Kysymys:
Kuinka voin poistaa multitasking-toiminnon käytöstä iOS4: ssä?
Mikeware
2010-07-15 01:02:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitin iPhone 3GS: n iOS4: ksi ja vaikka rakastan suurinta osaa uusista ominaisuuksista, moniajo pitää minut etsimässä avoimia sovelluksia.

Onko mahdollista poistaa käytöstä monitoimituki iOS4: ssä vai "tappaa kaikki" sovellukset "sovellus / kytkin?

Voitteko selventää, mitä tarkoitatte sanalla "moniajo pitää minut tarkistamassa avoimia sovelluksia"? Oletko huolissasi suorituskyvystä tai akun kestosta ja kyllästynyt yrittämään varmistaa, ettei mitään turhaa ole käynnissä? Vai onko olemassa jonkinlainen taustasovellus, joka erityisesti häiritsee sinua?
Jos se ei ole akun kesto hänelle, se on useimmille meistä.
Viisi vastused:
#1
+12
Stephen Jennings
2010-07-15 09:01:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saatat olla huolestuttava enemmän kuin sinun pitäisi olla. Sovellukset voivat käyttää moniajoa vain tiettyihin toimintoihin:

 • äänen toistaminen
 • sijaintisi seuraaminen
 • VOIP
 • paikalliset ilmoitukset ja hälytykset
 • Suorita pitkä toimenpide

Kaikissa tapauksissa järjestelmä pysyy käynnissä olevan sovelluksen sijaan keskeytettynä ja herättää sen sopivina aikoina, esimerkiksi silloin kun sitä tarvitaan hakemaan lisää ääntä. Jos sovellus käyttää liikaa suoritinta, kun se on taustalla, se lopetetaan. Jos etualalla oleva sovellus tarvitsee enemmän muistia, taustasovellukset lopetetaan tarvittaessa.

Monitoimivalikon sovellukset eivät välttämättä kuluta resursseja tai akun kestoa, vaan enemmän kuin "viimeksi käytetty" "luettelo. Sovellukset näkyvät siellä edelleen riippumatta siitä, ovatko ne todella käynnissä. Voit auttaa todistamaan tämän itsellesi sammuttamalla puhelimen ja käynnistämällä sen. äskettäinen luettelo täytetään edelleen, vaikka kaikki sovellukset on selvästikin lopetettu.

Tämä on enimmäkseen totta. Sain kuitenkin "vähän muistia" -varoituksen yritettäessä soittaa Rock Bandia iPhone 4: llä, joka katoaa vasta, kun lopetan manuaalisesti kaikki avoimet sovellukset.
Joten asenna taskkiller @Kyle,, mutta älä syytä viallista ohjelmointia monitoimityössä ;-) Se on virhettä virtaa tyhjentävistä sovelluksista, ei käyttöjärjestelmästä
Minun täytyy olla samaa mieltä @Kyle: n kanssa täällä, en syyttää moniajoa, mutta tosiasia on, että jotkut sovellukset ovat vain huonosti kehitettyjä, jos vain Apple olisi ennakoinut tämän ja antanut meille tappaa kaikki -painikkeen. Heillä ei selvästikään ole tarpeeksi työvoimaa muistivuotojen analysointiin kaikissa sovelluksissa.
Useimpien sovellusten kanssa ei todellakaan ole ongelmaa. Olen kuitenkin huomannut, että jotkut sovellukset, kuten ** Skype **, tyhjentävät akun ehdottomasti liian nopeasti, jos jätät ne taustalle.
@Kyle iOS: n "vähän muistia" -varoituksia ei ole olemassa, ainakaan mitään käyttäjä ei näe. Kun Rock Bandin kaltainen sovellus näyttää varoituksen, se tarkoittaa, että Rock Band yrittää käyttää liikaa muistia. Kaikki taustalla olevat sovellukset tapetaan, jos ne käyttävät riittävästi muistia vaikuttamaan suorituskykyyn.
@kubi [orly?] (Http://modos.org/rockbandlowmem.PNG) Kuvakaappaus tulee napauttamalla "Pikapeli" pelin avaamisen jälkeen. Vaikka Rock Band tuotti varoituslaatikon, se ei aiheuttanut muistipulaa.
Kaikki, mitä teet iOS-laitteella, johtaa vaarallisen vähän muistiin. Mitä Rock Bandin * pitäisi tehdä, on vähentää oman muistin käyttöä ja antaa käyttöjärjestelmän tappaa muut sovellukset. Sen ei todellakaan pitäisi pyytää käyttäjää käynnistämään puhelinta uudelleen. Ruma ja päättämätön.
#2
+3
Greg
2010-07-24 10:12:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi tapa ohjata moniajoa iOS4: llä on vangita laite, asentaa Backgrounder ja asentaa Poista viimeisimmät .

 • Käyttämällä Backgrounder -ohjelmaa voit estää sovelluksia suorittamasta moniajoa, kunnes sallit niiden.
 • Poista viimeisimmät -toiminnon käyttäminen tyhjennä kaikki "äskettäin käytetyt" sovellukset niin, että vain ne sovellukset, jotka todella suorittavat moniajoa, näytetään.

Monitoimisen poistaminen kokonaan käytöstä on myös mahdollista . Näin voit poistaa Multitasking-, Homescreen-taustakuvan tai molemmat käytöstä 3GS: ssä. Tarvitaan vankilassa oleva laite.

Muokkaa tiedostoa N88AP.plist iPhonen hakemistossa /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app . Etsi seuraavat avainarvoparit ja aseta ne arvoon false kuvan osoittamalla tavalla. Reboot kun valmis.

 <key>homescreen-wallpaper< / key><false / ><key>multitasking< / key><false / > 

Olen tajunnut tämän lukemalla tämän artikkelin avulla Aloitusnäytön taustakuva 3G: ssä, vaikka tekin päinvastoin.
http://pixelatedgeek.com/2010/06/ios4-jailbreak-and-multitasking-now-available-for-iphone-3g /

Huomaa:
Tarvitset tavan muokata plist-tiedostoja. Joko käytä erityistä plist-editoria tai käytä työkalua muuntaa XML: ksi. Suorita muunnos puhelimellasi asentamalla Ericia Utilities (Cydiasta) ja antamalla seuraavat komennot muuntamaan tiedosto XML: ksi ja takaisin.

 plutil -convert xml1 N88AP.plistplutil -convert binary1 N88AP .plist 
#3
+2
Thomas
2010-07-15 01:11:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että se on vaihtoehto, kun jailbreakit käyttämällä redsn0w-ohjelmaa. Se on vaihtoehto. Tässä opetusohjelma.

#4
+1
Jon Hadley
2010-07-27 12:59:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, ettei sulje kaikki -vaihtoehtoa ole, mutta voit sulkea ne yksitellen:

"Kaksoisnapauta kotipainiketta tuodaksesi esiin ponnahdusikkunan, joka avautuu Sitten yksinkertaisesti selaa kuvakkeita, etsi suljettava kuvake, pidä kuvaketta painettuna ja napsauta sitten punaista ympyrää viivalla - Applen visuaalinen esitys poistosymbolista. " - osoitteessa PCWorld.com

#5
  0
Julio
2010-11-09 19:14:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sulje kaikki -painike on, jos asennat sbsettings, sitä kutsutaan Poista tausta. Se on painike, joka sulkee kaikki sovellukset ja tyhjentää "Viimeksi käytetyt" -telakan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...