Kysymys:
Mitä dokumentoimattomia ominaisuuksia olet törmännyt Mountain Lioniin?
gentmatt
2012-07-25 18:04:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän kysymyksen tarkoituksena on jakaa ja kerätä parannuksia joita Apple ei ole dokumentoinut tai joita ei ole dokumentoitu huonosti.

Perustele vastauksesi; jos se on jotain, jonka Apple ja muualla verkossa dokumentoi, se ei kuulu tähän. Vastauksesi pitäisi sijoittaa ominaisuus kontekstiin ja selittää, kuinka sitä käytetään. Lisää tarvittaessa kuva.

Lisää vain yksi aihe vastausta kohti . Yritä etsiä ja muokata olemassa olevia ominaisuuksia / vastauksia sen sijaan, että lähetät päällekkäisen vastauksen, joka lopulta poistetaan. Huomaa, että myös vastaukset, jotka eivät ole ominaisia ​​Mountain Lionille, poistetaan. Voit lähettää tällaisia ​​vastauksia tänne.

Toivon, että minulla olisi tarpeeksi edustajaa Apple.SE: ssä äänestämään. Sellaisena kuin se on, sinun täytyy tulla toimeen vihaisella häikäisyllä: ಠ_ಠ
@GnomeSlicE Se tekee minusta ಥ_ಥ. Jos et pidä sanamuodosta, voit muokata sitä. Jos se ei riitä, joudut odottamaan.
Olen pahoillani, mielestäni se ei ole kovin hyvä kysymys sivuston Q & A-muodolle. Mikään muokkaus ei muuta sitä mielestäni.
@GnomeSlicE Olemme tehneet tällaisia ​​wikikokoelmia aiemmin useita kertoja. Vaikka heidät kiistetään, he saavat aina paljon resonanssia. On parempi välttää niitä, etenkin pienistä asioista. Mutta koska * Apple ei dokumentoi kaikkea ohjelmistossaan esittelemääsä *, tästä kysymyksestä voi olla hyötyä monille. Voit vapaasti keskustella tämäntyyppisistä kysymyksistä metasta.
Eri mieltä GnomeSlicE: n kanssa. Olen samaa mieltä gentmatin kanssa. Tämäntyyppiset kysymykset, kun niitä viljellään hyvin, voivat olla erittäin hyödyllisiä ja estää (jossain määrin) todella huonoja CW-viestejä.
Applen mainitsemat yli 200 parannusta löytyvät osoitteesta http://www.apple.com/osx/whats-new/features.html
Ars Technicalla on [perusteellinen katsaus] (http://arstechnica.com/apple/2012/07/os-x-10-8/). Tarkista TOC
@gent edellyttäen, että olet erittäin tiukka vaatimuksesta "ei ole dokumentoitu missään muualla eikä ehdottomasti Apple". Vaarana on, että tämä muuttuu "äärettömäksi luetteloksi mielipiteistä X: stä", joten kriteerien on oltava riittävän tiukat, jotta estetään tapahtuminen.
Tätä varten 13 vastausta 17: stä [dokumentoidaan sivulla Hope4You linkitetty] (http://www.apple.com/osx/whats-new/features.html). Ne, jotka eivät ole, ovat [Exposé kaikille ikkunoille] (http://apple.stackexchange.com/a/57365/6703), [Viestien AppleScriptability] (http: 57376/6703) (jotain kaikilla sisäänrakennetuilla OS X -sovelluksilla on), [WPA2-tuki Internet-jaolle] (http://apple.stackexchange.com/a/57488/6703) ja [zoomaus PDF-tiedostoille pikakatselussa] (http://apple.stackexchange.com/a/57495/6703) cc: @JeffAtwood
@MarkTrapp Aivan liian monilla Applen sovelluksilla ei ole joko AppleScript-tukea tai täysin triviaalia AppleScript-tukea. Viestit, joilla on todellinen tapahtumakäsittelijän komentosarja, on iso juttu.
@JeffAtwood Kyllä, se, että se on dokumentoitu muualla, tarkoittaa, ettei sitä voi olla olemassa vastauksena Stack Exchangen kysymykseen ...
@jason 38 vastausta ja laskenta ... Stack Exchangea * ei * ole olemassa pelkästään kopioimaan muualla saatavilla olevaa tietoa ja esittämään se kyselynä. Esimerkiksi "Kuinka asiat toimivat" -beetasivusto päätyi muuhun kuin sisällön alustamiseen, joka oli muualla verkossa, ja se suljettiin sen seurauksena. http://area51.stackexchange.com/propembers/15025/how-things-work
@JeffAtwood Vastausvaatimus ei toistaiseksi rajoitu dokumentoimattomiin ominaisuuksiin. Tämä on järkevää, koska jotkut ominaisuudet löytyvät vain piilotetuista tukidokumenteista tai blogiviesteistä. * Keskimääräinen käyttäjä * - joka on tämän sivuston kohteena - ei varmasti käy läpi kaikkia näitä asiakirjoja itse. Joten tämä Wiki palvelee myös tätä erityistä tarkoitusta. Jos SE-verkko ei kuitenkaan halua tukea tätä, mielestäni meidän pitäisi alkaa puhdistaa AskDifferent yleensä ja määritellä tiukempi UKK tulevaisuutta varten.
@JeffAtwood Tämä on yksi kysymys. Sen kaltaisia ​​on kourallinen (verrattuna sivuston muiden kuin CW-kysymysten määrään). Yhdellä suurella kysymyksellä on varmasti paremmat kertoimet kuin koko sivustolla.
@gent ei ole dokumentoitu tai * alle * dokumentoitu. Haluan vain, että täällä on joitain järkeviä, objektiivisia kriteerejä vastauksille, paitsi "Haluan kirjoittaa tämän verkkosivulle".
@JeffAtwood Ok, ymmärrän ja pidän myös muutoksistasi kysymyksen viimeisimmässä muokkauksessa.
@GnomeSlicE on täysin eri mieltä, se ei ehkä sovi Q & A-muotoon SE * -verkolle *, mutta * tälle * sivustolle se sopii hyvin, ja kun iso tuotejulkaisu tapahtuu, meidän on luotava eräänlainen vertaisarvioitu luettelo hienoista asioista jotka kiinnostavat jäseniämme. Todellakin suurin osa aktiivisista ja varmasti kaikkien aikojen osallistujista osallistuu näihin CW: iin. Kyse ei ole pelkästään olemassa olevan materiaalin uudelleen dokumentoinnista, se on tapa esittää ne bitit, jotka mielestämme ovat mielenkiintoisimpia tai hyödyllisiä. Meillä on harvoin CW: itä, ehkä joku pystyy määrittelemään, mikä ikä on%, mutta käyttäjät ovat yleensä tervetulleita niihin.
@JeffAtwood AD: ssä on vain [78 avoimen yhteisön wikikysymystä] (http://apple.stackexchange.com/search?q=wiki%3A1+closed%3A0) AD: ssä (kiitos Jasonille tämän huomauttamisesta), mikä on keskiarvo 39 vuodessa. Kävin ne läpi ja monet niistä ovat erittäin arvostettuja kysymyksiä, joihin on monia hyviä vastauksia. Olen käynyt läpi monia näistä CW-kysymyksistä (erityisesti Lion CW) ja saanut paljon uutta tietoa vain selaamalla vastauksia.
Luulen, että tämä kysymys ei voi tuottaa yhtä "hyväksyttyä" vastausta. Se lukee enemmän kuin foorumi.
@GnomeSlice CW on kehitetty ... juuri tästä syystä! Jeff on murheellinen, koska ominaisuutta käytettiin väärin ad nauseumissa pinon ylivuodon laajuuden vuoksi. Jotain, joka ei todellakaan ole niin suhteellisen merkityksellinen tässä. Mikä SO: lle on hyvää, se on SE: lle tai jotain sellaista. Tämän keskustelun pitäisi todennäköisesti mennä metaan ...
@GnomeSlice Siksi se ei ole kysymys, se on yhteisön Wiki-viesti. Teimme matematiikkaa keskusteluhuoneessa, luulemme, että vastaamme noin 0,4 prosentin kysymyksiin, jotka toimivat tällä tavalla, ja jopa se on vinossa, koska aiemmin oli enemmän, niitä on ollut vain 3 tai 4 tänä vuonna - ja Jeff on jopa kirjoittanut vastaus heille aiemmin ...
... lukuun ottamatta sitä, että Apple poistaa "tunnit" akkukuvakkeesta ja tekee arkistoiduista RSS-syötteistä vuosia käyttämättömiä? :-( (Okei, RSS on edelleen levylläni; ei ole aavistustakaan kuinka se muunnetaan.)
53 vastused:
#1
+46
Gerry
2012-07-26 23:03:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit nyt hiljentää Dockin pomppivia sovelluskuvakkeita viemällä hiiren osoittimen niiden päälle sen sijaan, että sinun tarvitsisi napsauttaa ja aktivoida niitä.

Itse asiassa tämä oli mahdollista myös lionissa. Äitini käytti sitä koko ajan Entourageen (hän ​​saa paljon postia;))
Toivon, että se saisi Adiumin lopettamaan myös räpyttämisen :(
#2
+43
Nathan Greenstein
2012-07-25 20:15:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä häiritse -tila ilmoituskeskukselle

Vieritä Ilmoituskeskuksen laatikossa hiukan ylöspäin ylhäältä näkyvän kohdalla. Siellä on kytkin Näytä hälytykset ja bannerit, joka on oletusarvoisesti valittu. Poista valinta käytöstä poistaaksesi ilmoitukset loppupäiväksi.

Vaihtoehtoisesti voit aktivoida Älä häiritse -tilan napsauttamalla Ilmoituskeskuksen valikkorivin kohtaa -vaihtoehto .

enter image description here

⌥-napsautuksen temppu on erityisen mahtava. Ilmoituskeskuksen kuvake muuttuu harmaaksi, kun se ei häiritse -tilassa! http://i.imgur.com/MV3Tt.png
#3
+39
gentmatt
2012-07-25 20:09:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Exposé kaikille ikkunoille

Mountain Lion esittelee uudelleen lionia edeltävän ominaisuuden, jotta Ryhmä sovelluksen mukaan -toiminto voidaan poistaa käytöstä Mission Controlissa. Tämä oli oletusarvoisesti käytössä Lionissa eikä sitä voitu poistaa käytöstä.

Voit poistaa tämän käytöstä:
Järjestelmäasetukset → Tehtävien hallinta → Ryhmitä ikkunat sovelluksen mukaan .

enter image description here

Pelkästään tämä voi vakuuttaa minut päivittämään. Olen välttänyt leijonaa pelkästään kaikkien ikkunoiden paljastamisen poistamisen vuoksi.
Tämä oli jo lionissa ... minun oli jo merkitty päivityksen jälkeen.
@Steve Olet ensimmäinen henkilö, joka sanoo tämän. Yhdistä kuvakaappaus vahvistaaksesi vaatimuksen.
@gentmatt: llä on onneksi vielä Mac Lionilla, tarkistaa kun tulen kotiin!
@gentmatt tajusi, että kollegani, jotka istuivat vieressäni, eivät ole päivittäneet, näyttää siltä, ​​että se oli oletusarvoisesti käytössä ja et voi sammuttaa sitä, kyky sammuttaa se on uusi.
@Steve Kyllä, siinä se. :)
#4
+38
houbysoft
2012-07-26 02:26:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tallenna nimellä

... on palannut!

Kokeile seuraavaa pikanäppäintä: vaihtoehto - shift - komento - S . Tai paina vain OPTION -näppäintä, kun tiedostovalikko on vedetty alas:

enter image description here

Rakastan kuinka he pitävät tätä ominaisuutena. Heillä voi olla paljon enemmän ominaisuuksia, jos he poistavat ne aiemmista versioista ja lisäävät ne sitten uusiin versioihin
@Jonathan He eivät, me teemme (laskemme sen ominaisuudeksi).
@Jonathan Tätä luetteloa tarkasteltaessa näyttää siltä, ​​että * useimmat * "uudet" ominaisuudet kuuluvat tähän luokkaan: ne ovat vain korjauksia Lionin keksimälle. En ole varma, pitäisikö minun olla pettynyt vai iloinen.
@jpc, on lueteltu Applen verkkosivustolla sivulla, jossa luetellaan kaikki uudet ominaisuudet. Siksi he pitävät sitä ominaisuutena.
@KonradRudolph,: tä kutsutaan kuitenkin Mountain * Lioniksi, joten muutokset tulevat olemaan radikaaleja. En voi odottaa käyttöjärjestelmää 11
@Jonathan Olen kunnossa siinä. Näyttää vain siltä, ​​että Apple on vihdoin myöntänyt, että Lion oli aluksi härkätaakka. Käytettävyysvirheiden korjaaminen ei saisi edellyttää maksullista päivitystä.
Jos määrität pikakuvakkeen kaksoiskappaleelle kohdassa * Järjestelmäasetukset> Näppäimistö> Pikanäppäimet * Valikkomerkintä * Tallenna nimellä ... * näytetään pysyvästi - ilman, että sinun on painettava ALT.
Katso myös http://www.tuaw.com/2012/07/29/get-save-as-back-on-mountain-lions-file-menu-easily-and-without/ lisää temppuja Tallenna nimellä
Varoitus: Tallenna nimellä ei välttämättä tee odotuksiasi, jos olet tottunut vanhaan Tallenna nimellä. Katso artikkelini viimeinen kappale täältä: http://tidbits.com/article/13187
#5
+36
Mathias Bynens
2012-07-27 02:31:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mountain Lion tarjoaa suoran video- / äänikoodauksen Finderista .

Valitse yksi tai useampi ääni- tai videotiedosto, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Koodaa valitut videotiedostot. Saat jotain tällaista:

Huomaa: tämä ei toimi jo pakatuissa äänitiedostoissa (kuten aac ja mp3). Tämä toimii CAFF: lla, AIFF: llä, AIFC: llä, S2df: llä ja WAVE: lla -2700 -virhesanoman mukaan, joka tulee näkyviin, jos yrität tätä jo pakatulla äänitiedostolla.

Tämä voi myös löytyä Palvelut -valikon alavalikkokohta (asiayhteyteen tai Tiedosto -valikosta) niille, joille on asetettu / asennettu useita kolmansien osapuolten palvelutoimintoja.

Lisäksi tämä ei säilytä metatietoja, kuten elokuvien sijainteja tai ID3-tunnisteita AIFF-tiedostoille jne.!

En näe tätä vaihtoehtoa, kun napsautan hiiren kakkospainikkeella mp4-tiedostoa. Voisiko se olla Käsijarrun tai jonkin muun asentamasi sovelluksen ominaisuus?
@jtbandes Tein uuden OS X 10.8 -asennuksen tänä aamuna ja olen asentanut vain XCoden, joitain selaimia ja joitain tekstieditoreja - ei video-ohjelmistoa ollenkaan. Saan tämän pikavalikon mihin tahansa `* .mp4`-tiedostoon: http://i.imgur.com/NFNj7.png
Voi ymmärtää - se piiloutuu Palvelut-alivalikon alle. Ilmeisesti se on Automator-toiminto.
Tämä oli myös Lionilla, olen melko varma, että olen käyttänyt sitä ennen eilen.
Onko se silti mahdollista säilyttää alkuperäisen elokuvan metatiedot? Haluaisin pakata luomani videot iPhonellani, mutta kun teen tämän, menetän alkuperäiseen elokuvaan upotetut sijaintitiedot.
#6
+31
gentmatt
2012-07-25 22:24:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Latausten ja tiedostokopioiden sisäinen edistyminen

Palkit osoittavat edistymistä.

enter image description here enter image description here

En sanoisi, että jakamispainike on alidokumentti. : P Se on itse asiassa yksi tärkeimmistä OS X: n mainostuspisteistä.
Valitettavasti kopioinnin valintaikkuna tulee edelleen näkyviin.
Tämä toimii jopa [Dockissa pinojen kautta] (http://i.stack.imgur.com/mHNus.png), tässä tapauksessa Lataukset-kansioon (eli Lataa kansiopino). Mahtava. Tämä on minulle kätevin ominaisuus Mountain Lionissa.
#7
+29
Szymon Bęczkowski
2012-07-26 17:00:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vierityspalkit muuttuvat hiukan leveämmiksi, kun siirretään hiiren päälle

Nyt on helpompi tarttua niihin.

screenshot showing normal scrollbar, and new wider scrollbar

Tämä on mahtavaa! Pieni, piilotettu, erillinen vierittäessäsi, suurempi kun napsautat ... älykäs!
Kyllä kiitos!! Inhoan yrittää vierittää Lion-vierityspalkkien avulla.
Pariton, tämä ei toimi käytettäessä * Näytä vierityspalkit: aina *.
Tämä ei toimi minulle. Yritti sekä Finderia että Safaria.
@Arjan suurentuvatko vierityspalkit, kun viet hiiren niiden päälle? ("Näytä vierityspalkit: aina" -tilassa)
Näyttää siltä, ​​että tämä tapahtuu vain "Näytä vierityspalkit: kun vierität" -tilassa, jos sinulla on vierityspyörän hiiri.
#8
+27
houbysoft
2012-07-26 01:01:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Shakki

... voidaan nyt pelata Internetissä Game Centerin kautta.

enter image description here

Vau, miksi he eivät mainostaneet tätä? Mahtava ominaisuus.
Koska se on shakki?
[Odota, miten voin ottaa sen käyttöön?] (Http://apple.stackexchange.com/questions/57675/how-can-i-play-chess-over-game-center-in-mountain-lion)
@Moshe katso vastaukseni :)
Tätä mainostettiin.
Luulisi, että shakin grafiikan suorituskyky olisi parantunut jo nyt ... luulen, että ei;)
#9
+27
Scot
2012-07-26 04:26:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Internet Sharing

Internet Sharing now supports WPA2 encryption (and no longer supports WEP, apparently) when sharing a wired connection to Wi-Fi.

enter image description here

On ilo saada WPA2 viimeinkin, mutta WEP: n poistaminen on pettymys. Jotkut vanhemmat laitteet tukevat vain WEP: ää.
@KevinMark WEP -ohjelmaa tuetaan edelleen (tavallaan) Internet Sharing- ja AirPort Utility -apuohjelmissa. Jos valitset vaihtoehdon Suojaus (Internet-jako) avattavan valikon, WEP 40-bittinen ja WEP 128-bittinen näkyvät uusina vaihtoehdoina.
#10
+25
leberwurstsaft
2012-07-26 00:38:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mukautettava sivupalkki

Voit nyt vetää / pudottaa osioita Finderin sivupalkissa uudelleen.

moving around the Favorites section of Finders side bar

Mutta käytät mielenkiintoisia nimiä;)
varmasti, aina
Voi makea Herra! LOPULLA!
Tämä ominaisuus on dokumentoitu Apple.
Kuinka pienennät Finderin sivupalkin kirjasinkokoa?
Järjestelmäasetukset -> Yleiset -> Sivupalkin kuvakkeen koko
@GrahamPerrin Ah, olet oikeassa siinä. Olen varmaankin unohtanut kriteerin lähettää vain dokumentoituja asioita.
Myöhemmin tajusin, että * alidokumentoitu * kriteeri ilmestyi vasta kysymyksen 3. versiossa. Pahoittelut sekaannuksista.
#11
+25
jtbandes
2012-07-27 01:35:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näytä vierityspalkit vierittämättä

Jos sinulla on monikosketuslaite (monikosketusohjain tai Magic Trackpad), lepää kaksi sormea ​​laitteella vierityspalkki näkyy vierityssijaintisi osoittimena. Sinun ei enää tarvitse vierittää asiakirjaa nähdäksesi missä olet.

Huomaa: ei toimi Magic Mouse -hiiren kanssa.

Inhoan, että minun täytyy siirtää sormia ohjauslevyllä näyttääksesi vierityspalkit Lionissa. Tämä on paljon parannettu ominaisuus!
Tämä näyttää olevan Apple-sovelluksia? Kuten näen sen Finderissa ja Safarissa, mutta ei iloa Chromessa.
@Arjan Oletan, että Chrome ei käsittele tapahtumaa kunnolla, koska näyttää siltä, ​​että se käyttää tavallisia vierityspalkkeja, mutta olet oikeassa, että se ei toimi.
Varmasti Chrome saa pian uuden version, joka tekee sen oikein.
#12
+25
Daniel
2012-07-25 21:22:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Messages on AppleScriptable, mukaan lukien Event Handler Suite! Tästä voi tulla hauskaa.

enter image description here

Anteeksi, se on ehkä hyvin tyhmä kysymys, mutta mistä upi löysi tämän `Messages.sdef` -tiedoston, ja mitä tätä sovellusta käytät sen ruokkimiseksi? Kiitos etukäteen!
Käytä AppleScript Editoria ja avaa sanakirja tiedostovalikosta
Paljon kiitoksia, se on erittäin tehokas, koska voimme komentosarjoja mille tahansa iOS-laitteelle lähetetyille viesteille!
#13
+24
Szymon Bęczkowski
2012-07-26 10:40:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uusi päivämääränvalitsin

Pieni kalenteri näkyy päivämäärän syöttökentissä. Esimerkki:

enter image description here

Heinäkuu!!!!!!!!!
#14
+19
Nathan Greenstein
2012-07-25 23:21:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Photo Stream ja muut näytönsäästäjät

Mountain Lion sisältää joukon uusia kineettisiä valokuvapohjaisia ​​näytönsäästäjiä.

Voit valita useista luokista tai valitse kansio, iPhoto-tapahtuma tai Photostream kuvien lähteeksi.

Valitse Järjestelmäasetukset -> Työpöytä ja Näytönsäästäjä -> Näytönsäästäjä ja valitse yksi näytönsäästäjistä Diaesitykset luokka kokeilla niitä.

Henkilökohtaisesti olen siirtämisruutujen fani.

enter image description here

Valitettavasti he ovat pudottaneet vanhan suosikkini.
#15
+19
nohillside
2012-07-26 12:28:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ota verkkojako uudelleen käyttöön yksittäisille käyttäjille

Saattaa olla enemmän "ominaisuus" kuin ominaisuus, mutta joka tapauksessa:

Käyttäjäkohtainen verkkojako on poistettu asetuksista, mutta voi on helppo ottaa uudelleen käyttöön Terminal.app-sovelluksen kautta. Kopioi seuraava katkelma tiedostoon /etc/apache2/users/USER.conf:

  <Directory "/ Users / USER / Sites /" > Options Indexes MultiViews AllowOverride AuthConfig Limit Tilaa salli, estä Salli All< / Directory>  

ja käynnistä Apache uudelleen sudo apachectl restart -toiminnolla.

Tai voit käyttää tätä ohjelmistoa aktivoida / deaktivoida verkkojako helposti :) (VirtualHostX-toimittajilta): http://clickontyler.com/blog/2012/02/web-sharing-mountain-lion/
En voi saada tätä toimimaan. Verkkojako pysyy päällä riippumatta kytkimen sijainnista asetuspaneelissa ?!
Ehkä voit ottaa yhteyttä kehittäjään? En todellakaan tiedä miten voin auttaa täällä lol. Tiedän, että he ovat aktiivisia pääsovelluksensa (@virtualhostx) Twitterissä. Ehkä he voivat auttaa sinua siellä? Anteeksi, että se ei toimi, se näytti melko hyvältä ..
#16
+18
Nathan Greenstein
2012-07-26 03:11:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mac App Storessa voi liikkua kahden sormen pyyhkäisyllä

Taaksepäin ja eteenpäin sidotaan (lopulta) MAS: n kahden sormen pyyhkäisyeleisiin samalla tavalla kuin Safarissa.

Olen odottanut tätä. Mahtava!
Silti ei löydy ...: '(
@Jonathan Voit siirtyä edestakaisin Finderissa pitämällä vaihtoehtoa painettuna samalla, kun tehtävänhallinta pyyhkäisee (3 tai 4 sormea). Se ei todennäköisesti salli kahta, koska joillakin näkymillä on vieritys sivuttain.
Jos se ei ole outo yhdistelmä .... Kuinka ihmeessä sinä löysit sen. Joillakin verkkosivuilla on myös vieritys vaakasuunnassa, mutta safari onnistuu hyvin.
Olen työskennellyt tämän viime kesän parissa! Ole hyvä! : D
@jtbandes, jonka parissa työskentelitte viime kesänä? Applella?
Kyllä, se oli yksi asioista, joiden parissa työskentelin (ehkä he eivät enää käytä koodiani, mutta ainakin se oli yhdessä vaiheessa) :)
Ja kaksi pääkäyttöjärjestelmäversiota myöhemmin, se voidaan vihdoin täydessä näytössä! @Moshe Hei! Anteeksi, että kaipasin sinua WWDC: ssä!
@wjlafrance - hehe, tiedän. Ehkä ensi kerralla.
#17
+18
houbysoft
2012-07-25 22:34:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Launchpadin parannukset

Yläpuolella on nyt hakupalkki, ja kun viet hiiren Launchpad-kuvakkeen päälle sovellusta ladattaessa, saat edistymistietoja:

enter image description here enter image description here

On hyvä tietää, että sinun ei tarvitse napsauttaa hakukenttää ensin - sen sijaan: ** etsi kirjoittamalla mistä tahansa ** Launchpadissa.
@gentmatt: suuren kuvakaappauksen syy oli nähdä myös telakointikuvake ...
- Anteeksi. En huomannut sitä :) Mutta luin siitä tekstistäsi.
Olen hämmentynyt. Mitä tekemistä Launchpadilla ladattavan sovelluksen kanssa ?!
@PooriaAzimi: siinä luetellaan kaikki sovellukset. Aina kun asennat uuden sovelluksen App Storeen, kyseisen sovelluksen kuvake "hyppää" Launchpadiin, joten käynnistyslevyllä on järkevää näyttää edistyminen.
@PooriaAzimi: huomauttaa myös, että etenemispalkki näkyy nyt myös "Applications" -kansiossa.
Lähettäjille / Apple noobs: [Launchpad] (http://fi.wikipedia.org/wiki/Launchpad_ (Mac_OS_X)), ei [Launchpad] (http://launchpad.net).
Toinen parannus Launchpadiin on "mahdollisuus" vähentää "sotkuisten" sovellusten määrää. Huomasin tämän esimerkiksi Diablo3: n kanssa, jossa Lion 2 -sovelluksissa, joihin lisättiin "Diablo III" ja "Diablo III Launcher", nyt se piilottaa toisen Launchpadista.
#18
+16
Simon Whitaker
2012-07-26 12:49:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

AirPlay Everywhere

AirPlay-laitteet, kuten Apple TV ja Airport Express, näkyvät nyt järjestelmän äänilähtölaitteina, joten kaikki Macin äänet voidaan suoratoistaa niihin. Voit tehdä sen kahdella tavalla.

Hieno tapa

Järjestelmäasetukset> Ääni> Ulostulo

Helppo tapa

option -napsauta valikkorivin äänenvoimakkuuden säädintä

Onko tämä rajoitettu uudempiin Mac-tietokoneisiin? Yritin vain ohjelmistovastaanottimen kanssa, joka toimii iTunesin ja iOS: n kanssa lähettäjänä, mutta AirPlay-vaihtoehtona järjestelmän ulostulona ei näy. Tämä on Macbook Late 2008.
Ei niin pitkälle kuin tiedän. Se toimii hyvin vuoden 2010 puolivälin MacBook Pron kanssa.
Ei koskaan, tein juuri kuivaradan vanhan Airport Expressin kanssa. Ei oikeastaan ​​yrittänyt saada ääntä ulos, mutta se näkyy avattavassa valikossa. Ihmettelen, millainen suorituskyky on, sillä järjestelmän lähdön viive on paljon lyhyempi kuin musiikkia tai videoita toistettaessa iTunesin tai QuickTimen kautta.
#19
+15
Redandwhite
2012-07-26 05:01:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kolmen sormen napautus QuickLookille

Napauta (mutta älä napsauta) kolmella sormella Finderissa olevan kohteen päällä avataksesi kyseisen kohteen QuickLook-sovelluksen. Napauta uudelleen sulkeaksesi QuickLook-ikkunan. Tämä on täsmälleen kuin välilyöntinäppäimen painaminen.

#20
+14
Ermiar
2012-07-26 01:07:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siirry koko näytön koko näyttöön

Koko näytön sovellusta voi nyt käyttää muulla kuin ensisijaisella näytöllä.

Tehtävä joten vedä sovellustasi valitsemallasi näytöllä ja paina sovelluksen koko näytön nuolta tai koko näytön pikanäppäintä.

Mitä tapahtuu toisella näytöllä? Ymmärrän, että toinen näyttö oli hyödytön lionissa, kun sovellus oli koko näytöllä.
@Keen Valitettavasti se on sama kuin aiemmin Lionissa, toinen näyttö on hyödytön.
se on askel oikeaan suuntaan, vaikka koko näytön tila on silti minulle täysin hyödytön, koska työskentelen kahden näytön kanssa.
se on "tuen" harhaanjohtavaa käyttöä. "tuki" tarkoittaisi, että voisit silti KÄYTTÄÄ enemmän kuin seurata .. tiedät .. useammasta kuin yhdestä asiasta ... tiedät .. kuten miltä se oli 20 vuotta ennen lionia. älä päästä minua aloittamaan "pohjimmiltaan Ballmered" -ominaisuutta!
Tämä ominaisuus on dokumentoitu Apple.
[Multimon] (https://itunes.apple.com/us/app/multimon/id522324709?mt=12) tukee toisen näytön käyttöä, kun sovellus on täydessä näytössä.
#21
+14
matt
2012-07-26 23:46:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hieman parempi telakan ulkonäkö

Dockin "hylly" (kun telakka ilmestyy näytön alareunaan) on piirretty vähemmän lasimaisella tavalla (näyttää enemmän harjatulta metallilta, vähemmän heijastuksia, vähemmän hukkaan menevää tilaa.) hyllyn reunaan

enter image description here

Tämä on hyödytön kaikille (kuten minä), joiden telakka on ruudun * puolella *. Telakan ulkonäkö ei ole muuttunut.
Kyllä, @FakeName,, mutta sivutelakan ulkonäkö on hyvä. Itse asiassa on olemassa tapa saada alin ulkonäkö näyttämään sivun ulkonäöltä, ja juuri sitä minä teen. Tekee telakasta pienemmän ja aktiiviset sovellusindikaattorit ovat paljon selkeämpiä. Joten pysy sivutelakassasi ja älä huoli, ole onnellinen!
Toivon, että he olisivat tehneet saman muutoksen iOS: ssä!
#22
+13
Alexander - Reinstate Monica
2012-07-28 23:27:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uusi "Muokkaa" -työkalupalkki Preview.app-sovelluksessa

Preview.app-sovelluksessa on uusi työkalurivi, joka korvaa vanhan "Huomautukset" -työkalurivin, joka tuo kaikki esikatselun tarjoamat perusmuokkausominaisuudet (mukaan lukien niiden mahtavat) älykäs lasso ja välitön alfa) sekä puhekuplien lisääminen! enter image description here

#23
+13
Redandwhite
2012-07-26 04:58:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurenna PDF-tiedostoa pikakatselulla

Lähennä helposti PDF-tiedostoon pikahakemuksella (ilman esikatselua).

Menetelmiä ovat:

  • levitä sormesi erilleen, kun kohdistin on Pikakatselu-ikkunan päällä.
  • Älykäs zoomaus, Magic Mouse kaksoisnapautus yhdellä sormi.

Näyttää siltä, ​​että se ei toimi millään muulla kuin PDF-dokumenteilla.

No, se on askel oikeaan suuntaan. Olen valittanut Quick Lookin rajoituksia jo jonkin aikaa. Tämä zoomaus mahdollistaa askeleen korkeammalla kuin skimming, varsinkin kun PDF-tiedostossa käytetty fontti on järjettömän pieni.
Tyypillinen Apple tekee jotain, mitä ihmiset haluavat, mutta ei mene loppuun asti. Tästä olisi hyötyä myös kuvissa ...
@Jonathan. No, he tarvitsevat jotain tallennettavaksi seuraavaa julkaisua varten, nyt kun heillä on muistiinpano ja muistutussovellus. *Pyörittää silmiä*
Minulla on normaali näkemys, mutta mielestäni vaikeudet, joita minulla on tavallisten tekstidokumenttien lukemisessa QuickLookilla (ja kyvyttömyys muuttaa näitä tekstin renderointiasetuksia), ovat: tarpeettomasti joustamaton b: hullun turhauttava ja c: luonnoton F-sinä kaikille, jotka eivät Minulla ei ole näkemystä 5-vuotiaasta (alias, kaikki, brailees jne.).
#24
+12
matt
2012-07-26 23:38:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit sanella tekstiä kaikkialle, missä voit kirjoittaa tekstiä - myös sovelluksessa, jota ei ole kirjoitettu uudelleen Mountain Lionille. Sinun on mentävä kohtaan Järjestelmäasetukset -> Sanelu & Speech aktivoidaksesi ominaisuuden.

Huomaa, että sinulla on oltava Internet-yhteys, koska tämä on Siri kulissien takana ja puheesi on lähetettävä Applen palvelimille tulkkausta varten. .

enter image description here

onko tämä ominaisuus saatavana espanjaksi?
Kaksoisnapsauta toimintonäppäintä (fn) aktivoidaksesi sen ja yhdellä painalluksella loppuun. Se on kätevä pikakuvake saneluun.
Harmi, että tätä ei voida tehdä paikallisesti. IPhonella ei ehkä ole hevosvoimaa, mutta Macin pitäisi pystyä ....
#25
+11
user10355
2012-07-26 22:06:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki tiedot -valintaikkunan sovellukset on nyt nimenomaisesti lueteltu 32-bittisiksi, toisin kuin vain "Intel", joka on kokonaan hylätty.

enter image description here

Anna "Applen siirtyä AMD / ARM / takaisin PowerPC: hen" salaliitot alkavat!
#26
+11
Philippe Gilbert
2012-07-26 19:13:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Telakointikuvakkeiden poistaminen vahingossa

Kun siirrät ja kuvakeet telakan ulkopuolella, se ei poistu automaattisesti, sinun on pysyttävä poissa vähän etäisyydeltä ennen sen poistamista.

seurantakysymyksessä kysytään, miten tämä ominaisuus poistetaan käytöstä - käytä etukäteen oletusarvot kirjoita -komentoa.

Poistin kuvan, koska tämä kuva ei auta ymmärtämään, kuinka muutettu telakointikuvakkeen poisto toimii.
Ok, kiitos selityksestäsi, oli utelias miksi poistit sen
Olin todella hämmentynyt ML-asennuksen jälkeen, kun yritin poistaa joitain Apple-tavaroita, joita en tarvitse telakasta;)
#27
+10
Gerry
2012-07-29 03:50:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viikkonumerot Calendar.appissa

Calendar.app voivat nyt näyttää viikkonumerot.

Week numbers in Calendar.app

Mietin aina, kuka käytti viikkolukuja. onko kirjanpitohenkilöillä asia?
Hyvä :) Noin kaksi-kolme kertaa vuodessa minulla on joku sanova, että hän voi tehdä jonkin tehtävän "viikosta X". Käytetään jonkin julkisen kalenterin tilaamiseen harvinaisia ​​tilanteita varten.
Käytin sitä tonnia toimivaa meteorologiaa.
Se voi olla hyödyllinen tehtävän jakamiseen: "Teet tämän parillisen viikon, teen sen pariton viikko. Voimme myös käyttää sitä tilastojen avulla, esimerkiksi:" kuinka monta rahaa viikko 1, 2, 3 jne. ". Tärkeintä on käytä samaa laskentatapaa, on 3 tai 4…
#28
+9
Philippe Gilbert
2012-07-26 18:30:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sovelluksen sisäinen tiedostojen käsittely

Kun viet hiiren osoitteen tiedostonimen päälle sovelluspalkissa, voit nimetä uudelleen, siirtyä iCloudiin, siirtää kohtaan .., kopioida, lukita ja Selaa kaikkia versioita .

Sen lisäksi sinulla voi olla myös tiettyjä palveluita, jotka näkyvät siellä.

enter image description here

Mielestäni tämä on Mountain Lionin paras uusi ominaisuus (etenkin yhdessä vaihtoehdon palauttaa "Tallenna muutokset?" -Valintaikkunan kanssa, kun asiakirja suljetaan). Näyttökuva ei edusta sen täyttä herkullisuutta: saatat myös nähdä valikkokohdan, jonka avulla voit palata asiakirjan tilaan, kun se viimeksi avattiin tai viimeksi tallennettiin (tai molemmat).
Parempi näyttökuva
muuten, mitä käytät kuvakaappauksen tekemiseen? se on todella hienoa!
Todennäköisesti Snapz Pro X.
@matt kiitos, ei ole koskaan kuullut siitä, mutta se näyttää upealta. Se ei kuitenkaan ole halpaa ...
#29
+9
gentmatt
2012-07-27 14:08:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käyttäjä pyytää osoitekirjan käyttöä

Tästä on ilmoitettu vain virallisesti iOS 6: lle, mutta se on hiljaa päässyt Mountain Lioniin.

Osoitekirjasi tiedot ovat:

  / Users / my_name / Library / Application Support / AddressBook  

Olen toistaiseksi käyttänyt palomuuria lukemisen hallintaan / kirjoitusoikeus sovelluskohtaisesti, mutta Mountain Lion tekee tämän nyt itse:

enter image description here

Jos annoit sovellukselle pääsyn yhteystietoihisi, mutta muutat mieltäsi myöhemmin, siirry kohtaan Järjestelmäasetukset → Suojaus ja yksityisyys → Tietosuoja → Yhteystiedot ja poista sovelluksen valinta.
Tämä tapahtuu myös sijaintipalveluiden ja Twitter-tilin käytön yhteydessä. Tämä tarkoittaa sitä, että sen pitäisi tehdä sama Facebook-käyttöoikeuden suhteen tulevassa käyttöjärjestelmän päivityksessä, joka mahdollistaa Facebook-tilityypin ensisijaisesti.
Mietitkö, miksi jotkin sovellukset näyttävät yhteystietojasi, vaikka olet estänyt heidän pääsyn? Katso tämä kysymys: ** [Voivatko OS X -sovellukset käyttää yhteystietojani, vaikka en antaisi heille lupaa?] (Http://apple.stackexchange.com/q/58561/13414) **.
#30
+8
matt
2012-07-26 23:42:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Parempi hallintapaneelin widgetien hallinta

Hallintapaneelin alaosassa oleva "widget-palkki" on kadonnut. Voit hallita näkymän hallintapaneelin widgettejä napsauttamalla + -painiketta siirtyäksesi tilaan, jossa näet kaikki käytettävissä olevat widgetit. Napsauta yhtä lisätäksesi sen oletussarjaan. Uusi hakupalkki auttaa sinua löytämään haluamasi widgetin aivan kuten hienostuneessa Launchpadissa. Napsauta siis ...

+

.. vasemmassa alakulmassa siirtyäksesi "Lisää widgetejä" -tilaan:

enter image description here

Ehdottomasti suuri fani parannetusta kojelaudasta.
#31
+8
stuffe
2012-07-26 22:04:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Safari-välilehtien jakaminen:

Jos samaan iCloud-tiliin on kirjautunut useampi kuin yksi Mac, voit käyttää luetteloa muista koneistasi avoimista Safari-välilehdistä. napsauttamalla työkalupalkin painiketta seuraavasti:

enter image description here

Toistaiseksi joo, joo, kaikki me tiesimme tästä kuukausia sitten, mutta:


Alku: Aiemmin keskustelematon materiaali

Välilehden avaamisen lisäksi se tallentaa myös tiettyjä tilamääritelmiä, kuten onko sivu avoinna Reader-tilassa vai ei (ja avaa välilehden vastaamaan vastaavasti) ). Lukijatilassa kauko-välilehdellä Voit avata sen paikallisesti iCloud-välilehden jakamisen kautta.

Myös dynaamisten sivujen otsikot, kuten (1), joka tulee näkyviin, kun esimerkiksi tällä sivustolla tunnistetaan uusi aktiviteettikysymys, siirretään. Onko avoin, mutta valvomaton SE-välilehti auki? Voit nähdä, kuinka monta uutta kysymystä aktiviteetin kanssa on, kun katsot välilehden otsikon muutosta. Sama asia koskee Facebook-chat-ikkunoita jne., Kaikkea, mikä muuttaa sivun otsikkoa tarvitsematta siirtyä muualle, jotta se voisi tehdä sen.

Avaa jaettu välilehti uudessa välilehdessä sen sijaan, että korvaisit sen sisällön nykyisestä, yksinkertaisesti komento + napsauta sitä

loppu: aiemmin keskustelematon materiaali


Kun iOS 6 julkaistaan, samat ominaisuudet käytettävissä oleva cross-platform Safarin ja Mobile Safarin välillä.

Ho ho ho, komedia downvoter :)
#32
+8
Mathias Bynens
2012-07-27 12:46:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mountain Lion poisti vaihtoehdon näyttää arvioitu jäljellä oleva akun kesto akun valikkorivillä.

Näitä tietoja voidaan silti käyttää, jos akkua ei ole ladattu kokonaan ja ei kuitenkaan lataudu. Tällöin + Napsauttamalla ja valikkorivin akkukuvake näyttää jotain tällaista:

Viimeinkin! Se oli niin petollinen piirre lol
Hups ... Luotin tähän ominaisuuteen.
Vaihtoehto on edelleen olemassa, mutta sinun on nyt ⌥-napsautettava akun tilaa: tämä näyttää arvioidun ajan pudotusvalikon yläosassa.
@WichertAkkerman ei toimi minulle. Näen vain tämän: http://i.imgur.com/jFGZ2.png
@MathiasBynens Tämä johtuu siitä, että akku on jo ladattu täyteen. Yritä poistaa se hieman ja tarkista sitten uudelleen.
joo, sinun pitäisi poistaa tämä kohde tai sanaa se uudelleen. ominaisuus on olemassa ja käyttää itse asiassa enemmän selkeyttä sanamuodossaan - jos tekstin lataaminen tekee selväksi, että sen kesto on ladattu täyteen; jos käytät akkua, siinä lukee "jäljellä".
@estephan500 Viesti muokattu.
#33
+7
houbysoft
2012-07-26 02:22:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pyydä pitämään muutokset suljettaessa asiakirjoja

Voit nyt pakottaa Mountain Lionin kysymään, haluatko säilyttää asiakirjaan tekemäsi muutokset, kun suljet sen, mikä antaa sinun tehokkaasti ohittaa automaattisen tallennuksen.

Järjestelmäasetukset> Yleiset> [] Pyydä muutoksia säilyttämään asiakirjoja tallennettaessa

Valintaruudun tyhjentäminen alla olevan kuvan mukaisesti, sallii tallentamattomien muutosten automaattisen tallentamisen.

enter image description here

Yritä välttää turvotusta vastauksia. Luulen, että tässä erityisessä tapauksessa kuva ei ollut välttämätön.
Mielestäni kiva kuvakaappaus jokaiselle olisi mukavaa, jotta saat TL; DR-tyypin ihmiset ajan tasalle nopeasti selaamalla sivua
Kuka äänesti tätä: olet väärässä. "Sulje ikkunat, kun suljet sovelluksen" oli lionissa, mutta ei tätä.
Tämä on väärin. Tämä valintaruutu _ei poista automaattista tallennusta käytöstä. Se tuo takaisin "Tallenna muutokset?" valintaikkuna, kun suljet asiakirjan, mikä on hienoa; mutta itse asiassa asiakirja on jo tallennettu kulissien taakse.
@matt: Olen tietoinen siitä, mutta käyttäjälle tämä tuntuu siltä, ​​että automaattinen tallennus on poistettu käytöstä, imo. Minulle kaikkein ärsyttävin osa automaattisesta tallennuksesta on se, että kun teit huonon muutoksen ja suljet asiakirjan, se pitää muutoksesi automaattisesti, vaikka olin tottunut siihen, että voin vain sanoa "Älä tallenna" palataksesi tehokkaasti vanhaan versio.
@houbysoft Olen täysin samaa mieltä, ja mielestäni tämä on loistava muutos, mutta sitten _ se on_ juuri se, mitä vinkkisi pitäisi sanoa. Älä sano, että voit poistaa automaattisen tallennuksen käytöstä; et voi. Ole tarkka.
Kuvakaappauksessa näkyy ** automaattisen säästämisen sallittu aika **. Muokkasin vastausta, jotta tämä olisi selkeämpi.
@GrahamPerrin Vastaus on edelleen epätarkka. Toistan: et voi välttää automaattista tallennusta. Sulkeutuneen ajan kuluttua asiakirjamuutokset on jo tallennettu _. Valintaruudun tai valintaikkunoiden sanamuodosta riippumatta, tapahtuu vain se, että sinut * hälytetään * tästä tosiasiasta, jotta voit palata takaisin (jos haluat käyttää versiot-ominaisuutta). Se on jotain, jonka olisit voinut tehdä joka tapauksessa. Joten hälytys on * kaikki *, mikä on uutta. Se on hyvä, mutta et itse asiassa välttä / salli automaattista tallennusta; se tapahtuu riippumatta.
@matt mielenkiintoinen, kiitos selvityksestä. Se on yhteisöwiki, joten (luulisin), ota kaikki tarvittavat korjaukset käyttöön.
@GrahamPerrin Tein jo sen, mitä pystyin - äänestin vastauksen alas ja olen tehnyt useita kommentteja yrittäen korjata tämän. Täydellinen selitykseni Mountain Lionin automaattisen tallennuksen uusista ominaisuuksista on täällä: http://tidbits.com/article/13187
@matt Tein joitain muutoksia. Sinun pitäisi pystyä myös muokkaamaan vastausta itse. FWIW, mielestäni tämä on silti nokkelaa. Me kaikki tiedämme, että tämä ei poista automaattista tallennusta kokonaan käytöstä, mutta se poistaa sen kaikkein ärsyttävimmän näkökulman, ja käyttäjänä et todellakaan kerro eroa tämän eikä automaattisen säästämisen välillä.
Kun kysymys kehittyi keskittymään ominaisuuksiin, jotka on alidokumentoitu, mielestäni on tärkeää olla täsmällinen vastauksissa. Luettuani @matt's -artikkelin mielestäni tämä vastaus nykyisessä muodossaan saattaa johtaa harhaan ...
#34
+6
Can Sürmeli
2012-07-26 23:00:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nimeä nopeasti kirjanmerkkejä nopeasti Safarissa

Kun napsautat kirjanmerkkiä pitkään Safarin kirjanmerkkipalkissa, voit nimetä sen nopeasti.

#35
+6
matt
2012-07-26 23:36:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asiakirjat iCloudissa

Jos sovellus on iCloud-tajuinen, sen Avaa-valintaikkunassa on iCloud-välilehti. Et voi vain avata asiakirjoja täällä, mutta voit myös vetää asiakirjoja pilveen Finderista ja luoda kansioita (vetämällä yksi asiakirja toiseen tekemään niin).

enter image description here

Tämä avoin valintaikkuna on erittäin hyvä, mutta tallennusvalintaikkuna iCloudin kanssa on suorastaan ​​tyhmä.
Huomaa, että voit käyttää iCloud-asiakirjoja vain sovelluksesta, johon ne on luotu / johon ne on tallennettu. Word ei esimerkiksi voi avata .Txt-tiedostoa, jonka loit TextEditissä.
#36
+6
jtbandes
2012-07-29 08:35:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nopea pääsy esteettömyysasetuksiin

Tuo uusi esteettömyysasetukset -ikkuna näkyviin painamalla + + F5 joka tarjoaa nopean pääsyn asetusten osajoukkoon Esteettömyys-etupaneelista.

enter image description here

Hieno löytö! Toivon, että Apple sisältäisi myös vaihtoehdon vaihtaa sanakirja- tai sijaintipalvelut tähän.
#37
+6
matt
2012-07-26 23:50:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asiakirjan automaattinen lukitus poistettu!

Lionissa automaattisesti tallennettu asiakirja lukkiutuu automaattisesti kahden viikon käyttämättömyyden jälkeen. (Tämä aikaväli voidaan säätää aikakoneen syvälle piilotetun etuosan kautta.) Mountain Lionissa tämä "ominaisuus" on poistettu hiljaa; ei enää automaattista lukitusta.

Voisitko vaihtaa tämän viestin sävyn johonkin vähemmän vimmaiseen?
Tai vain poista vastauksesi ja voita vertaispaineen merkki kuten juuri tein :)
Se on tärkeä muutos, jota Apple ei ole mainostanut, joten se vastaa alkuperäiseen kysymykseen. Ja sävy on myös oikea; tämä oli huono Lion-ominaisuus ja ärsytti kaikkia, joten on hyvä, että Mountain Lionissa he vetivät sen pois.
@matt: Toinen lauseesi on subjektiivinen - minä käytin tätä ominaisuutta melko usein.
#38
+5
pasawaya
2012-08-01 10:48:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useita Time Machine -varmuuskopiointikohteita

Time Machine -ohjelmassa voit nyt valita useita varmuuskopiointikohteita.


enter image description here

Se oli OS X -vuorelta Lion Core Technologies -esittely ".

Voit valita lisää levyjä Järjestelmäasetuksista:

enter image description here

Valitettavasti tämän käyttöliittymä on hieman rikki. Mikä tärkeintä, valikkorivi ei enää näy, milloin viimeinen varmuuskopio tehtiin (se näyttää vain yhden aseman viimeisen varmuuskopion ja tilan).
Re: rikki käyttöliittymä: 10.8.1 on parantanut tätä. Nyt se näyttää, milloin viimeinen varmuuskopio otettiin, vaikka se olisi "väärälle" levylle.
Re: parantunut versiossa 10.8.1: Ehkä ei loppujen lopuksi.
#39
+5
matt
2012-07-26 23:49:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lukulista tallentaa välimuistiin offline-käyttöä varten

Lukulista Safarissa ei ole uusi (se esiteltiin Lionissa). Mutta Mountain Lionissa lukuluetteloon tallennettu verkkosivu tallentaa sivun , ei vain URL-osoitteen, joten voit lukea sivun myöhemmin tarvitsematta ladata sitä verkosta.

Olisi pitänyt olla sellainen alusta alkaen. Tarkoitan tosissaan: Lionin lukuluettelo oli vain kirjanmerkkien * kuuluisuuden sali *.
#40
+5
75th Trombone
2012-07-31 21:07:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun päivität sovelluksia, Mac App Store avaa sovellukset uudelleen ja tarjoaa ohittaa avoimet sovellukset

Kun päivität kaikki Mac App Storessa, sen sijaan, että menisit suoraan luettelosta alaspäin ja vaatisit sulkemaan kaikki avoimet sovellukset tavoin se antaa sinun ohittaa käynnissä olevat sovellukset:

enter image description here

Vielä parempi, jos annat sen sulkea sovelluksen, se avaa sen automaattisesti uudelleen, kun päivitys on valmis. Lisäksi kun olet aloittanut päivityksen, vaihdettavat sovellukset lukitaan ja App Storesta lähetetään hyödyllinen virheilmoitus, jos yrität käynnistää sovelluksen, jota ollaan aloittamassa (tai keskellä) päivitetty. Kaiken kaikkiaan nämä tekevät sovellusten päivityksestä vähemmän alttiita virheille tai ristiriidoille, koska tiedostot ovat aktiivisessa käytössä päivityksen aikana.

#41
+5
pasawaya
2012-08-01 10:59:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ydin yksinomaan 64-bittinen

"Mountain Lionista alkaen OS X käyttää yksinomaan 64-bittistä ydintä, mutta se käyttää edelleen sekä 32- että 64-bittisiä sovelluksia ( OS X Mountain Lion -teknologian yleiskatsaus) "

Miksi tämä on hyvä asia:

Tähän on kaksi syytä hyvä asia. Ensimmäinen on yksinkertainen: 64-bittinen tietojenkäsittely on välttämätöntä, jos haluat jonkin tietokoneesi ohjelmista käyttää yli 4 Gt RAM-muistia. Toiseksi on joitain nopeuden lisäyksiä, jotka liittyvät ajamiseen 64-bittisessä tilassa. Mac-tietokoneita käyttävissä Intel-prosessoreissa on sisäänrakennetut matematiikkarutiinit, jotka toimivat tehokkaammin 64-bittisessä tilassa ja käsittelevät tehtäviä vähemmän vaiheissa. Tämä tarkoittaa, että tietyt matematiikkaa vaativat tehtävät nopeuttavat Snow Leopardin 64-bittisiä sovelluksia ( Macworld).

Jos sinulla on kuitenkin 64-bittinen ydin sillä on haittapuolensa: jotkut vanhemmat 64-bittiset tietokoneet, kuten iMac (ennen vuoden 2007 puoliväliä), Macbook Pro (ennen vuoden 2007 puoliväliä), Mac Pro (ennen vuotta 2008), ja toiset eivät pysty käyttämään Mountain Lionia. Tämä liittyy siihen tosiasiaan, että nyt Mountain Lionin avulla Mac-tietokoneet voivat käynnistää vain 64-bittisen tilan, mutta ennen sitä Mac-tietokoneet voivat käynnistää sekä 32- että 64-bittisen tilan, joten vanhemmat Macit pystyivät käynnistymään 64- bittitilassa, mutta heidän EFI-laiteohjelmistonsa oli 32-bittinen, joten se voi toimia vain 32-bittisen ytimen kanssa.

Huomaa, että melkein kaikki edut olivat / ovat jo käytettävissä OSX: n 32-bittisen ytimen kanssa, ja Lion on jo käynnistetty oletuksena 64-bittiseen ytimeen, jos laite tukee sitä. (Laitteisto, joka ei tue sitä, on sama laitteisto, jota Mountain Lion ei käynnisty nyt)
#42
+4
Jonathan.
2012-07-27 18:25:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit nopeasti päästä eroon ilmoituksesta viemällä hiiren sen päälle ja pyyhkäisemällä kahdella sormella vasemmalta oikealle (pyyhkäisemällä se pois näytöltä)

Ja jos haluat vain kurkistaa sen taakse tai jotain voi napsauttaa ja vetää sitä (yksi sormi) vasemmalle ja kun päästät irti, se palautuu takaisin.

Jos vedät sitä edelleen vasemmalle, se pysyy siinä asennossa, kunnes vedät sen takaisin. Hyödyllinen, jos haluat käyttää ilmoituksen takana olevaa hallintalaitetta, mutta et halua hylätä sitä.
#43
+4
pasawaya
2012-08-01 11:08:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Parannettu ytimen suojaus (ASLR)

"Apple esitteli joidenkin kirjastojen siirtymien satunnaistamisen Mac OS X v10.5: ssä (julkaistu lokakuussa 2007). Niiden toteutus ei tarjoa täydellistä suojausta hyökkäyksiltä, ​​jotka ASLR on suunniteltu voittamaan. Mac OS X Lion 10.7 on parantanut ASLR-toteutusta kaikissa sovelluksissa. Apple selittää, että "osoitetilan asettelujen satunnaistamista (ASLR) on parannettu kaikille sovelluksille. Se on nyt saatavana 32-bittisille sovelluksille (samoin kuin kasan muistisuojaukset), mikä tekee 64- ja 32-bittisistä sovelluksista vastustuskykyisempiä hyökkäyksille. "OS X Mountain Lion 10.8: n jälkeen ydin sekä avaimet ja vyöhykkeet siirretään satunnaisesti järjestelmän käynnistys "( osoiteavaruusasettelun satunnaistaminen).

Tämä on hyödyllistä, koska se suojaa käyttäjää haittaohjelmien hyökkäyksiltä, ​​jotka luottavat kiinteisiin sijainteihin joissakin hyvin tunnetut järjestelmän toiminnot.

Miksi äänestys alaspäin?
#44
+4
jtbandes
2012-07-29 08:37:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zoom ja Mission Control / Launchpad pelaavat hienosti!

Lopuksi , jos zoomaat näyttöäsi (esimerkiksi + vierittämällä) , Mission Controlin tai Launchpadin aktivoiminen ei estä näkymää!

#45
+3
jtbandes
2012-08-01 09:44:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Navigoi eteenpäin / taaksepäin katsellessasi PDF-tiedostoa Safarissa

Jos tarkastelet PDF-tiedostoa Safarissa, voit nyt siirtyä eteenpäin tai taaksepäin tavallisella 2 sormen pyyhkäisyllä! (Aikaisemmin tämä vierittäisi PDF-tiedostoa tai siirtyisi sivujen välillä, jos käytit 3 sormea.)

Pikakuvakkeet eteen- ja taaksepäin siirtymiseen eivät myöskään enää siirry aiemmin katsotuille sivuille.
#46
+2
pasawaya
2012-08-01 11:16:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ohjelmistopäivitykset tulevat nyt App Storen läpi

Aina kun saat ohjelmistopäivityksiä, ne tulevat nyt App Storesta. Voit tarkistaa tämänkaltaiset päivitykset (mikä avaa App Storen):

enter image description here

Ennen Mountain Lionia ohjelmistopäivitykset tapahtuivat erillisessä sovelluksessa, joka näytti tältä:

enter image description here

Jos iLife-sovellukseni eivät ole sovelluskaupasta, mitä tapahtuu?
@EnricoSusatyo - Tarkoitatko, jos ne ovat levyltä?
Kyllä, tai jos en ole päivittänyt iLife '08: ani Snow Leopardista.
@EnricoSusatyo - Sitten ohjelmistopäivitysten uuden version pitäisi toimia sinulle.
@EnricoSusatyo Uusi iLife '09 -asennukseni päivitettiin myös App Storen kautta - vaikka asensin sen ostamalleni CD-levylle.
Tämä tapahtuu useimpien kaikkien Apple-ohjelmistojen kanssa samalla tavalla - minulla on Aperture 3 levyltä, ja se päivittyy hienosti Mac App Storen sekä iLife-levyjen kautta.
#47
+2
daGUY
2012-09-29 02:22:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Napsauta ja pidä painettuna vaihtaaksesi Ilmoituskeskusta

Napsauta ja pidä Ilmoituskeskus-kuvaketta näyttääksesi ilmoituksesi kun vapautat hiiren painikkeen, he piiloutuvat. Tämä toimii myös, jos olet määrittänyt ilmoituskeskukselle pikanäppäimen (pidä näppäintä painettuna ja vapauta sitten).

#48
+2
daGUY
2012-10-14 08:18:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Selaa valokuvia näytönsäästäjissä näppäimistön avulla

Missä tahansa valokuvanäytönsäästäjässä voit siirtyä manuaalisesti valokuvien välillä painamalla vasenta tai oikeaa nuolinäppäintä.

#49
+1
duci9y
2012-09-21 19:21:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Leikepöydän sisältö on jatkuvaa uudelleenkäynnistyksen kautta

Leikepöydää ei tyhjennetä sammutuksen yhteydessä. Kaikki leikepöydän tiedot pysyvät siellä myös virrankatkaisun jälkeen.

#50
+1
grg
2013-10-24 00:28:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ota sovelluksen kuvakaappauksia ilman varjoa

Voit nyt ottaa kuvakaappauksia sovelluksista ilman varjoa. Siirry kuvakaappaustilaan painamalla ⇧⌘4 ja valitse sitten ikkuna tavalliseen tapaan painamalla välilyöntiä. Sen sijaan, että napsautat vain kuvakaappausta, ⌥ napsauta ikkunaa ja ota kuvakaappaus ilman varjoa .

Vasemmalla on kuvakaappauksen oletustyyli; oikealla on sans-shadow-kuvakaappaus.

myönsi äänensä - kiitos työn tekemisestä tämän suuren vastauksen löytämiseksi oikeaan kotiin.
#51
  0
GJ.
2012-08-07 11:33:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Selaa Mail.app-sovelluksen PDF-tiedostoa vierittämällä hiirtä samalla, kun siirrät hiiren osoittimen sen päälle

Tarve avata PDF esikatselussa / pikanäkymässä vain nähdäksesi muut sivut kuin ensimmäinen, on nyt poissa.

#52
  0
myhd
2012-08-07 20:19:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun Näytä yhteyshenkilökuvat viestiluettelossa on käytössä, Käyttäjien kuvien lisäykset / muokkaukset Osoitekirja-sovelluksesta päivitetään heti Mail.appissa (ei uudelleenkäynnistyksen jälkeen, kuten lionissa)

enter image description here

#53
  0
daGUY
2012-12-27 21:46:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mission Controlissa -vaihtoehdon pitäminen painettuna näyttää välittömästi + -kuvakkeen uuden työpöydän ja X -kuvakkeiden lisäämiseksi jokaiselle toissijaiselle työpöydälle. Voit sitten napsauttaa näitä kuvakkeita heti sen sijaan, että viet hiiren osoittimen odottamaan niiden ilmestymistä viiveen jälkeen.

Voitko varmasti vahvistaa, että tämä on uutta Mountain Lionissa? Olen varma, että tämä oli olemassa jo OSX 10.7 Lionissa.
En ollut löytänyt tätä ennen Mountain Lionia, mutta on mahdollista, että se oli siellä Lionissa, enkä koskaan huomannut sitä. Minulla ei ole enää lion-asennusta testattavaksi. Silti vaikka se ei ole uusi, se on Mountain Lionin "dokumentoimaton" piirre ...;)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...