Kysymys:
Mitä kirjoitan tuottaa komentosymboli (⌘) Mac OS X: ssä?
Daryl Spitzer
2010-11-16 04:52:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä näppäinyhdistelmiä painan tuottaaksesi komentosymbolin (⌘) Mac OS X: ssä?

(Kopioin yllä olevan symbolin osoitteesta http://fi.wikipedia.org/ wiki / Command_key.)

Jos haluat lisätä sen muihin kuin Unicode-HTML-lähteisiisi, voit käyttää seuraavaa HTML-komentoa: ⌘. http://fenon.de/apple-befehlstaste-%E2%8C%98-in-blog-artikeln-verwenden/
Jos haluat löytää uteliaisuudesta, * sen erikoismerkin nimi ja heksakoodi, jota et tiedä miten sitä kutsutaan *, kokeile [Shapecatcher] (http://shapecatcher.com/).
Kolmetoista vastused:
#1
+218
Kyle Cronin
2010-11-16 05:16:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos etsit vain Mac OS X -näppäinten Unicode-versioita, voit kopioida ja liittää ne tekstikentästä tällä sivustolla.

, Mac OS X tarjoaa ruudun erikoismerkkien lisäämiseksi. Löydät sen kohdasta Muokkaa -> Emoji ja symbolit missä tahansa ohjelmassa, joka ottaa tekstinsyötön. Komentonäppäimen symboli löytyy etsimällä sen nimi "kiinnostava paikka". Jos haluat lisätä merkin, kaksoisnapsauta sitä.


Jos olet todella hardcore ja etsivät tapaa kirjoittaa merkki syöttämällä Unicode-heksakoodi, tämä on mahdollista:

 1. Siirry Järjestelmäasetuksiin -> Näppäimistö -> Syöttölähteet, napsauta "+", vieritä kohtaan "muut", valitse "Unicode Hex Input" ja napsauta "Lisää".

 2. tulolähteen valitsin valikkorivillä, valitse "Unicode Hex Input"

 3. Unicode-merkin syöttäminen , pidä -vaihtoehtoa painettuna ja kirjoita merkin nelinumeroinen heksakoodi, niin se lisätään. Tässä tapauksessa se olisi option+231 8 .

Vau, olin varma, että se olisi jokin vaihtoehto-näppäin tapa kirjoittaa `` ⌘ ''. Mutta ei ole! Katsoin vain kaikkia mahdollisia muunnelmia näppäimistön katseluohjelmasta, ja se on vain ... ei ...
Lionista alkaen, jotta näet tekniset symbolit Erikoismerkit-ikkunassa, sinun on napsautettava Asetukset kohtaan "Mukauta luetteloa ..." ja lisättävä se näkymään.
Kiitos @GraehamF,, jonka olen päivittänyt kopioituun arkistoituun. Toimii edelleen!
@Will ei todellakaan löydä sitä enää
Valitse El Capitanissa Kieliluettelosta "Muu" ja sitten "Unicode Hex Input"
@Ken on oikea - ominaisuus näyttää muuttaneen tähän sijaintiin, koska kysymykseen vastattiin alun perin.Hänen kommenttinsa toimi minulle myös OS X Sierrassa.
Uudemmissa järjestelmissä.Avaa katseluohjelma, avaa ylhäällä oleva asetusvalikko> Mukauta luetteloa ...> (vieritä alaspäin)> Tarkista tekniset symbolit.
@bauerMusic, mitä tarkoitat uudemmilla järjestelmillä?Käytän Mac OS X 10.12.4 -käyttöjärjestelmää.Kerro myös tarkemmin siitä, mistä puhut.
@nyxee OSX (macOS) 10.12.4 -käyttöjärjestelmässä näitä symboleja ei ole oletuksena.Katseluohjelma on avattava ja avattava asetukset (vasemmassa yläkulmassa oleva pikkuinen) Mukauta luettelo ...> (vieritä alas)> Tarkista tekniset symbolit.Minua ei sallittu lähettää kuvia tänne, anteeksi ..
@bauerMusic "avaa katsoja" - mistä katsojasta puhut?
@JoshJ ”Katseluohjelma”: Näytön oikeassa yläkulmassa, vain ”ajan” vasemmalla puolella on oltava kielivalikko, jossa on kuvake (riippuu kielestä).Valikossa on kielet (jos niitä on useampi kuin yksi), joita seuraavat "Näytä emoji ja symbolit" ja "Näytä näppäimistö Viewer".Jos sitä ei ole, se voidaan lisätä asetuksista (Näppäimistöasetukset -> Tulolähteet -> (Tarkista) Näytä syöttövalikko ...)
"Kiinnostava paikka" hmm ... mielenkiintoinen nimi "komentonäppäimelle": s
Kun sinulla on symboli (⌘) leikepöydällä, kartoita se kohtaan Näppäimistö> Teksti korvaa merkkijono, kuten A !.
#2
+125
cadlac
2014-07-31 21:27:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitetty vastaus lionille ja sitä uudemmille:

Voit tuoda myös kirjoittamalla + ^ + välilyönnin . merkkivalikko ylöspäin, aloita kirjoittaminen hakua varten ja etsi mielenkiintoinen paikka , aloita sitten niiden valitseminen painamalla enter-näppäintä ja napsauta sitten sarkainta oikeaan tulokseen ja lisää sitten syöttämällä se uudelleen. >

Place of interest in Character Viewer

Kuulostaa paljon, mutta se voidaan todella kaventaa > + ^ kbd > + välilyönti , kirjoittamalla pla ja sitten kaksi näppäintä Return .

IMHO on paras vastaus, koska se voidaan tehdä kokonaan näppäimistöllä eikä vaadi erityisiä asetuksia. `^ -⌘- , p, l, `. Kun olet käyttänyt sitä kerran, sinun ei tarvitse edes kirjoittaa `pl` seuraavalla kerralla.
OS X 10.8.5: ssä tässä pikakuvake näyttää olevan ⌘⌥T, mutta en löydä mistä se on määritelty.'^ -⌘- `ei tee mitään minulle.
`^ -⌘- ` ei toimi minulle OSX 10.12.4 -käyttöjärjestelmässä.Saan ponnahdusikkunan symboleilla.mutta kun napsautan niitä, mikään ei näy missään tekstieditorissa.Yritin myös kirjoittaa ensin `p, l`, mutta mitään ei tapahtunut.
Se _käytti olla ⌥⌘T, mutta he muuttivat sitä.Käytin Järjestelmäasetuksia vaihtaaksesi sen takaisin.(:
Merkkien katseluohjelma & ⌘ + ^ + välilyönti
#3
+48
chaseadamsio
2013-03-09 20:40:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta oli myös vaikea löytää suoraa vastausta tähän, joten menin vain kohtaan Järjestelmäasetukset> Näppäimistö> Teksti ja loin käyttösymbolin ja tekstin korvaamisvaihtoehdon, jossa kirjoittaessani (cmd) se korvaa sen komentosymbolilla .

Ainakin Mavericksissa tämä on kohdassa Järjestelmäasetukset> Näppäimistö> Teksti.
Loistava ratkaisu.Korvausmerkit [täällä] (http://ipadhelp.com/everything-else/mac-keyboard-symbols-for-apple-computers/).Näytetyt merkit voidaan kopioida ja liittää jokaiselle korvikkeelle.
Rakastan tätä ratkaisua.kopioi ja liitä tämä ... ⌘ "With" -sarakkeeseen.
Onko jotain muuta, mitä minun on tehtävä, jotta tämä toimisi?Menin Näppäimistö> Teksti, lisäsin cmd ja ⌘, menin tekstieditoriin, kirjoitin cmd: n ja Enter-näppäimen, mutta cmd ei muuttunut maagisesti ⌘-symboliksi.Käytän OSX 10.12.4 -käyttöjärjestelmää.
#4
+15
Chris
2016-04-14 05:17:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tulevaa tarvetta varten voit kopioida ja liittää täältä:

 ⌃ <- Control⌥ <- Option aka alt⌘ <- Command 

Nämä hahmonnetaan näin:

enter image description here

Kuinka luon pienen osion, joka on yllä olevassa harmaassa segmentissä?
Vain 4 välilyöntiä ennen kutakin riviä ja tyhjä viiva osan ylä- ja alapuolella
Ei, tarkoitan itse hahmoa.Control-, Alt- ja Command-kuvakkeet?
@HarryMcGovern Kysymys voi auttaa sinua komentokuvakkeen kirjoittamisessa: https://apple.stackexchange.com/questions/4074/what-do-i-type-to-produce-the-command-symbol-in-mac-os-x
https://apple.stackexchange.com/questions/55727/where-can-i-find-the-unicode-symbols-for-mac-functional-keys-command-shift-e
#5
+10
Douglas
2014-01-25 07:06:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun asiakirja on auki, siirrä kohdistin haluamaasi symboliin. Avaa Merkkien katseluohjelma yllä kuvatulla tavalla. Kirjoita "kiinnostava paikka" merkkien katseluohjelman hakukenttään. Se näkyy ikkunan alaosassa. Kaksoisnapsauta sitä ja se näkyy kohdassa, johon asetit kohdistimen. Tallenna se suosikkeihisi Character Viewer -ikkunaan, jotta se olisi helpompi löytää seuraavalla kerralla. Tämä alla OS 10.9.1 "Mavericks"

#6
+10
Mateusz Szlosek
2014-08-22 11:40:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit myös lisätä suosikkihahmosi "pidä" -näppäimen toimintaan.

enter image description here

Tässä on selitys siitä, miten se tehdään Apple StackExchangessa: Kuinka lisätäksesi merkkejä painamalla ja pitämällä merkinvalitsinta OS X Lionissa?

Muista, että tämä tapahtuu System -hakemistossa, joten ole varovainen ja muista on mahdollista menettää asetuksesi käyttöjärjestelmän päivittämisen jälkeen.

#7
+9
Bruce
2013-06-22 18:18:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on TextExpander, voidaan myös tehdä siitä katkelma, ala Dr. Drang.

Abbreviation for typing ⌘

Hänellä on myös Näppäimistökirjasto, josta on saatavana katkelmia useille näppäimistösymboleille.

#8
+6
iProgram
2015-03-22 18:11:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on yksinkertainen tapa tehdä se.

 1. Lataa BetterTouchTool
 2. Avaa sovellus
 3. Valitse näppäimistö
 4. Napsauta Lisää uusi pikakuvake
 5. Aseta pikanäppäimeksi ' Vaihtoehto + C '
 6. Aseta laukaisun ennalta määritetylle toiminnolle Liitä ennalta määritetty teksti
 7. Kopioi '⌘' ruutuun.
 8. Napsauta OK

Nyt aina kun BetterTouchTool on auki, sinun tarvitsee vain painaa ' Option + C ' ja se kirjoittaa automaattisesti ⌘-symbolin.

Sinun tarvitsee vain tehdä vaiheet yhdestä kahdeksaan kerran.

#9
+3
Mike Croswell
2014-08-22 06:04:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä se kannattaa (OSX: ssä ja ehkä Windowsissa): Löysin Libre Officesin Writeristä symbolin 5. merkinnänä sekä LiHei Pro- että LiSong-kirjasimissa.

#10
+2
sdmeyers
2017-02-21 20:02:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos kirjoitat pikanäppäimiä Mac-käyttäjille, suosittelen käyttämään Apple Style Guide ( https://help.apple.com/asg/mac/2013/) -tapaa.Tämä on siis sopusoinnussa muiden Applen asiakirjojen kanssa.Kirjoita tässä tapauksessa Command ja käytä sitten symbolia ⌘.Joten esimerkiksi Liitä olisi:

 Komento-V
 

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Key Graphicsia.

komento+V

Jos kirjoitat sen, käytä aina Command .

#11
+2
ccpizza
2017-07-30 19:35:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mac Characters -ponnahdusikkuna on ehdottomasti yksinkertainen ratkaisu, jos haluat lisätä joitain merkkejä silloin tällöin. Mutta jos sinun on säännöllisesti käytettävä Unicode-merkkejä, joita ei ole näppäimistölläsi, radikaali ratkaisu olisi luoda oma näppäimistöasettelu Ukelele -sovelluksella, joka yhdistää nämä merkit fyysisiin avaimiin.

Sovellusta käytetään vain luomaan OSX-yhteensopiva asettelutiedosto (XML tai nippu), joka voidaan sitten lisätä Asetukset > Näppäimistö > Tulolähteet > .

Ukelele-sovelluksella voit kloonata nykyisen vakionäppäimistön ( Tiedosto> Uusi nykyisestä tulolähteestä ) ja uudistaa minkä tahansa avaimen mieltymystesi mukaan.

Oletusnäppäimistöasettelussa, joka pitää Option-näppäintä yhdessä minkä tahansa kirjain- / symbolinäppäimen kanssa, lisätään laajennettuja matemaattisia merkkejä, joita ei yleensä käytetä, esim. œ∑´® † ¥ ¨ˆøπ “'« æ… ¬˚∆˙ © ƒ∂ßåΩ≈ç√∫˜µ≤≥ ÷ ¿˘¯Â˜ı◊Dz¸ÅÍÎÏ˝ÓÔÒÚÆ »' ”∏؈¨Áˇ ‰„ „. Vaihto + Optio -näppäimen painaminen antaa sinulle uuden joukon erikoismerkkejä

Ukelele-sovelluksen avulla voit muokata Option + key- ja Shift + Option + key-tiedostoja mihin tahansa haluamaasi, mukaan lukien Unicode-emoji-merkit.

Tässä on esimerkki määrittämisestä Option + c-yhdistelmälle:

Ukelele remap keys

Voit valita kartoitukseen tarvittavan merkin sisäänrakennetun Characters -sovelluksen avulla, kuten muissa vastauksissa on selitetty.

Huomaa: Jos sinulla on muu kuin Yhdysvaltain näppäimistö (ts. ei-ANSI), sinun on ehkä asetettava oikea tyyppi kohdassa View> Näppäimistön tyyppi> Coding: ISO

Vaikka tämä saattaa olla yhden merkin ylenmääräinen, on järkevää, kun haluat säätää muita asioita näppäimistölläsi ja hallita täysin.

Kun olet luonut mukautetun asettelun, voit käyttää sitä missä tahansa Mac-tietokoneissa kopioimalla sen yksinkertaisesti ~ / Library / Keyboard \ Layouts -kansioon ja lisäämällä sen sitten Preferences ilman tarvetta käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia.Asettelun voi asentaa suoraan Ukelelesta File> Install -vaihtoehdon kautta.Asennuksen jälkeen sinun on silti lisättävä se manuaalisesti Preferences> Keyboard: n kautta.

D-vastuuvapauslauseke: En ole sidoksissa sovelluksen kirjoittajaan.Pidin sovellusta yksinkertaisesti erittäin hyödyllisenä ratkaistessani joitain ongelmia näppäimistöllä, jossa jotkut näppäimet olivat väärässä paikassa.

#12
+1
criscom
2018-04-28 09:32:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät keyboardmaestroa, luo makro yksinkertaisesti Global Macro Groupiin (jos haluat, että makro on saatavana maailmanlaajuisesti) seuraavasti:

 1. Luo uusi makro
 2. Anna makrolle nimi, kuten "insert ⌘"
 3. Lisää "kirjoitettu merkkijono -käynnistin": = cmd
 4. Lisää Uusi toiminto ja valitse Lisää teksti liittämällä

Nyt kun kirjoitat merkkijonon "= cmd", lisätään "⌘".

#13
  0
Damian Nikodem
2015-03-22 18:31:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän yleensä " SHIFT + ALT + K " -symbolin luomiseen generate-symboli.

Sen sijaan, että käytän a ⌘ Symboli kirjoittaessasi jotain, joka vaatii näppäinpainalluksia / pikavalintoja, koska suurimman osan ajasta, jolloin olen käyttänyt Apple-tietokoneita, sitä kutsuttiin "omena-avaimeksi". (ja avaimeen fyysisesti kirjoitettu symboli oli  eikä ⌘)

Tämä ei ole huono kiertotapa!Sanan yleensä avaimen "omena" joka tapauksessa.
Apple-symboli näkyy yleensä vain Apple-laitteissa, koska se ei sisälly muiden alustojen vakiofontteihin.
Muilla laitteilla tämä näkyy laatikkona, jonka läpi on x (tällainen kind)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...