Kysymys:
Voivatko ikkunoiden hallintaohjelmat sallia minun napsauttaa ikkunoita näytön sivuille?
citadelgrad
2010-08-30 21:00:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voitteko suositella Window Manageria Macille? Haluaisin saada pikanäppäimen, joka napsauttaisi ikkunat ruudun vasemmalle tai oikealle puolelle.

En usko, että voit napsauttaa tai poistaa ikkunanhallintaa OS X: ssä.
@mankoff Tämä kysymys esitettiin 6 kuukautta sitten. Kysymyksesi on kopio tästä.
@Kyle uusi kysymys yrittää olla yleisempi kysymys. Tämä on erityisesti vasemmalle / oikealle napsauttamista. On olemassa paljon erityisiä peräkkäisiä kysymyksiä. Valitettavasti, et yritä aiheuttaa ongelmia hyvällä +11 vastauksellasi täällä, yrität vain luoda yhden viitepaikan kaikille WM-kysymyksille.
@mankoff En ole huolissani vastauksestani, sanon vain, että tätä kysymystä ei pitäisi sulkea "kopiona" uudemmasta kysymyksestä.
Olen samaa mieltä siitä, että sitä ei pitäisi sulkea, mutta se on silti kopio. Aikalla ei ole merkitystä, ne ovat kukin kopioita toisistaan ​​ja niiden tulisi viitata toisiinsa. Yritin vain seurata tämän viestin viimeistä kappaletta: http://blog.stackoverflow.com/2011/01/the-wikipedia-of-long-tail-programming-questions/
Kuusitoista vastused:
#1
+17
Kyle Cronin
2010-08-30 21:20:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

SizeUp on juuri sitä mitä tarvitset:

SizeUp antaa sinun sijoittaa ikkunan nopeasti täyttämään täsmälleen puolet näytöstä (jakokuva), neljäsosa näytöstä (kvadrantti), koko näyttö tai keskitetty valikkopalkin tai konfiguroitavien järjestelmänlaajuisten pikavalintojen (pikanäppäinten) kautta. Samanlainen kuin muissa käyttöjärjestelmissä käytettävissä olevat "kaakeloidut ikkunat" -toiminnot.

Vaikuttaa oudolta, että ilmaista vaihtoehtoa ei ole, mutta tämä oli kustannusten arvoinen. Käytän oikeastaan ​​vain 'Koko näyttö' ja 'Seuraava näyttö', mutta se on sen arvoista.
@Fishtoaster SizeUpia valmistava yritys teki myös ilmaisen version nimeltä TwoUp, mutta se on lopetettu
Tämä. SizeUp rokkaa maailmaa päivittäin.
Tässä on paljon hienoja oletusasentoja. Kiitos ehdotuksesta.
@citadelgrad:, jos tämä ratkaisi ongelmasi, älä unohda tarkistaa √ -merkkiä viestin vieressä.
Ilmaisia ​​vaihtoehtoja olemassaololle. Katso ShiftIt http://code.google.com/p/shiftit/
#2
+8
neoneye
2010-08-30 22:31:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Divvy

Divvy on pieni valikkopalkkisovellus, jonka avulla voit muuttaa minkä tahansa aktiivisen ikkunan kokoa automaattisesti. Divviy jakaa näytön käytännössä 6x6-ruudukkoon. Kun sitä kutsutaan, Divvy tuo pienen HUD: n ruudun keskelle tällä 6x6-ruudukolla. Riippuen näytön osasta, jonka haluat muuttaa aktiivisen ikkunan kokoa, vedä ja valitse HUD: n neliöt ja ikkuna tekee loput. Se on niin yksinkertaista.

#3
+7
citadelgrad
2010-08-31 21:08:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Testattuani SizeUp: n ja Breezen olen päättänyt, että Breeze sopii parhaiten tarpeihini. Molempien avulla voit sijoittaa ikkunat vasemmalle, oikealle tai koko ruudulle. Ominaisuus, joka myi sen minulle, oli asettaa sovelluksen oletuskoko & ja määrittää sille pikanäppäin.

Mahtava. Kiitos jakamastasi päätöksestä. 8 dollaria näyttää hyvältä.
#4
+7
Robert S Ciaccio
2010-09-02 14:07:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ShiftIt (linkin alkuperäinen versio lopetettu) tekee tämän ja on ilmainen ja avoin lähdekoodi.

Muokkaa: Projekti on nyt GitHubissa , mutta viimeisin julkaisu oli marraskuussa 2010.

Tämän aioin sanoa. Toimii hyvin Snow Leopardilla. Tukee myös määritettävissä olevia pikanäppäimiä.
On hienoa, että se on avoimen lähdekoodin, mutta se, että se vaatii X11: n, tekee siitä minulle ei-mennä
#5
+5
claytron
2011-08-18 22:15:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muumi

Olen kuullut joidenkin puhuvan myös tämän:

Vietätkö paljon aikaa liikkumiseen ja zoomaamiseen Windows, jotta voit paremmin nähdä ja työskennellä kaiken Macin sisällön kanssa? Sen sijaan, että tekisit tämän työn itse, anna Moomin hoitaa tehtävä sinulle.

#6
+4
MikhailT
2011-02-02 07:27:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on taikuushiiri tai maaginen ohjauslevy, BetterTouchTool on parempi, koska voit asettaa tiettyjä eleitä ikkunoiden hallintaan. Neljän sormen vasen pyyhkäisy voi olla ikkunan koon muuttaminen vasemmalle 50% näytöstä.

#7
+4
Peter Roe
2011-08-28 18:27:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuu on loistava. Voit napsauttaa ikkunoita: koko näyttö, puoli näyttöä, neljännes näyttö. Voit muuttaa kokoa myös ruudukolla. Se tukee myös mukautettuja pikanäppäimiä.

Moom screenshot

+1 kuvan sisällyttämisestä, koska se on varsin hyödyllinen käsityksen saamiseksi sen toiminnasta.
#8
+3
Daisy Sophia Hollman
2010-09-03 01:53:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän henkilökohtaisesti SizeUpia ja Divvyä päivittäin. Jos olisin tiennyt ShiftItistä aikaisemmin, en todennäköisesti olisi maksanut SizeUpista. Toinen tarkistettava asia, jota ei ole vielä mainittu, on BetterTouchTool, jolla on paljon muita ominaisuuksia, mutta lisäasetuksissa piilotettu on mukava ominaisuus, jota he kutsuvat "ikkunan napsautukseksi", joka napsauttaa ikkunan näytön vasemmalle tai oikealle, kun vedät sen sivulle. Ei sisällä pikanäppäintoimintoja, mutta se on hieno lisäosa SizeUpiin ja Divvyyn.

BetterTouchTool on mitä käytän nyt tähän, se on yksi parhaista ilmaisista sovelluksista siellä.
#9
+3
Frobbit
2014-04-01 06:28:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin täältä aiheen ulkopuolisen kysymyksen pinon ylivuotoa koskevasta kysymyksestä:

Siellä mainittiin kaksi avoimen lähdekoodin hallintaohjelmaa, jotka eivät näkyneet tässä luettelossa:

Toinen App Storesta

Tässä blogiviestissä on mukava yleiskatsaus Slatesta ja sen toiminnasta: [Käyttämällä Slate: A Hacker's Window Manager for Macs] (http://thume.ca/howto/2012/11/19/using-slate/)
Käytän itse silmälasia.Sillä on yksi ongelma tietyssä sovelluksessa - kumouskomento ei tunnu toimivan Firefox-ikkunoissa.Sillä ei myöskään näytä olevan yhtä paljon ominaisuuksia kuin Slate.
#10
+2
Philip Regan
2010-08-30 21:24:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on Applescript, joka laatoi kaikki etuosan sovelluksen avoimet ikkunat. Lisää kohtaan ~ / Library / Scripts ja soita valikkorivin Applescript-valikosta. Lisää suolaa maun mukaan (ja ilmaiseksi).

  - ruudukon etureunassa olevien sovellusten ruutuikkunat - tämä komentosarja on hyödyllinen - useissa ikkunoissa chattailuun - saman sovelluksen useiden ikkunoiden rinnalla työskentelyyn - tee siitä avoimena sovelluksena myöhemmin - oletetaan toistaiseksi, että se on avattu ja suljettu kutsuomaisuutta kohti vaakasuora Väli: 10 - asettaa vaakasuoran etäisyyden ikkunan omaisuuden pystysuuntaiseksi Väli: 10 - asettaa pystysuoran etäisyyden ikkunoiden omaisuuden välillä maxRivit: 2ominaisuus maxKolikot: 2ajossa {} paikallistaa määritetyn käyttäjän näytön getUserScreen () - -näyttöikkunaan (getFrntApp () merkkijonona) yritä asettaa applistiksi getFrntApp (), jos applistin pituus = 0, palaa sitten loppu, jos asetat getFrntApp (): n alkion 1 virheen error_message number error_number display dialog "Error:" & the error_number & "." & error_message button {"OK"} oletuspainike 1 lopeta yrittää kokeilla tileScriptable (a, usercreen) e viallinen virheilmoituksen numero virheilmoituksen numero - näyttö-valintaikkuna "Virhe:" & virheilmoituksen numero & ". "& virheen_viestipainikkeet {" OK "} oletuspainike 1 kokeile ruutuaUncriptable (a, userscreen) virheessä virhe_viestin numero virheen_numero-valintaikkuna" Virhe: "& virheen_numero &". "& virheviestipainikkeet {" OK "} oletuspainike 1 lopeta yritä lopettaa yrittää runon tileScriptable (a, näyttö) paikallinen i, c aseta i arvoksi 1 kerro sovellukselle nimetty joukko Windows kaikille sovelluksen ikkunoille, joiden näkyvä on tosi ja kelluva on väärä ja ¬ modaali on väärä - ja pienennetty on väärä aseta c laskemaan Windows
jos c = 0, palaa loppu, jos ruuduiksi on asetettu calTileBounds (c, näyttö, 1) toista Windows my tileScriptableWindow -ikkunan (a, TheWindow, laatikkojen i) ikkunan I-asetuksella i + 1 end toista loppu tellend tileScriptableon-ruutuUnscriptable (a , screeninfo) - ei-kirjoitettava sovelluksen paikallinen i, c aseta 1 kertomaan sovellukselle "Järjestelmätapahtumat" aseta Windows-asetukseksi (jokainen sovellusprosessin ikkuna a) - aseta Windows suodattimeksiUnscriptableInvisible (theWindows) aseta c laskemaan Windows, jos c = 0 palauta sitten loppu, jos --näyttöikkunan näyttötietotiedote merkkijonona, joka luopuu viiden asetetun ruudun jälkeen calTileBounds (c, screeninfo, 1), toista ikkunan kanssa Windows --display -valintaikkunassa (ikkunan näkyvä luokka) minun tileUnScriptableWindow (a, theWindow , ruutujen i kohta) aseta i arvoksi i + 1 loppu toista loppu tellend-ruutuUncriptableon filterUnscript kykenemätön (ws) - suodata telakoitujen ws-ikkunoiden joukosta aseta uudet uudet asetukseksi {} aseta telakointilista getNamesDocked () --näyttö -valintaikkunaan (telakointilista merkkijonona) toista ikkunan ws kanssa, jos ikkunan nimeä ei ole telakkalistassa, aseta loppu newwien ikkunan loppuun, jos loppu toistaa --näyttö -valintaikkuna (laske uudet) palauta newwsend filterUnscriptableInvisibleon getNamesDocked () kerro sovellukselle "Järjestelmätapahtumat" kertomaan prosessin "Dock" -luettelolle 1 asetettu l niiden käyttöliittymän elementtien nimelle, joiden alirooli on "AXMinimizedWindowDockItem" "loppu kerro palaa lainaa getNamesDockedon tileScriptableWindow (a, w, sidottu) kerro sovellukselle joukko w: tä sidottuun päähän Tellend-ruutuunScriptableWindowon tileUnScriptableWindow (a, w, sidottu) kerro sovellukselle" Järjestelmätapahtumat "- näyttöikkuna (laskee w: n sijainnin) aseta AppleScriptin tekstikohdan rajaimet "" aseta w: n sijainniksi {(sidotun kohteen 1), (sidotun kohteen 2)}
- miksi -5? aseta w: n koko {(sidotun kohteen 3) - (sidotun kohteen 1) - 5, ¬ (sidotun kohteen 4) - (sidotun kohteen 2) - 5} --näyttöikkuna (laskee w: n ominaisuudet) loppu tellend tileUnScriptableWindowon calTileBounds (nWindows, näyttö, suunta) - palauta luettelo ikkunarajojen luetteloista - yksinkertainen laatta-algo, joka ruuduttaa suuntaan (vain nykyinen 1 = vaakasuora) paikalliset nrows, nColumns, irow, icolumn, nSpacingWidth, nSpacingHeight, nWindowWidth, nWindowHeight set {x0, y0, availScreenWidth, availScreenHeight} to set set ret to {} set nrows to (nWindows div maxCols) if (nWindows mod maxCols) ≠ 0 set as nrows to nrows + 1 end if if nrows < maxRows then aseta nSpacingHeight arvoon (nrows - 1) * verticalSpacing set nWindowHeight arvoon (availScreenHeight - nSpacingHeight) / nrows else aseta nSpacingHeight arvoon (maxRows - 1) * verticalSpacing set nWindowHeight - (käytettävissäScreenHeight - nSpacingHeight) turve, jossa irow on 0 - nrow - 1, jos nrow ≤ maxRows ja irow = nrows - 1, aseta nColumns arvoon nWindows - irow * maxCols muu aseta nColumns arvoon maxCols päättyy, jos nSpacingWidth-asetukseksi määritetään (nColumns - 1) * horizontalSpacing asetetaan nWindowWidth arvoon (availScreenWidth) - nSpacingWidth) / nSarakkeet asettaa nTop arvoksi y0 + (irow mod maxRows) * (verticalSpacing + nWindowHeight) --näyttöikkuna "Yläosa:" & nTop-painikkeet {"OK"} oletuspainike 1 toista icolumnilla 0 - nColumns - 1 sarja nLeft - x0 + (icolumn) * (horizontalSpacing + nWindowWidth) aseta itileksi arvoksi {¬nLeft, ¬ nTop, ¬ nLeft + nWindowWidth, ¬ nTop + nWindowHeight} aseta ret to itile - näytä itile-valintaikkunan 3 merkkijono - -aseta itile arvoon {x0 + (icolumn - 1) * wgrid, y0, wgrid, hgrid}
- aseta itile-nimikkeen 3 arvoksi ((itile-kohta 1) + (itile-kohta 3)) - aseta itile-nimikkeen 4 arvoksi ((itile-elementti 2) + (itile-kohta 4)) loppuun toista loppu toista return retend calTileBoundson getFrntApp () kerro sovellukselle "Järjestelmätapahtumat" asettamaan frntProc jokaisen prosessin ¬ nimeksi, jonka etuosa on totta ja näkyvä , menuBarHeight} sovellusprosessin "SystemUIServer" käyttöliittymäelementin 1 kokoon - näyttöikkuna "Valikkorivin leveys:" & menubarWidth & ", korkeus:" & menubarHeight asetti dockApp arvoon (sovellusprosessi "Dock") aseta {dockWight, dockWidth, dockApp -näyttöikkunan 1 koon kokoonpanoon - Telakan leveys: "& dockWidth &", korkeus: "& dockHeight aseta dockPos dockApp-käyttöliittymän elementin 1 sijaintiin --displa y-valintaikkuna "Dock x:" & (dockPosin kohde 1) & ", y:" & (dockPos-nimikkeen 2) end tell - koko ruudun koko (* {sana 3 (do shell-komento "oletukset lukevat / Kirjasto / Asetukset / com.apple.windowserver | grep -w Width ") numerona, ¬ sana 3 (tee komentosarja" oletusarvoisesti lue /Kirjasto/Preferences/com.apple.windowserver | grep -w Height ") numerona} *) kerro sovellukselle" Finder "aseta näyttö työpöydän asetetun näytön ikkunan rajatLeveys näytön kohtaan 3Koko asetettu näyttöKorkeus näytön kohtaan 4Koko loppu - näyttö-valintaikkuna "Näytön leveys:" & näytön leveys & ", korkeus:" & näytön korkeus - aseta oletuksena käytettävissä oleva näytön koko käytettävissä olevaan koko näytön kokoon Leveys näyttöön Leveys asetettu Korkeus näyttöön Korkeus - valikko Baari Korkeus asetettu saatavana X: ään 0 asetettu saatavanaY valikkoonBarHeight - määritä käyttäjän näytön alkuperä ja koko
- tapaus 0: piilotettu telakka - jos (dockPos < 0 tai 1 dockPos ≥ screenHeight -kohde 1) sitten - mitään ei tarvitse muuttaa - loppu jos - tapaus 1: alusta telakka jos ((kohteen 2 dockPos) + dockHeight = screenHeight) aseta sitten käytettävissä olevaksiHeight to availableHeight - dockHeight end if - tapaus 2: vasen telakka if (dockPosin kohde 1 = 0), aseta sitten käytettävissä oleva leveys käytettävissä olevaksiWidth - dockWidth set availableX dockWidth end if - tapaus 3: oikea telakka, jos ((dockPosin kohde 1) + dockWidth = näytön leveys) määritä käytettävissä oleva leveys asetukselle availableWidth - dockWidth end if return {käytettävissäX, käytettävissäY, käytettävissäWidth, käytettävissäHeight} loppu getUserScreen  

Lähde: MacScripter Googlen kautta

#11
+2
Huy
2013-01-24 02:12:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit myös kokeilla Slate -sovellusta, joka on ilmainen ja avoin lähdekoodi.

Voit myös lukea tämän artikkelin.

#12
+1
Randy6T9
2011-02-02 08:53:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin, jos ilmainen on sinulle tärkeää, hanki ShiftIt.

Jos hiiren mukavuus on sinulle tärkeää, hanki Cinch. Se on Mac App Storessa.

Jos sinulla on MacBook tai Magic Trackpad, hanki JiTouch. Sen avulla voit määrittää eleen monille, monille asioille; joista yksi on koko näytön, puoliksi vasen, puoliksi oikea. Tarkista se vakavasti, jos pidät edes edes vähän. Se on kuin hiiri, jossa on yli 100 painiketta. JiTouch

#13
+1
daviesgeek
2011-08-28 10:41:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt ja kuullut, että Cinch on loistava sovellus Windows 7: n ikkunoiden hallinnan tuomiseen Mac OS X: ään.

Windows 7: n ikkunoiden hallinta on kuitenkin enimmäkseen olematonta Aero Snapin lisäksi. * nixillä on paljon enemmän vaihtoehtoja, joihin todennäköisesti vaikuttaa nämä ohjelmistot.
#14
  0
robsoft
2010-09-02 17:32:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MercuryMover

Voit myös tarkastella MercuryMoveria, joka antaa sinulle useita ikkunansiirtotyökaluja näppäimistökartoitusten alla. Käytin tätä paljon, kun kamppailin pienen kannettavan tietokoneen näytön kanssa, ja voit saada sen kääntämään ikkunan ruudun reunaan jne. Se kartoittaa tarkimmin "siirrä" järjestelmän valikkotoimintoja, jotka saat normaalissa Windowsissa. ikkunat '.

#15
  0
StrawHara
2016-11-23 22:18:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Magnetia, on saatavana AppStore-palvelussa

enter image description here

http://magnet.crowdcafe.com

#16
  0
Skeleton Bow
2016-11-26 22:05:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sikäli kuin ymmärrän kysymyksesi, haluat kiinnittää ikkunan näytön reunaan niin, että ikkunan sivu on suoraan näytön reunalla.Tämä on nyt mahdollista macOS Sierralla (10.12) luonnollisesti.

Sinun tarvitsee vain siirtää sijoittamasi ikkuna (napsauttamalla ja vetämällä ikkunan yläosaa) sivulle, johon haluat sen tarttua.Sinun on tehtävä tämä hitaasti, muuten se ei toimi.Kun vedät ikkunan reunaan, se pysyy jonkin aikaa ja silloin sinun pitäisi lopettaaTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...