Kysymys:
Kuinka voin poistaa animaation käytöstä vaihdettaessa työasemia Lionissa?
Rob J
2011-07-21 07:26:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin poistaa käytöstä liukuvan animaation, joka tapahtuu vaihdettaessa työpöytää ctrl + / tai ctrl avulla + [numero] lionissa. Tämä saavutettiin aikaisemmin aiemmissa versioissa tällä komennolla:

  oletusasetukset kirjoittaa com.apple.dock työtilat-swoosh-animation-off -bool KYLLÄ && killall Dock  

Tämä uusi animaatio on vieläkin hitaampi kuin Snow Leopardissa - melkein 1 sekunnin vaihto - todellinen tuottavuuden tappaja.

Apua arvostetaan suuresti!

Minulle se ei ole niin paljon aikaa, enempää, että tuottavimmakseni vaihdan työpöydät kuin hullu mies, mielestäni tämä uusi animaatio saa minut tuntemaan oloni pahaksi ... ei tarvitse taustaa ja KAIKKI työpöydän kuvakkeet liikkua joka aika on siellä. lähetän takaisin tänne, jos löydän ratkaisun.
Olen samaa mieltä Robin kanssa, animaatio luo saman tunteen kuin merisairas. Vain tapa tehdä se nopeammaksi tai jopa poistaa se pieni keventäminen lopussa olisi hyvä.
Tämä on todennäköisesti tilanne, jossa ongelma on yksinkertaisesti vielä liian uusi. Ajan myötä odotan olevan lukuisia artikkeleita tällaisista asioista ja integroinnista erilaisiin "mieltymyksiä muuttaviin" sovelluksiin, kuten Onyx. Saatat joutua vain odottamaan vähän aikaa.
@Rob-tausta, kuvakkeet, * ja valikkopalkki *: jälkimmäinen voi vain haalistua paikalleen ja liukua ylös, kun saavutat koko näytön sovellustilan.
Lisäsin pienen palkkion toivoen, että joku pyrkii todella yrittämään löytää menetelmän tähän, yksinkertainen google fu ei vain leikkaa sitä.
Mikä loistava lanka! Kiitos Samuel temppu päästäksesi Mission Control -kytkimelle ilman viivettä! Hämmästyttävä. Odotan myös kärsivällisesti tapaa sammuttaa Space-switchin-animaatio Lionissa. Se on täysin ärsyttävää. En ymmärrä, miksi heidän täytyi saada työpöytä ja valikkopalkki liikkumaan. Se oli paljon parempi versiossa 10.6, kun vain aktiiviset sovellusikkunat liikkuivat. Nyt kun kaikki liikkuu ja on animoitu, se saa minut hyvin huimaamaan, kun vaihdan tilaa jatkuvasti. Ainakin käyttämällä ctrl + numeronäppäimiä on nopeampi animaatio kuin ctrl + nuolinäppäimillä. Mutta haluaisin mieluummin käyttää nuolinäppäimiä. Tapa väliä valitettavasti
Tarvitsemme todella sovelluksen kaikkien animaationopeuksien hallintaan Lionissa ...
Odottaa kärsivällisesti tilojen korjaamista, en voi silti uskoa, ettei ratkaisua ole. Aivan inhoaa animaatiota.
Jos ainoa koko näytön kokoinen sovellus, jota et halua tehdä, sattuu olemaan iTerm, olet onnekas: Asetusten Yleiset-paneelissa on valintaruutu "Käytä leijonamaisia ​​koko näytön ikkunoita", joka oletuksena on valittu. Poista valinta ja iTerm voi siirtyä koko näytön kokoisten ikkunoiden taakse.
Vihaan sinua Apple. Rakastan työtiloja missä tahansa järjestelmässä, mutta aion heittää ylös. Se on vain sekaisin, todella.
Pöytäkoneiden käyttö maksimoidulla sovellusikkunoilla eikä valikkopalkki näytä olevan paras mahdollinen vaihtoehto.Vaihto näppäimillä `ctrl` +` [0-9] `on mahtavaa![Tämä vastaus] (https://superuser.com/a/1187552) on hyvä selitys useiden työasemien määrittämiselle.
Viisi vastused:
#1
+159
Dorian
2016-09-30 14:12:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kirjoitin virheen Radar # 28495374 -palveluun, ja tässä on Applen vastaus:

Korjattu 10.12.Siirry Esteettömyys ja Ota käyttöön Vähennä liikettä ...

Ilmoita meille, onko ongelma ratkaistu sinulle päivittämällä virheraportti.

Reduce motion in Accessibility mac os 10.12

Tämä on suurenmoista!Muuten minusta tulee huimausta.
Ehkä liittyvät, mutta jos käytät "Vähennä liikettä" -ohjelmaa iPhonessa, jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä (kuten iMessage-lähetyspainikkeen pitkä painallus), joten Apple voi tehdä sen myös MacOS-käyttöjärjestelmässä
Tämä on mahtavaa!
Vaihtaako tämä heti?
@LenarHoyt Kyllä :) (on hieman hiipumassa / latautumassa ehkä 100 ms: n ajan)
VAU!Muiden kommenttien jälkeen sain pettynyt ja surua MacBookistani.Miksi Apple ei anna minun käyttää MacBookiani tuottavasti? ... Miksi minun täytyy kärsiä päänsärkyä ja sekavaa huimausta kaikesta liikkuvasta koko ajan?Miksi minun pitäisi odottaa sitä?Tämä auttaa.Toivon todella, että voisit vain estää animaation tässä tapauksessa ..
tämän pitäisi olla hyväksytty vastaus.
Joku tietää, voinko ottaa tämän käyttöön CLI: n komennolla?
Ihmettelen, pystymmekö pääsemään eroon myös 100 ms: n haalistumisesta.
@LenarHoyt ei, valitettavasti tämä ei kytkeydy välittömästi.
Lopuksi voin käyttää työpöytiä!:)
Minun mac on kytketty ulkoiseen näyttöön.Jostain syystä tämä toimii, kun Mac on suljettu, mutta heti kun Mac on auki, se palaa liukuvaan animaatioon.
@CosminPascu Mielestäni heidän ei pitäisi tehdä mitään teknisiä vaikeuksia, koska nolla-animaatio on jo ollut ominaisuus koko avaruudessa2.Mietin vain, miksi omena ei tekisi tätä viimeistä palvelusta meille
miten päästä eroon tyhmästä 300 ms: n haalistumisesta
Se on hyvin valitettavaa.Mac OS -ominaisuus on hyödytön tällä voimakkaasti havaittavalla viiveellä.Se on naurettavaa aikaa ja keskittymisen menetystä, jos vaihdan työpöytien välillä satoja kertoja päivässä.Sovellus, jota jotkut ihmiset suosittelevat, ei myöskään ole kirjoittanut blogiinsa yli vuoden ajan, joten ei ole kiinnostunut kokeilemaan sitä.https://xkcd.com/1205/
#2
+104
Samuel Mikel Bowles
2011-09-05 11:50:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaivasin syvälle sovellukseen GDB: n avulla, mutta tulokset olivat pettymys. Luulen, ettei tällä hetkellä ole tapaa tehdä tätä. Tässä olen oppinut:

Ensin voit muuttaa siirtymisnopeuden Mission Control -tilaan (jota kutsutaan edelleen prefekteissä Expose). Syötä vain kirjoittamalla tämä komento:

  oletusasetukset kirjoita com.apple.dock expose-animation-duration -int 0; killall Dock  

Ja palataksesi oletusarvoihin, suorita tämä komento:

  oletusasetukset poista com.apple.dock expose-animation-duration; killall Dock  

Toiseksi binaarissa on viittaus fps-spacwitch (kehyksiä sekunnissa avaruuskytkin). Olen sekaisin tämän kanssa jonkin aikaa ja kokein myös muunnelmia, kuten välikytkin-animaatio-kesto ilman onnea.

Valitettavasti (ainakin 10.7.1 lähtien) ei näyttää olevan tapa muuttaa tähän animaatioon liittyviä asetuksia.

Täytin virheen tälle Applelle. Tutkan numero on 10073864. Kehotan teitä tekemään ilmoituksen myös osoitteesta https://bugreport.apple.com/. Huomaa kuvauksessasi, että se on kopio yllä olevasta virheraportin numerosta, jotta tukihenkilöstö voi luokitella ja priorisoida tämän virheen.

Sen sijaan, että käytät -int, voit todella käyttää -float ja asettaa sen murtolukuiksi. Asetin kaivokseni arvoon 0,20, se ei ole läheskään yhtä pirteä kuin asettaminen 0: ksi, jolloin se vain vilkkuu paikalleen ja tavallaan jättää animaation.
Pystyitkö löytämään jotain, joka käsitteli Command-M - motion blur -vaikutusta Mission Control -ohjelmassa? Olen vain kompastunut siihen - se saattaa aiheuttaa tahattomia suruja, jos jotkut ihmiset ovat vahingossa mahdollistaneet tuon _hieno_ pala.
Olen iloinen, että tutkitte tätä, mutta olen surullinen, että palkkio myönnettiin, kun meillä ei vieläkään ole vastausta.
toinen työ on käyttää kaksoisnapauttamalla-palaa-painiketta palataksesi nopeasti takaisin viimeiseen käyttämääsi tilaan. ottaa käyttöön: oletusarvot kirjoita com.apple.dock double-tap-jump-back -bool TOSI; killall Dock Lähettäjä: http://www.cultofmac.com/133205/use-a-secret-gesture-to-switch-to- edellinen-space-os-x-tips / # GfPSPXpjSQuLqMCH.99
@Cam kiittää paljon jakamisesta. toimii hyvin. "ärsyttävästi" (koska emme pysty selvittämään todellista asetusta käytettäväksi), se on huomattavasti nopeampi siirtyminen kuin kaikki muut menetelmät! se asettuu paljon nopeammin kuin käyttämällä ctrl-nuolta.
vika # 15348128 jätetty
... ja Apple on vastannut wontfix-korjaukseen: "Engineering on todennut, että tätä ei voida korjata. Jos sinulla on kysyttävää tämän ongelman ratkaisemisesta, päivitä heillä virheraportti. Suljemme nyt tämän virheraportin."
vika numero 16079706 jätetty. Jatka vain arkistoimista, heidän on kuunneltava yksi päivä.
Näyttää siltä, ​​että TotalSpace2 tekee tämän liittämällä CFP-laajennuksen telakkaan.
Täytti kaksoiskappaleen numerona 28495374, toivottavasti tämä ratkaistaan, se voidaan suorittaa Linux-työasemilla ...
Jos haluat kertoa muille Applelle lähettämiesi virheraporttien olemassaolon ja tilan, voit lähettää raporttisi myös [Open Radar] -sivustolle (https://openradar.appspot.com/) ([about] (https://openradar.appspot.com/faq)).
#3
+45
David
2011-07-30 00:11:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri huomannut, että ctrl + [numero] on huomattavasti nopeampi kuin ctrl + / .

Se on edelleen animoitu, mutta se suorittaa animaation noin puolessa ajassa. En ole varma, auttaako se, mutta heitän sen sinne.

sinä, sir, voitat Internetin. Kiitos paljon. toinen huomautus on, että kun käytetään näppäintä "ctrl" + "[numero]", se ohittaa muut työpöydät nykyisen ja "[numero]": n väliin.
Suuret kiitokset. Koska käytän yleensä enintään kahta välilyöntiä, olen korvannut nuolien numerot ja nyt se on ainakin nopeampi.
Valitettavasti ctrl + numero ei voi siirtyä koko näytön sovelluksiin
Ctrl + numero toimii koko näytön sovelluksissa kohdassa 10.8.5 Huomaa, että sinun on otettava käyttöön Ctrl-numeron pikanäppäimet Järjestelmäasetukset-näppäimistö-paneelissa ja voit tehdä sen vain vuosina 1–4.
Cmd + -välilehti on nopein, jonka löysin vaihtaessasi koko näytön sovelluksia
Minulla on vain mahdollisuus aktivoida pikakuvake "siirtyä työpöydälle 1", mutta ei muita.Onko mitään ideaa?
[Tämä vastaus] (https://superuser.com/a/1187552) on hyvä selitys useiden työasemien määrittämiselle.Pöytäkoneiden käyttö maksimoidulla sovellusikkunoilla eikä valikkopalkki näytä olevan paras mahdollinen vaihtoehto.Vaihto näppäimillä `ctrl` +` [0-9] `on mahtavaa!
#4
+42
Lri
2012-05-16 17:28:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TotalSpaces: ssä on mahdollisuus poistaa animaatio käytöstä tilojen vaihtamiseksi:

TotalSpaces on edelleen beetaversiossa ja vähän häiriö kuitenkin. Tilojen vaihtamiseen on pieni viive, ja koko näyttö näyttää liikkuvan muutama pikseli vaakasuunnassa siirtymisen aikana. Muokkaa: molemmat on nyt korjattu.

Tämä sovellus on varmasti lupaava - toivon, että useammat ihmiset löytävät sen ja auttavat ravistamaan jäljellä olevat virheet. Se on todella mukava virrankäyttötyökalu ja ratkaisee aukon ikkunanhallinnassa, jos tulet toisesta WM: stä Maciin.
Tämä on mahtavaa. Yksittäinen avaruusrivi ajoi minut tarpeeksi hulluksi, kun leijona tuli ulos, että harkitsin lyhyesti jotain tällaista, mutta en päässyt siihen. Toivon, että se korjautuu Mountain Lioniin, mutta sillä välin kuon 12 dollaria rekisteröidäksesi tämän sovelluksen.
Viive ennen vastaamista näppäimen painallukseen on minulle sopimusrikkomus, mutta katson tätä sovellusta parempaan suorituskykyyn tulevaisuudessa.
Yritin totalspaceja. Se toimii todella hyvin, kun se toimii. Se näyttää sekoittuvan, kun lisätään / poistan välilyöntejä, eikä se ctrl-rightarrow oikein kaikkien tilojen / koko näytön sovellusten läpi.
@Sparr: (Ainakin) versiossa 0.11.0 voit poistaa viiveen TS: n asetusten kautta poistamalla valinnan "Käytä siirtymiä" -kohdasta "Siirtymät" -välilehdessä _ ja poistamalla valinnan "Näytä ilmoituskuva työpöydän muutoksesta" -välilehdessä. @Gattster: Varmista, että Asettelu-välilehden asetteluasetukset vastaavat todellista määritettyjen työasemien määrää ja että "Navigoi oikealle muihin koko näytön sovelluksiin" on valittu. Jos haluat integroida koko näytön sovelluksen useisiin työasemiin, käytä Lisäasetukset-välilehteä. HUOMAUTUS: _Aina kun muutat työasemien lukumäärää Mission Control -toiminnon avulla, sinun on tehtävä vastaavat muutokset TotalSpacesissa_.
Tämä toimi minulle loistavasti Mountain Lionissa. Muista kumota käyttöjärjestelmän tason pikavalinnat työpöydän vaihtoa varten.
@mklement Päivittäminen arvosta 0.10.0 arvoon 0.11.0 eliminoi suurimman osan viiveestä, ja "Näytä ilmoituskuvan muuttaminen työpöydällä" -valintaruudun poistaminen poisti loput. Kiitos vinkistä!
Kokonaistilat eivät yleensä toimi pääkaupungissa poistamatta tietoturvaa.Kuinka tekisit sen el capitanissa?
Totalspaces toimii vain El Capitanin kanssa, kun muokkaat järjestelmän eheyden suojausta, mikä ei ole vaihtoehto monille.Surullinen, koska vain tästä syystä olen käyttänyt sitä.
Tämä ei tunnu toimivan Mac OS Yosemite -sovelluksessa.Siirtymät ovat edelleen olemassa.Ja Asetukset Yleiset-välilehden päivittäminen kestää iät.Se jumissa monta kertaa.
Vaikka se tarvitsee suojauksen poistamisen käytöstä, se toimii tapauksessani (10.11).Kun vaihdat alt-välilehteä eri työasemien sovellusten välillä, siirtyminen on nyt välitöntä, koska poistin animaation käytöstä TotalSpacesin kautta.
toimii hyvin 10,13 korkealla sierralla, kun crsutil on poistettu käytöstä asennuksen aikana.Ilmainen versio on 14d-kokeilu.Täysi sovellus 12 dollaria, ei kallis, mutta en ole toistaiseksi mukava maksaa 12 dollaria haalistuneen animaation poistamiseksi
#5
+10
sffc
2011-08-21 04:20:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomasin, että tilanvaihtoanimaation nopeutta on mahdollista hallita, kun käytät pyyhkäisytoimintoa OS X Lionissa. Voit saada tilat muuttumaan yhtä nopeasti, ellei nopeammin kuin Snow Leopardissa, pyyhkäisemällä nopeasti kolmella tai neljällä sormella vasemmalle tai oikealle. Tietysti on ehdottomasti jotain, mihin kannattaa tutustua, jos olet aina käyttänyt +/. Tämä sai minut ajattelemaan. Koska näyttää siltä, ​​että välilyöntien vaihtaminen nuolinäppäimillä, numeronäppäimillä ja eleillä suorittaa kaikki saman tyyppiset animaatiot, on todennäköisesti yksi järjestelmäkäsky, johon kaikki nämä kolme toimintoa yhdistyvät. Koska ne kaikki suorittavat animaation eri nopeudella, on oltava parametri, joka ohjaa animaation nopeutta. En ole OS X -kehittäjä, joten toivottavasti joku muu, joka tuntee paremmin OS X: n taustalla olevat toiminnot, pystyy selvittämään, mitä järjestelmäkomentoja todella suoritetaan, kun käyttäjä suorittaa tietyn toiminnon.

Sormen pyyhkäisy on todella nopeampaa, kun pyyhkäiset nopeammin. Se kulkee samalla käden nopeudella suurimmaksi osaksi. Ilmeisesti tämä on Apple tietää parhaan päätöksen - se tuntuu luonnolliselta, kunnes käytät sitä pitkään ja sairastut merisairaaksi!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...