Kysymys:
Kuinka estää iPad / Safari käsittelemästä tiettyjä numeroita 'puhelinnumeroina'?
robsoft
2010-09-06 22:16:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on intranetissä sivuja, jotka näyttävät numeerisia nopeuksia 4 desimaalin tarkkuudella, esim. 147.1453. Kun näitä sivuja tarkastellaan iPadissa, jotkut näistä hinnoista näkyvät alleviivattuina ja niiden napsauttaminen saa iPadin tarjoamaan uuden yhteystiedon luomisen tai lisäämisen olemassa olevaan yhteystietoon. Selvästi se ajattelee, että teksti edustaa puhelinnumeroa (jota se ei oikeastaan ​​ole, koska olemme Isossa-Britanniassa ja puhelinnumeroita ei ole muotoiltu pisteillä).

Onko mahdollista estää tämä tapahtumasta - joko metadatan avulla, jonka voimme lisätä verkkosivuille, tai muuttamalla joitain asetuksia iPadissamme?

üks vastaus:
#1
+23
Dori
2010-09-07 03:03:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisää verkkosivujesi <head> -koodiin:

  <meta name = "format-Detection" content = "phone = no" / >  

Siitä löytyy paljon enemmän osoitteesta Apple URL Scheme Reference: Phone Links.

Vain kokeillut tätä, toimii herkku. Paljon kiitoksia! Minulla oli tunne, että olisi jokin metatapa poistaa tämä käytöstä. :-)
Täällä @Dori, ota tämä merkki! : P
se toimi myös minulle, mutta ei iPod 1st Generationin Safarilla. Onko olemassa vanhalle selaimelle erityistä tunnistetta?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...