Kysymys:
Voinko nähdä keskusyksikön ja muistin käyttömittarit valikkoriviltä?
spong
2010-09-08 10:13:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin pystyä tarkastelemaan prosessorin ja muistin käyttöä reaaliajassa. Ei työpöydän widgetinä tai ikkunasovelluksena, vaan widgetinä valikkorivillä. Onko tämä mahdollista?

Jos et halua käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoa, voit käyttää myös Activity Monitoria (se on kuitenkin Dockissa, ei valikkopalkissa).Tee tämä avaamalla Activity Monitor> Näytä> Dock-kuvake> Näytä suorittimen käyttö
CleanMyMacX: llä on ilmaiset valikkopalkin työkalut, poista vain asiat, joista et pidä.Mutta sillä ei ole mahdollisuutta levyn käyttöön.
Kymmenen vastused:
#1
+45
Michael H.
2010-09-08 11:25:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän MenuMeters -toimintoa tähän toimintoon, ja minun on vaikea elää ilman sitä. Mistä muut ihmiset tietävät, milloin heidän verkkoselaimesi on vihdoin valmis lataamaan sivun, tai YouTube pysähtyy tai iPhoto toimii edelleen, tai ...?

MenuMeters on ilmainen ohjelma, mutta ansaitsemisen arvoinen.

Alkuperäinen kirjoittaja on lopettanut MenuMetersin ylläpidon, mutta joku uusi on ottanut haltuunsa El Capitanin.

En voinut saada tätä toimimaan. Puraamisen, asennusohjelman suorittamisen ja kirjautumisen / sisäänkirjautumisen jälkeen se ei näy valikkorivillä.
@sunpech: Otitko ne käyttöön valikkomittareiden asetuspaneelista? Oletuksena ne eivät ole käytössä, ennen kuin sanot haluavasi niitä.
Mitä Chealion sanoi: Menitkö MenuMeters-esivalintaruutuun (alareunassa Järjestelmäasetusten "Muu" -luokkaan) kytkeäksesi haluamasi mittarit päälle?
Rakastan MenuMeters. Äänestäisin siitä, mutta tänään ei ole äänestetty. :-(
Toimiiko tämä maverickien uuden muistinhallinnan kanssa?
Aktiivisuusmonitori raportoi käytettyä 7,78 Gt muistia, kun taas MenuMeters raportoi noin 5 Gt käytettyä muistia. Onko sinulla ideoita ristiriidasta? Olen enimmäkseen vain huolissani siitä, kun tietokoneeni alkaa vaihtaa. (pitäisikö minun tehdä erillinen kysymys?)
AlikElzin-kilaka @GordonGustafson, hyviä kysymyksiä!Olen nyt Yosemite-palvelussa ja näen eroja raporteissa.Koska Activity Monitor & MenuMeters hajottavat molemmat aktiivimuistin luokat, näen, että langallinen ja pakattu muisti ilmoittavat samat määrät molemmissa.Activity Monitorin "Sovelluksen muisti" on kuitenkin suurempi kuin minulle MenuMetersissa.Kirjoittaa kehittäjälle.
Päivitys - Olin aiemmin 1.7.Päivitetty versioon 1.8.1 mennä Yosemiten kanssa, ja numerot ovat nyt paljon lähempänä.FYI, kehittäjä sanoo, ettei hän päivitä El Capitania Applen käytäntöjen vuoksi;näemme, toimiiko MenuMeters sitten.
Uusi kirjailija on ottanut haltuunsa MenuMetersin, ja se toimii 10.11: n kanssa.[El Capitan -valikkomittarit] (http://member.ipmu.jp/yuji.tachikawa/MenuMetersElCapitan/)
Myönnti tämän.Toivon voivani tehdä enemmän: itse asiassa toivon, että olisin nähnyt sen ennen kuin maksoin SystemPalista ;-)
Vain huomautus - jos käytät TimeMachine-sovellusta ja sinulla on hitaita varmuuskopioita nyt El Capitanin kanssa, yritä poistaa levynvalvonta käytöstä Menu Meters -sovelluksessa.Katso ketju täältä: https://discussions.apple.com/thread/7275653?start=60&tstart=0
Voit myös lukea vinkkejä I / O-kuristamisen poistamisesta käytöstä ja siitä, onko varmuuskopiointi kuristettu, täältä: http://apple.stackexchange.com/questions/212537/time-machine-ridiculously-slow-after-el-capitan-päivitys / 219884 # 219884
Vaikuttaa siltä, että olen siirtynyt iStatMenus-sovellukseen tätä varten.En muista miksi, mutta arvaan sen olevan yhteydessä nykyisen käyttöjärjestelmän ja laitteiston parempaan tukeen.
MacOS Mojave (10.14+) ja uudemmat versiot: https://github.com/yujitach/MenuMeters
#2
+29
raimue
2010-09-08 10:32:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iStat-valikot sisältää haluamasi toiminnot. Se on saatavana alkaen 18 USD yhdestä lisenssistä.

+1 Pidän todella tästä. voi mukauttaa kuinka paljon näytetään ja se näyttää toimivan erittäin hyvin. Voin itse ostaa sen.
Pidän siitä myös ja käytän edelleen vanhaa ilmaista versiota. En pidä siitä, että se kutsuu sinut päivittämään ilmoittamatta sinulle, että se maksaa rahaa jälkikäteen.
Toimiiko tämä maverickien uuden muistinhallinnan kanssa?
Valitettavasti vaihdoin iStat Menus 4: n maksettuun versioon jonkin aikaa sitten. Tämä toimii hyvin Mavericksissä. En voi kommentoida, toimivatko vanhat versiot 2.x vai 3.x edelleen.
Minusta iState-valikot sovelluskohtaisen muistin raportointi on melko virheellistä.
@MattSephton Mihin perustat sen?
@David Young iStat -valikot raportoivat muistin eri tavalla kuin MacOS Activity Monitor (jota odotin ja etsin).Lue lisää virallisesta UKK: sta: https://bjango.com/help/istatmenus6/memory/
@MattSephton Ahh, ymmärrän.Mitä iStats tekee, on itse asiassa mieluummin käyttäytyminen, jota yleensä pidän henkilökohtaisesti.Kuten siinä mainitaan, voit myös poistaa sen käytöstä saadaksesi Activity Monitorin kaltaisen muistiraportoinnin.Joko niin, en kutsuisi sitä "vääräksi".
Kenties.Valitettavasti aikaisempi kommenttini on niin vanha, etten voi muokata sitä tarkemmaksi.
Kehittäjän ja minä välillä on kattava vaihto Twitterissä.Tässä on yksi osa https://mobile.twitter.com/bjango/status/987190421997740032
Yritin monia luetelluista ratkaisuista.Ilmaisten vaihtoehtojen saamiseksi työn saa aikaan yhdistelmä https://github.com/iglance/iGlance ja https://github.com/yujitach/MenuMeters.Pidän kuitenkin jonkin verran iStatsin etiketistä, joten voin tyytyä siihen.
#3
+15
BenRoe
2019-06-20 00:09:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tutustu iGlance -sovelluksen avoimeen lähdekoodiin.

iglance screenshot enter image description here

Tarkalleen mitä etsin.
#4
+7
tning
2016-04-13 12:22:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein yksinkertaisen sovelluksen, joka näyttää prosessorin ja muistin käytön valikkopalkissa, ilmaisen ja avoimen lähdekoodin.Palaute on tervetullut.

https://github.com/ningt/iStats

enter image description here

RAM-muistin käyttö näyttää epätavalliselta tai jopa epätarkalta?
#5
+5
Vince Yuan
2014-02-18 19:12:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mieluummin SystemPal. iStat itse kuluttaa liikaa suorittimia ja RAM-muistia. SystemPal on nopea, pieni, konfiguroitava, siisti ja tehokas. Se on saatavana Mac App Storessa.

Edelleen maksaa dollareita, mutta * paljon * vähemmän kuin iStat-valikot, joten kiitos :)
#6
+5
Joel Mora
2018-11-06 02:54:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Loin ilmaisen sovelluksen, joka näyttää prosenttimäärän valikkorivillä:

enter image description here

Voit ladata sen täältä:

https://github.com/joelmora/macos-activity-monitor

#7
+3
laktak
2017-06-26 19:17:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ilmainen avoimen lähdekoodin ratkaisu on CpuInfo GitHubissa (näyttää vain suorittimen)

Puhdas, yksinkertainen ja avoin lähdekoodi
#8
+2
friederbluemle
2020-08-15 01:09:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi, jota ei ole vielä mainittu, on Stats, joka kuvaa itseään

Yksinkertainen macOS-järjestelmävalikko valikkorivillä

Se on erinomainen avoimen lähdekoodin projekti ( https://github.com/exelban/stats), joka voidaan asentaa:

  annostelutaskun asennustilastot
 

enter image description here

Tämä on voittaja!
#9
+1
abc905
2011-11-07 15:05:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tai voit kokeilla joitain Internetin geekettejä (tai tehdä niitä itse) Geektoolissa. Minusta se on muokattavampi kuin valikkopalkkisovellukset ja kauniimpi, kun saan käyttää haluamani kirjasimia ja kokoja.

Tein tuon! Minulla oli mukava weather.com geeklet työpöydälläni. Ja sitten päivitin Mountain Lioniksi, ja geektooli epäonnistuu salaperäisistä syistä, ja minun on korjattava se. : - /
Voit kokeilla [yleiskatsaus] (http://tracesof.net/uebersicht/)
#10
-1
user3351949
2015-10-11 22:06:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On myös mukava kaupallinen sovellus CheckMyMac, jonka voi ladata osoitteesta www.nomsoftwares.com.

Vastuuvapauslauseke Olen tämän sovelluksen kehittäjä.

linkki ei toimi, poista kommentti tai muokkaa linkkiä


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...