Kysymys:
Poista kaikki kopiot iTunes-kirjastosta
Aragorn
2010-09-15 10:40:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan poistaa kaikki kaksoiskappaleet kirjastostani, jotta kappaleiden kaksoiskappaleiden koodauksen, bittiä ja keston on oltava sama.

Kuinka "Näytä tarkat kopiot" ei anna sinun puhdistaa kappaleitasi, jotka täyttävät kriteerit?
Neljä vastused:
#1
+10
Studer
2010-09-15 12:32:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää kaksoiskappaleita oletusarvoisen iTunes-moottorin avulla:

Tiedosto> Näytä kopiot

duplicates

Tai , käytä kolmannen osapuolen ohjelmistoja, kuten TuneUp tai TidySongs.

Muistan, että joku kysyi myöhemmin saman kysymyksen, mutta ei löydä sitä, eikä myöskään temppu toimi oikein ennen minua iTunes Display Duplicate toimi viallisena minulle.
Olin myös varma, että joku jo lähetti tämän kysymyksen, mutta minäkään en löydä sitä enää. Ainakin en ole hullu! Tiedän, että sisäänrakennettu toiminnallisuus on buginen, siksi lisäsin linkkejä kolmannen osapuolen ohjelmistoihin.
Toinen vaihtoehto, jota voin suositella: [Dupin] (http://dougscripts.com/itunes/itinfo/dupin.php)
Olin tietoinen tästä vaihtoehdosta, mutta halusin automaattisen tavan poistaa kaksoiskappaleet
Tämä lähestymistapa (ainakin versiosta 10.5.1 lähtien) ei tee sitä, mitä kysymyksissä kysytään: kappaleilla ei tarvitse olla "samaa koodausta", jotta ne voidaan tunnistaa kopioina.
Huomaa, että näyttöön tulee 'Tarkkojen' kopioiden käyttö: support.apple.com/kb/ht2905. Suodata / vertaa sitten kaksoiskappaleet ja katso tarkastelemalla lisäyspäivämäärää, bittinopeutta ja kokoa.
TidySongs on lopetettu heidän verkkosivustonsa mukaan, joten linkki on ehkä poistettava tästä vastauksesta. He suosittelevat, että ihmiset käyttävät sen sijaan Rinse My Music -palvelua: http://www.rinsemymusic.com/
#2
+5
Mike Barrett
2012-12-05 20:54:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Näytä kaksoiskappaleet" on poistettu iTunes 11: stä. Koska jäljennösten poistamiseksi on jouduttu käyttämään kolmansien osapuolten sovelluksia, käytän Tune Sweeperia.

Tule omena, tämä ongelma on täysin naurettava ja rehottava, korjaa se !!!
Tämä ei ole totta, se on siirretty kohtaan Näytä> Näytä päällekkäiset kohteet / (alt) Näytä tarkat päällekkäiset kohteet.
#3
+4
orome
2011-11-16 00:51:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos otat iTunes Matchin käyttöön, kaksoiskappaleet merkitään nyt -kuvakkeella:

enter image description here

Huomaa kuitenkin, että tällaisia ​​tiedostoja ei tarvitse "sama koodaus" tunnistaa kaksoiskappaleina. Huomaa myös, että (epämukavalta) tiedostolla, jonka Match on merkinnyt kopiona (ja siten "ohitettu"), ei välttämättä ole kaksoiskappaleiden "parasta" koodausta. Saatat esimerkiksi nähdä tämän:

enter image description here

Tällöin päästäksesi yhteen Matchin hallinnoimaan kappaleeseen, jolla on korkea bittinopeus koneellasi, sinun on poistettava molemmat kappaleet, jolloin vain Matchin ylläpitämä kappale (ensimmäinen yllä)

enter image description here

ja lataa sitten "Ostettu" kappale iCloudista

enter image description here

Tämän yhdistettynä nykyisiin `Näytä tarkat kaksoiskappaleet '-ominaisuuksiin pitäisi auttaa kaikkia käyttämään olemassa olevia työkaluja ohentamaan tarkkoja vastaavia kaksoiskappaleita.
#4
+3
GreenKiwi
2011-08-26 21:18:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on kaksi muuta vaihtoehtoa: Ilmainen - DupeGuru Shareware - iDupe

En ole vielä kokeillut DupeGurua, mutta iDupe toimi melko hyvin minua, vaikka minun piti tehdä lähtöselvitys. Ensin valitsin iTunen bugisen "näyttökopiot" ja sitten käytin tätä valintaa iDupen suorittamiseen. Tämä nopeutti asioita melko vähän. Olen kiinnostunut näkemään, parantako DupeGuru asioita tarkistamalla äänisormenjäljet.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...