Kysymys:
Miksi MacBook Pro saavuttaa korkeat lämpötilat käynnissä?
longda
2010-08-18 01:05:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on MacBook Pro istumassa pöydälläni ja se on jatkuvasti yli 160 astetta. Se on melkein liian kuuma koskettaa joissakin kotelon paikoissa.

Joten mitä koskaan tapahtui hot macillesi? Voimmeko lisätä joitakin yksityiskohtia olemassa olevaan vastaukseen, jotta voimme auttaa ratkaisua?
Neljä vastused:
#1
+9
apostlion
2010-08-18 01:14:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

160 astetta Fahrenheit-astetta, jos se on suorittimen lämpötila, on normaalia MBP: lle.

MBP: t on suunniteltu toimimaan melko kuumina, ja alumiinikotelo, koska pääjäähdytyselementin kotelo kuumenee joskus epämiellyttävästi.

Jos haluat korjata ongelman:

  • käytä kannettavan tietokoneen jalustaa (käytän Belkin Cushtopsia, ne ovat todella mukavia),
  • laita kannettava tietokone tukevalle, lämpöä siirtävälle pinnalle (ihmisen iho, peitot tai pehmeät tuolit ovat huonoja - puiset / muovi- / metallipöydät ovat hyviä),
  • avaa kotelo ja puhdista pöly (voi tehdä siitä ~ 10 astetta viileämpää)
  • tai käytä vähemmän video- tai suorittimen intensiivinen käyttö =)
Olen kissan omistaja, joten joudun muutaman kuukauden välein avaamaan tietokoneeni ja puhaltamaan niistä kissankarvojen kokoelman. Jos sinulla on lemmikkejä, jotka irtoavat, voi olla syytä tarkistaa.
Voi, se on täysin järkevää alumiinikotelon kanssa ... luulen, etten ole koskaan ajatellut sitä! Kiitos!
#2
+4
David
2010-08-18 01:14:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet kiinnostunut, minulla on ollut paljon onnea säätää MBP: n lämpötilaa manuaalisesti hieman paremmin smcfancontrolilla. Katson, että pitämällä puhaltimet käyntinopeudella oletusarvoisesti 3 000 r / min (normaalin 1 000 sijasta) ei lisätä ympäristön melua toimistossani jo olevaan tilaan ja pitää lämpötila hieman matalammalla. Käytän sitä myös tuulettimien ennalta ehkäisevään nopeuteen 6000 r / min, kun tiedän, että aion tehdä jotain, joka saa sen toimimaan kuumana.

Pelkkä FYI, smcfancontrol-järjestelmän pitkäaikainen käyttö voi kuluttaa tuulettimen holkkia, mikä johtaa myöhemmin lämpöongelmiin.
Totta, SMC-puhaltimen ohjaus voi olla ongelmallista, jos sitä käytetään voimakkaasti. Käytän sitä vain, jos teen jotain prosessori-intensiivistä lyhyitä aikoja. Muuten luulen, että järjestelmä on älykkäämpi kuin minä optimaalisen tuulettimen nopeuden määrittämiseksi.
Valitettavasti ylikuumenemisesta on tullut ongelma minun (nyt 4-vuotiaalle) MBP: lle, ja smcfancontrol on ainoa asia, jonka olen löytänyt, joka estää sitä vain lukitsemasta ja vaatimasta kovaa virtaa. Muuten pelkkä iPhoton avaaminen voi jäädyttää tietokoneeni. Kaikki yli 70 astetta C ja olen lukkiutumisen vaara-alueella.
@David: Sitten anturi voi olla viallinen tai vahingoittunut. Ota se omenalle.
Sovittu Joshin kanssa. Se ei ole normaalia käyttäytymistä, joten vanhemmalla koneella se on todennäköisesti merkki jonkinlaisesta laitteistovirheestä.
Valitettavasti asuinpaikkani "vie se Applelle" tarkoittaa "lähetä se Applelle". Ehkä jonain päivänä, kun saan korvaavan tuotteen ja siitä tulee toissijainen kone, mutta toistaiseksi se ei ole sen arvoinen. Toimituskustannukset, korjauskustannukset, seisokit jne. Ehkä jos se tapahtuisi 3-vuotisen huoltosuunnitelmani aikana, mutta nyt olisi liikaa vaivaa lähettää se Applelle korjaamaan se (ehkä ei ole mitään selvää) tietty asia on rikki / vaihdettavissa).
#3
+2
Josh K
2010-08-18 01:11:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on kantaman sisällä. Pelimerkit voivat toimia jopa 205 * F: ssä paikallisen Apple-myymälän ihmisten mukaan (minulla oli sama kysymys).

Jos se kuumenee liian kuumaksi, se aiheuttaa tietokoneen virran. . Todellinen tuska, kun työskentelet jotain etkä huomaa lämmöntuotosta.

Hyvä tietää ... ei halua, että asia kääntyisi minuun keskellä jotain!
#4
+2
intlect
2010-08-18 03:20:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyhyt vastaus: siinä olevan nVidia-sirun takia. Katso lisätietoja täältä ja älä unohda käyttää jonkinlaista sovellusta nähdäksesi todelliset lämpötilatiedot. Näet, että GPU-diodi palaa. Loppujen tulee olla hunky dory, vähintään 12 astetta alle ... poikkeuksellisen nVidia-tekniikan, jonka muistan ikuisesti tälle snafulle.

Pitkä vastaus: Minulla on tällä hetkellä yksi niistä Unibodea edeltävistä vaiheista 17 "MBP: t, joissa on vialliset nVidias. Voi joo, olen niin onnellinen, että tuskin pystyn pitämään sitä kiinni.

Alun perin se juoksi noin 75 astetta, kun käytin sitä. Laitettuani sen smcfancontrol-ruokavalio ja puhaltimien pitäminen kiihtyneenä 4500: een oletusarvoisesti, kaikki oli hunky dory paitsi, että se juoksi edelleen noin 69 astetta ja poltti käsivarteni (vaikka rakastan sitä talvella).

Pitkä tarina Lyhyesti: ostin langattoman näppäimistön, käänsin fanit tavalliseen 2000: een, 4 viikkoa myöhemmin olen MBP: n ylpeä omistaja, jossa on kuollut nVidia-siru.Onneksi minulla oli Apple Care, joten kaikki korjattiin kirjaimellisesti ilman kysymyksiä Uuden logiikkalevyn GPU-diodi kävi 63 astetta kahden ensimmäisen viikon ajan (tuulettimet sammutettuina) .Nyt niiden oletusarvoksi on tullut 72 astetta Olen faneilla 4000. Luulen, että kytken smcfancontrol-virran pois päältä, teen oletusarvon 2000 uudestaan ​​ja annan sen palaa.

Mietin kuinka monta kuollutta nVidiaa minun on päästävä sisään niin, että Apple korvaa sen muistikirjani versiossa, jossa ei ole hullua nVidia-korttia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...