkaa pienennettyjen ikkunoiden ja vanhojen asiakirjojen riviltä, vaikka näkyvää kohokohtaa ei ole;kun painat vasenta tai oikeaa nuolta, ensimmäinen on korostettu ja kohdennettu.
"Paina Control-alanuolta. Jos App Exposé on valittu Ohjauslevyn asetuksissa, voit myös pyyhkäistä alas kolmella sormella" https://support.apple.com/kb/PH25703 ja Mission Control -apusivulta.Lähetetty vastauksen muokkauksena.
Control + ↓ toimii edelleen macOS Mojavessa.
Loistava.Tämän pitäisi olla hyväksytty vastaus.
#3
+62
Andrew
2008-09-11 00:01:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pyysin apua Apple Genius -palkissa Aventurassa, ja vaikka heillä ei ollut vastausta, he ehdottivat sen sijaan Piilota-ominaisuuden käyttöä ( Apple + H ), joka toimii hyvin, koska kun Alt + -välilehti palaan sovellukseen, piilotettu ikkuna näkyy.

Mielestäni tämä on parempi tapa tehdä asioita. Piilota vain sovellukset, joita et käytä tällä hetkellä. En tiedä onko piilottamisen, pienentämisen ja sovelluksen välillä eroja resurssien käytössä.
Äänestänyt .... kun sain tietää Piilota, lopetin vaivautua minimoimaan.
Pidän parempana tätä menetelmää kuin edellä. Pidä Alt-näppäintä painettuna, kun Cmd + Sarkain ei ole niin vakuuttava
Kriittinen ero piilottaminen ja minimointi esiintyy tietyissä erityisissä käyttötavoissa, esimerkiksi jos olet ottanut käyttöön iTermin avattavan päätelaitteen, pudottamalla pudotusvalikkoasi HotKey tekee erilaisia ​​asioita sen mukaan, onko sovellus alun perin minimoitu vai piilotettu. Jos se oli piilotettu, se näyttää / vaihtaa viimeisimpään näkyvään iTerm-päätelaitteeseesi ja pudottaa myös päätelaitteen alaspäin. Toisaalta, jos se on pienennetty, näet silti nykyisen ikkunasi avattavan valikon takana. (Toivottavasti pystyin tekemään * jotakin järkeä).
#4
+20
amrox
2008-09-10 23:49:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä suoraa tapaa palauttaa pienennetty ikkuna, mutta voit saada näppäimistön kohdennuksen telakkaan painamalla fn + ohjaus + F3 . Valitse sitten haluamasi kohde nuolinäppäimillä ja palauta se painamalla välilyönti tai paluu .

#5
+12
rjray
2008-09-16 04:23:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun oli löydettävä tämä, koska käytän Linuxia ja Mac OS X: tä, ja Thunderbirdissä Ctrl + M on avain uuden viestin kirjoittamiseen. .. Linuxissa. Mac OS X: ssä se minimoi sovelluksen. Tämä on vähän hankalaa, mutta ...

Cmd + -välilehti palautettavaan sovellukseen. Vapauta -välilehti , mutta pidä Cmd -näppäintä alhaalla. Paina nyt Option (alias Alt ), ja kun sitä pidetään painettuna, vapauta Cmd.

Olen ollut "Itse hyödyntämään Cmd + H (Piilota) Mac OS: ssä minimoimisen sijaan. Jos piilotat sovelluksen, kun se on valittu Cmd + -välilehdellä , se ponnahtaa takaisin näyttöön.

#6
+6
Dave Verwer
2008-09-10 23:51:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Riippuen siitä, kuinka näppäimistösi on asetettu järjestelmäasetuksissa, telakan fokusointiin voi olla pikakuvake Ctrl + Fn + F3 .

#7
+6
William Macdonald
2008-09-16 01:33:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan vahvasti Witchin käyttämistä. Tämän avulla voit tuoda takaisin minimoidut sovellukset sekä orpoja sovelluksia pääikkunan sulkemisen jälkeen. Voit myös käyttää suoraan sovelluksen eri ikkunoita. Hyvin arvoinen rekisteröintimaksu; noin 10 euroa.

+1 hyvälle ehdotukselle, joka sattuu olemaan maksettu sovellus (katso myös App Storessa olevaa Optimaalista asettelua)
#8
+6
Rubie_Newbie
2013-03-24 01:37:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Cmd + Sarkain ja keskity haluamaasi sovellukseen ja paina sitten Cmd + L. (Toimii Mountain Lionin kanssa)

Kuinka keskityt sovellukseen näppäimistön avulla?
Tämä vastaa kysymykseen. Piilotustoiminto vaatii kuitenkin vähemmän näppäinpainalluksia ja on siksi parempi.
Valitettavasti Cmd + L on ristiriidassa komennon kanssa keskittyä omnibariin Chromessa ja hakupalkkiin muissa sovelluksissa.
Ei toimi Mavericksissä
Toimii Yosemiten kanssa, tuo myös Chromen. Chromen pikakuvake Cmd + L ei ole aktiivinen pienennettynä, joten ne eivät häiritse.
@MertAkcakaya Safarissa Mojavessa CMD L tuo takaisin "ainoan" pienennetyn ikkunan.Useissa ikkunoissa se siirtyy toiseen.
#9
+5
xfactorial
2013-11-20 14:27:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joillakin sovelluksilla on omat pikavalintansa:

 • iTunes: ⌘ Cmd + ⌥ Opt + 1
 • Viestit: ⌘ Cmd + 0 (Viestit-ikkunalle); ⌘ Cmd + 1 (kaveriluettelossa)
 • Kalenteri: ⌘ Cmd + 0
Jos voisit laajentaa luetteloasi, se olisi hieno.
Valitettavasti nämä ovat ainoat, jotka olen löytänyt toistaiseksi. "Ongelma" verkkoselaimissa (toinen yleisesti käytetty sovellus, jolle haluaisin yksinkertaisen pikakuvakkeen) on, että sinulla voi olla useita ikkunoita, mikä tarkoittaa, että sovellus ei tiedä mitä vetää, jos useita pienennettyjä ikkunoita . Oletan, että sama periaate koskee sovelluksia, kuten MS Office.
#10
+3
Benedict Cohen
2008-09-15 23:07:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käynnistää sovelluksen uudelleen näyttääksesi viimeksi pienennetyt ikkunat. Esimerkiksi, jos pienennät Safarin minimiin, napsauttamalla telakan Safari-kuvaketta tai käynnistämällä se Spotlightin kautta, viimeisen pienennetyn ikkunan minimointi poistetaan.

Olen tarkistanut tämän vain viidellä avoimella sovelluksella, se toimii kussakin niistä.

Luulen, että voisit kirjoittaa appleScriptin tämän toiminnon suorittamiseksi ja liittää sen pikanäppäimeen.

#11
+2
xander
2013-02-15 05:48:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta on löytynyt vastauksia tähän kysymykseen myös tässä.

Helppo tapa kutsua App Expose käyttöön minimoidut ikkunat nykyisen sovelluksen käyttöä varten Cmd-alas; Alas; Kirjoita .

#12
+1
T.Bayraktar
2016-07-04 03:13:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän OS X El Capitania

Cmd M on pienennetty ja paina sitten Cmd L toimii

Joo CMD + L ei todellakaan näytä toimivan.
#13
  0
Usman Farooqi
2016-03-07 17:26:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Komento + L palauttaaksesi sovelluksen minimoinnin :)

Luulen, että käytit sitä safarissa myös yhden ikkunan ollessa auki.Se palauttaa tällaisen Safarin tapauksen, mutta ei ole maailmanlaajuinen ratkaisu.Mojave
#14
  0
DanaZ
2019-12-23 01:34:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On toinenkin tapa!Poistumalla muista vastauksista voit käyttää yksittäisen sovelluksen muita ikkunoita käyttämällä Ctrl + Down .Nyt voit yksinkertaisesti painaa mitä tahansa nuolta selataksesi kaikkia avoimia tai pienennettyjä ikkunoita.

Jos et halunnut keskittyä ikkunaan, jossa olit, ja halusi peruuttaa koko jutun ja palata sovelluksen ikkunaan, johon olet jo keskittynyt, paina vain Ctrl + Ylös .

Älä myöskään unohda, että pääset mihin tahansa ikkunaan, jota ei ole pienennetty samasta sovelluksesta, käyttämällä Cmd + ` < -sama avain kuin ~ niille, jotka eivät koskaan käytä backtickeja.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...