Kysymys:
Onko parempi käyttää ePub- tai mobi-tiedostoja iBooksissa?
Jon Erickson
2010-07-22 22:14:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ostanut joitain kirjoja, jotka tekevät epub- ja mobi-versiot ladattaviksi. Mitkä ovat tärkeimmät erot ja mitä iBooks tukee paremmin?

Oracle-asiakirjat ovat saatavana PDF-, Mobi- ja ePub-tiedostoina. Mikä muoto iPhonelle / iPadille? http://docs.oracle.com/cd/B28359_01/server.111/b28286/toc.htm
Tämä saa roskapostiliikennettä, ja sitä on myös tarkennettava selittämään, mitä "paremmin tuettu" tarkoittaa jatkuvan käytön sivustolle. Useita vastauksia on lisätty, eikä yhtään niistä ole valittu, joten kysy tarkemmin jatkokysymystä tai muokkaa tätä, jos etsit edelleen apua.
Ottaen huomioon, että mobikirjoja ei tueta lainkaan iBooksissa (eikö?), Tämä ei ole lainkaan subjektiivista ja järkevä kysymys.
Kolme vastused:
#1
+13
ajborley
2010-07-23 01:15:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ePub on uudempi standardi, jota Apple iBooks -sovellus tukee, mutta Apple tukee vain omaa FairPlay DRM -kääreään, jota käytetään ePub-tiedostojen salaamiseen suojaamaan kirjoja kopioimasta tai lukemasta luvattomilla laitteilla.

/ p>

Mobi on tarkoitettu muille lukijajärjestelmille (uskon, että Kindle käyttää tätä muotoa), eikä iBooks-sovellus tue sitä. Oletan, että on olemassa muita iPhone-sovelluksia, jotka tukevat mobi-tiedostoja.

#2
+7
Shaji
2010-07-23 02:19:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iBooksin uusin versio tukee PDF-muotoa. Tuki on erinomaista. Voit vetää ePub- tai PDF-tiedostoja iTunes-kirjastoon.

http://www.apple.com/itunes/itunes-news/2010/04/using-itunes-to-add-epub-files-to-ibooks.html

#3
+3
gyurisc
2010-07-23 10:08:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä artikkelissa käsitellään hyvin yksityiskohtaisesti eroja:

Huonompi-parempi-parempi e-kirjojen muodoissa

En ajattele, että loppukäyttäjän tulisi huolehtia tästä, kunnes myyjä tarjoaa kirjoja kaikissa muodoissa, sinun tapauksessasi EPUB: na, koska se on iBooksin tukema muoto

Linkki on rikki: 404


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...