Kysymys:
Voinko unohtaa tämän verkon, kun wifi-verkko ei ole kantaman sisällä?
Kevin Hakanson
2010-07-28 04:41:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on iPod Touch, jonka päivitin iOS 4: een (mutta tämä ongelma esiintyi myös iOS 3.1: ssä). Kun matkustan ja liityn WiFi-verkkoon (esim. Hotelliin jne.), En muista aina unohtaa verkkoa ennen lähtöäni.

iPod touch: Wi-Fi-tiedot ja asetukset kehottaa sinua "Unohda tämä verkko", jos voit valita sen Wi-Fi-verkot -luettelosta. Kun verkko ei ole kantaman alueella, et voi valita sitä unohtamaan sitä.

Onko joko tapa, jota en näe iOS: ssä, tehdäksesi tämän, tai voin ladata kolmannen osapuolen sovelluksen? Vaikuttaako se, että minulla on ylimääräisiä WiFi-verkkoja luettelossa, laitteeni suorituskykyyn, kun se yrittää liittyä tunnettuihin verkkoihin?

Päivitys: epäilen nyt kolmannen osapuolen sovellusta Apple Drops Wi-Fi Sniffers iPhone App Storesta -raporttien perusteella poistuneet poistumiset "nuuskijat poistettiin, koska he käyttävät yksityistä kehystä, käyttöjärjestelmän koukkuja, joita ei ole dokumentoitu eikä kolmansien osapuolien kehittäjät saa käyttö. "

Minulla on nyt tämä ongelma, koska yritykseni vaatii vaihtamaan salasanani joka vuosi.Ongelmana on, että kun vaihdan salasanani, se yrittää muodostaa yhteyden vanhaan salasanaan heti, kun iPad on verkon kantamassa.Jos en unohda salasanaa tarpeeksi nopeasti, tilini on estetty epäonnistuneiden yritysten vuoksi muodostaa yhteys huonoon salasanaan.
Seitsemän vastused:
#1
+13
Jeff Atwood
2010-07-29 03:30:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää siltä, ​​ettei tällä hetkellä ole mitään tapaa tehdä tätä. Kiertotapa:

Ainoa ratkaisu näyttää olevan nimetä varaosapiste uudelleen unohtamasi verkon SSID: ksi, muodostaa yhteys siihen iPhonella ja valita vaihtoehto verkon unohtamiseksi. . Tämä kludge näyttää olevan paljon työtä ja jotain, jota tavallinen käyttäjä ei todennäköisesti tiedä miten tai haluaa tehdä

kautta http://www.novainfosecportal.com/2010 / 07/08 / unohda-tämä-verkko-kaunis-kiitos /

#2
+8
Timothy Mueller-Harder
2016-11-17 17:52:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten user83905 huomautti, iPodin ja Macin synkronoiminen iCloud-avaimenperään antaa sinun hallita molempien laitteiden muistamia verkkoja jommastakummasta.Tämä tarkoittaa, että voit yksinkertaisesti poistaa sen Macista ja muutos synkronoidaan iPodiin.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole synkronoitavaa Macia, voit silti unohtaa ei-toivotut verkot valitsemalla Asetukset> Yleiset> Nollaa ja napauttamalla Nollaa verkkoasetukset.Sinun on lisättävä käyttämäsi verkot uudelleen, mutta se tyhjentää kaiken, jotta voit aloittaa uudestaan.

#3
+5
frog22man
2014-05-08 07:53:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

JOS sinulla on Mac: Synkronoi iOS-laitteesi ja Mac samalla iCloud Apple -avaimenperällä. Wifi-tiedot synkronoidaan iCloudin kautta Macin avaimenperään. Voit sitten muokata avaimenperää Macissa ja poistaa ei-toivotut verkot.

#4
+3
Mikeware
2010-07-28 06:33:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun ei pitäisi huolehtia liikaa, koska se tallentaa vain asetukset (minimaalinen tallennusvaikutus). Jos löydät Wifi-verkon, jolla on sama SSID, se saattaa näkyä ja pyytää sinulta wap / wep-avainta.

Tämä [Troy Huntin artikkeli] (http://www.troyhunt.com/2013/04/your-mac-iphone-or-ipad-may-have-left.html) viittaa turvallisuuteen liittyvien riskien jättämiseen suojaamattomista verkoista luettelossa.
IDevice-laitteellasi on myös turvallisuusriskejä, kun paljastat tiedot verkkoista, joihin se on aiemmin liittynyt.https://www.youtube.com/watch?v=NiiI_oZ7y64
Yhdistäminen wifi-verkkoon, turvallinen tai ei, näyttää sijaintisi verkon omistajalle.Kun verkon omistaja on isoäitisi, NBD.Jos kyseessä on suuri yritys, se on ongelma.Jotkut yritykset ylläpitävät suuria wifi-verkkoja - ilmeinen esimerkki on comcast, joka julkaisee xfinitywifin kaikkien kaapelimodeemeista.
#5
+1
Roh
2010-12-24 02:55:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tämä ongelma raitiovaunulla. Liityin kerran verkkoon, joka oli peräisin D-Link-reitittimestä, eikä konfiguraatiota ollut muutettu niin, että verkon nimi oli edelleen oletusarvo - "D-LINK". Nyt, kun käytän iPhoneani julkisessa liikenteessä ja ohitamme samalla tavalla määritetyn D-Link-modeemin (reitilläni on useita), näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka pyytää minulta salasanaa. Se on oikeastaan ​​eräänlainen ärsyttävä - se keskeyttää minut noin kaksi kertaa matkaa kohti joka päivä.

Minun on päästävä asetuksiin nopeammin, ennen kuin siirrymme verkon kantaman ulkopuolelle.

#6
+1
Gaston Wohlfeiler
2017-03-20 06:35:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit nollata verkkoasetuksesi ja se unohtaa kaikki verkot

Miten?(lisää merkkejä, koska verkkosivusto vaatii sitä; ohita)
@DavidBalažic Katso Timothy Mueller-Harderin vastaus.
#7
+1
ppostma1
2017-09-01 21:08:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit nyt avata avaimenperäyhteyden Macissa ja etsiä wifiä nimen perusteella.Se antaa kaksi tulosta: Yksi iCloud -kuvakkeesta ja toinen System -avaimenperästä.Mac-puoli voi poistaa vain iCloud-avaimen, mikä jättää järjestelmäavaimen kopion Maciin.Poisto etenee iPhoneen 10 minuutissa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...